16

Гиганта

преди 10 години

Ще видим след три месеца кое мнение е правилно ! Ама загубилите повече да не се обаждат !

15

до Anonymous

преди 10 години

"То ако ставаше така с нареждания в Северна Корея щяха да са до един милиардери..."Северна Корея не разполага с възможностите на Русия.

14

Шоп

преди 10 години

Владолф *** се оказа голям комик...:))) Или е много *** или смята народа си за дебилен, за да им разиграва такива скечове.

13

до 13

преди 10 години

ами става, като имаш пари всичко става, а не като в европейската ни страна където пенсонерите ядат хляб и мляко от мизерия.

12

до God

преди 10 години

"Когато Украйна стане член на ЕС, кримчани първи ще се наредят за украински паспорти"Малко трудно ще стане, предвид че кримчани отказаха да го направят още преди Украйна да е влязла в ЕС.

11

Анонимен

преди 10 години

Росатом не планира да възобнови строителството на Кримската АЕЦ ! Ama v Balgaria iska da stroi Belene? Vijte za kakvo stava duma?

10

Anonymous

преди 10 години

То ако ставаше така с нареждания в Северна Корея щяха да са до един милиардери...

9

Анонимен

преди 10 години

И ние искаме !

8

God

преди 10 години

До АнонименА кои са фашистите там? Тази заповед на Путин напомня на старият соц.лаф - пари няма, действайте. Когато Украйна стане член на ЕС, кримчани първи ще се наредят за украински паспорти. А пенсиите им ще ги вдигнат много лесно - ще вземат пари на заем и след това кримчани ще го връщат до 10-то коляно.

7

Oooпaa!!

преди 10 години

Путин възложи задачата на министерството на труда Ваша работа как, но пенсиите в Крим да скочат два пъти!Oooooпaa!!Ako Moldova iskat da stanat chast ot Rusia... Balgaria ne iska li da stane chast ot Rusia ?

6

Анонимен

преди 10 години

Ще дигнат на мукавей! Ще му дигнат само.... Ще ги вдигнат на някои пенсионери, а задаващата се хипер-инфлация в Русия ще ги върне пак обратно до една година. Ще чуят шума на излизащата от джобовете им "удвоена пенсия" .... *** трябва да му подадеш моркова за да тръгне след теб...

5

Анонимен

преди 10 години

Това си е вече чист популизъм за две стотинки. А останалта част от Русия която мизерства от десетилетия насам? 100 000 викали в Москва за Крим. Ами супер. И по какъв начин ще им промени живота смешния Крим? Още едни да издържат от данъците си. Елементарни хорица. Важното е да се отклони постоянно вниманието на народа от истинските проблеми в държавата чрез създаването на враг или някаква кауза. Нормалните хора не се връзват, но те пък са винаги малцинство.

4

Черен хумор

преди 10 години

Какво ли ще стане, ако Ердоган обяви, че ще скочат пет пъти пенсиите и заплатите в онези бивши земи на Османската империя, които биха се присъединили към днешна Турция?

3

Анонимен

преди 10 години

Президентът на Русия Владимир Путин е възложил на министерството на труда в най-кратки срокове да увеличи пенсиите на жителите на Крим до равнището им в Крим или почти два пъти.***, прочети внимателно какво си написала и после се хвърли от някой мост...

2

макето

преди 10 години

да живей 16 -тата република на русия ние от пиринско искаме референдум за приобщаване

1

Бай Онзи

преди 10 години

Президентът на Русия Владимир Путин е възложил на министерството на труда в най-кратки срокове да увеличи пенсиите на жителите на Крим до равнището им в Крим или почти два пъти......Може ли разяснение по това изречение!!!!!!