23

Анонимен

преди 10 години

ДО 13 Много си прав, добре казано. Благодаря ти, повече от това няма какво да допълня.

22

Анонимен

преди 10 години

Украинските ,,политици ''напоследък говорят повече глупости даже и от нашите. И ония Яйценякойси щеше да воюва с Русия,нямало да им даде и педя ,,украинска'' земя пък то какво стана,руснаците си взеха повече от една педя и както е тръгнало няма да спрат до тук.А тая мома дето иска лично да грабне автомата да не се окаже накрая че наистина е хванала Путин за ,,автомата''

21

Анонимен

преди 10 години

Тая до оня ден бараше Буда в Дъблин, сега ще бара автомата!Да се взимат с Вигенин и Плевнелиев и цялата бивша червена номенклатура да ги видим какво ще направят!Путин е велик!Путин миротворителя!

20

дедо Ташунко

преди 10 години

Тимошенко напълни гушата за сметка на украинците с около 200 милиона долара. Способна жена е, може би може да стреля с автомат.

19

тцЪ

преди 10 години

Овца... Сигурно са и платили добре, след като скача като бесен пинчер.

18

Анонимен

преди 10 години

ХАХАХАХАХАХ. Ми грабвай го и отивай. Побъркани хора. И тя е една корумпирана ***! Побъркахте го украинския народ. Разделихте държавата на две. Подмамихте го и на ви сега и руснаци и запад. Един народ трябва много добре да си опича акъла на изборите да мисли с главата си. Един дол клоуник имаме си и ние, които са готови на същите действия. Колко му е да откъснат Южна България.

17

Анонимен

преди 10 години

Тази откачалка изобщо дава ли си сметка към какво призовава?? Мястото й е само в затвора!

16

Чичо Доки

преди 10 години

Всички луди да си знаят лудницата!

15

АнаЛиз

преди 10 години

За сетен път се убеждавам , че по злобни същества от незадоволените жени няма. На такива не трябва да се дава власт.Първо американката дипломат псуваше като каруца по ЕС , след това друга американка сенатор предлагаше на Обама да стреля по Русия с ядрено оръжие , сега и тази и тя говори за атомни бомби и , че ако тя била нямало да видят Крим , а щели да получат К.Р - точно това каза и доста други обидни квалификации . Това че Борисов нарече Дудуков , употребена гума са направо комплименти

14

сартър

преди 10 години

тази дрипла ми наподобява надзирателките в концетрационните лагери на Хитлер, тя ще унищожава Русия - смръдла...

13

дааамммммм

преди 10 години

Тая с това исказване,направо показа истинското лице на случващото се в Украйна.Такива като нея, а и като нашият (президент) Роско ще запалят нова война.Трябва да им се затворят устите на тези болни хора--иначе обикновеният човек ще го отнесе....

12

Анонимен

преди 10 години

Нали беше много зле ***, вещогер? Щеше да умираш, спешно лечение ти трябваше в Германия... Сега автомата щяла да хваща?

11

Dublin

преди 10 години

те да ми взимат Крим....xaxaxaxxaxa....muxaxaxa....

10

ТHE Патриот

преди 10 години

това са демократите дами и господа открито призовават за геноцид!Мисля ,че коментарите са излишни!

9

Анонимен

преди 10 години

Абе на тая,кой и опрости това, че е окрала половин Украйна ??? Ами кой,разбира се другите крадци :)))

8

****

преди 10 години

Ами да тръгва какво чака,но нали я влачат в инвалидна количка,може и да тръгне ако има кой да я тека до там.Долни крадливи ***,трябваше да те оставят да си изгниеш в панделата.

7

Анонимен

преди 10 години

Думи на един истински украински патриот!А подслушвачите явно не са от АНС, а са водещите офицери на Сноудън!Сега видяхте ли кой подслушва всичко и всеки?

6

Анонимен

преди 10 години

Тимошенко е истински боец за свободата на Украйна от руските олигарси! Поклон пред такива лидери

5

Анонимен

преди 10 години

КЛИЧКО ЩЕЯ УПРАВИ , ТЕСА ЛИКА ПРИЛИКА В УСТАТА

4

на ръба

преди 10 години

Грешка, не само Тимошеннико!Абсолютно всички партии, с изключние на една, подкрепят новото правителство на Украйна,т.е. много голямат част от Българите имат готовността да избият 8 милиона невинни души?Така ли е математически?Ако не, нека май месец им разкажем играта на масовите убийци от Циона!