17

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 14 Представяш ли си - руската и украинска армия се срещат и почват да поркат водка заедно....

16

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 12 Същия е аршина и на Русия за Янукович... Впрочем, Кадафи навремето се напъна да влезе във Варшавския Договор - Горби се чудеше как да го разкара... Защо ли не го пуснаха във ВД? Сигурно се сещаш - щото беше психо, и щеше да провокира Израел и после да иска защита от ВД... Кадафи и Саддам са хора дошли на власт с преврат и помощ от вън - така и си заминаха! Египтянина излезе по хитър - взе си кинтите и си остави камиларите да се оправят, онея се пънеха и отидоха при черавите :)

15

Руский

преди 10 години

Сега *** ще разберат какво значи АНТИМАЙДАН !!! ДАВАЙТЕ МУЖИЦИ !!!

14

.

преди 10 години

До !Стигне ли се до ядрена война печеливши няма, дори и любимият ти Путин. А стигне ли се до конвенционална такава НАТО vs Русия, съотношението на силите е много неравностойно. Русия е едни 150 милиона и колкото и да лежи на стара слава, го осъзнава много добре.

13

Анонимен

преди 10 години

Ами, много просто, навремето руснаците в Чечня продаваха всичко срещу водка и кешовица, явно украинците са същите.

12

Анонимен

преди 10 години

САЩ пак мери с двоен аршин значи Кадафи беше терорист че налагал режим на народа си а Турчинов е демократ защото слуша и скача по свирката на САЩ трябва и тоя да го преследват за тероризъм над народа си

11

под съд в Хага

преди 10 години

Турчинов трябва да бъде даден под съд в Хага, за престъпления против Човечеството!

10

!

преди 10 години

Американците дали щяха да са бездействени ако някой напада дори 10 000 американци някъде по света? Те помогнаха на албанците да откраднат сръбска земя... Ако бях на Путин да съм им казал да не се месят, че след това света няма да го има! Директен ултиматум!

9

БМ_21 Град

преди 10 години

Майдановските кратуни явно тотално са изкуфяли! Какво въдворяване на ред с танкове и РСЗО "Град" .. тия са се побъркали ... това си е обикновен геноцид срущу населението на тази област! До къде ще се стигне сега зависи от В.В. ... ако кръвопролитията станат масови, то руската армия набързо ще измете /за 24 часа/- майдановци, бандеровци, "правосеки"- както ги наричат там, тези от десен сектор и обстановката ще се нормализира!

8

под диктовка

преди 10 години

Главната й цел е да защитим въоръжените фашисти от десния сектор, от мирните жители на Източна Украйна, каза, под диктовка на ЦРУ, Турчинов.

7

zeus

преди 10 години

Не може да се нарича демократ този, който изпраща танкове срещу народа си! Срам за ЕС и САЩ, които подкрепят режима в Киев.

6

Анонимен

преди 10 години

"Тя ще се провежда поетапно, отговорно и уравновесено. Главната й цел е защита на хората, каза Турчинов. "Преданните на Турчинов ще целят с миномети хората. Много отговорно и уравновесено."Върховната рада " естественно го подкрепя, ама колко е върховна и в какъв смисъл е върховна ще видим след време.

5

до 3

преди 10 години

и на комунизма

4

Анонимен

преди 10 години

Започна силовата операция в Донецка областПрезидентът Турчинов обяви това във Върховната радаИ сега кой вкарва Украйна в братоубийствена война Русия или Турчинов заедно със САЩ и НАТО

3

Анонимен

преди 10 години

Смърт на фашизма и османизма.

2

Родопите

преди 10 години

Русия военно превъзхождат Украйна, поради простата причина че тия последните разполагат с руско оръжие от по-старото поколение, колкото до войната в Афганистан, ми едно е да се биеш с пиян и пишман украинец, друго е да воюваш с надъхани Мюсюлмански братя, получаващи най-модерните американски и западни оръжия и подпомагани финансово от петродоларите на арабските монархии,

1

Momo

преди 10 години

Започна, да. Вече т.н. сепаратисти имат и танк благодарение на това: https://youtube/watch?v=SabsZ6TFQBYОпределено украинската армия не изглежда да има голямо желание за бой.