115

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.ВКъде си ходил бе оли ха ха

114

Анонимен

преди 10 години

До 135: Не че съм пътувала с влака Нагоя-Токио, но обикновено от София до Бургас летя със самолет. Даже не обикновено , а винаги. Съветвам те и теб, поне няма да чуеш "Бабината ти трънкина".

113

Анонимен

преди 10 години

Русия му даде доста точки...не коментирам,но...

112

Ф.С.В

преди 10 години

Не е Сидни -друг съм - сидни никъде не е ходил - докато при мен работата мипозволи да вися целият Свят

111

ами

преди 10 години

И аз не искам Европа,срам ме е!Гей паради,гейщина навсякъде!

110

до Ф.С.В

преди 10 години

С *** не се спори, защото те първо те принизяват до тяхното ниво, а после те бият с опит....

109

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.Всидни ти ли си бе ***

108

до толерастите

преди 10 години

Като толкова много ви харесва "Кончита", ви пожелавам синовете ви да ви доведът такива снахи, да видим дали няма друга песен да запеете, супер толерантни отворени европейци.....

107

Ф.С.В

преди 10 години

ДО 126 --Не водя дискусия с теб защото си *** - в този живот разбрах че с прости хора е абсолютно безмислено да се води дискусия - ти му казваш едно - той ти казва две - имаше една приказка - "Бабината ти Трънкина" - така ми каза един българин когато пътувах с него във влак от София за Бургас, за това че му казах за преди няколко дни че пътувах с влакът стрела Нагоя -Токио (600км ) за под два часа ! И ти си същият - с такива не споря просто им бия по един шут отзад за инерция

106

Анонимен

преди 10 години

Показаха ни с каква визия се прави Евро.

105

Анонимен

преди 10 години

До 127В Русия отивал.. ми отивай бе *** нас какво ни занимаваш? :))

104

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.ВТака е няма какво смислено да ми кажеш просто. Хайде като се научиш как се води дискусия обади се.

103

до 110

преди 10 години

гицке ти като го *** да не умря *** потомствена проститутко

102

цццц

преди 10 години

Много сте хитри, бе! Да излезем от НАТО и ЕС, защото някакво брадато *** спечелило Евровизия. Ми, голяма работа, като гледам е получило доста точки и от любимите ви братушки, високо се оценяват тези работи и в Русия явно. А иначе да граничим с Турция, която е част от НАТО, а ние извън него си е направо покана. Ама то на тролчетата или толкова им е акъла или толкова им плащат.

101

потресен в ЕС

преди 10 години

Медийната клика в ЕС съвсем изтрещя. То бива глупави барби водещи, толерантни гей предавания, изкуствен смях, *** политически бръщолевения, ама сега вече брадати "жени" изкочиха на сцената... Нямах предства снощи кой ще участва, седнах непредубедено да гледам конкурс и в интерес на истината песните бяха силни, но резултатите от гласуването ме съсипаха - 12 точки за "Кончита" не е място където искам да живея и отглеждам деца ......

100

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 116Ами то това е целта - да няма европейци. Вместо тях тук ще се заселят мюслими и евреи. Так го е замислил Антихриста.

99

Ф.С.В

преди 10 години

До 119 Но комент

98

Анонимен

преди 10 години

До 115сериозно нещо ти хлопа

97

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.ВОф ясно, че с теб не може да се води дискусия понеже нямаш какво смислено да кажеш освен да убиждаш. Не не съм мека китка просто мисля рационално и с факти, нещо, което на вас от Атака ви е много чуждо.

96

до 108

преди 10 години

Първо,датчанино,да ти споделя,че ние си имаме собствена азбука,не сме като датчаните,и не е зле да се научиш да я ползваш!Второ,внушението за "добрия живот" е твърде елементарно и пошло-няма да се впускам във философски обяснения колко е малко е нужно на човека,за да е щастлив,макар че ,може би няма да е зле,защото западната култура,към която принадлежи и Скандинавията,внушиха на всички "колко много е нужно ,за да си щастлив" и хората започнаха да съизмерват щастието и свободата само с имане.