43

БАХУАУХАУХухуаухХУАХУАХХАХУХУхуахуаххХУАХУАХАХАХАХхахаха ГЛЕДАТЕ ЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ БРЕ ? ПО ТВ7 ГОЛЯМ МАЙТАП , И НЕ САМО ГЛЕДАЙТЕ И СМЕНЯЙТЕ КАНАЛИТЕ - ПРИДАВАТ ГОЛЯМ ДРАМАТИЗЪМ ЗА ЕДИН ЛУД

42

Анонимен

преди 10 години

Ани Цолова е по-психясала и всячески се стреми да създава психоза и паника в зрителите.Изпитва супер удоволствие да коментира за заплахите срещу учениците и убийството на полицай,като се самонавива ,вместо по-тразво да търси и изяснява фактите около събитието.Не така Цолова,не така.

41

Социалист

преди 10 години

Психично болен с 3 пушки - невероятен контрол

40

TankoBG_

преди 10 години

Баце, идвай си пак начело на държавата, че тия са пълни ***!Един престъпник не знаят как да задържат, а тръгнали да се борят с престъпността!

39

Анонимен

преди 10 години

Нали много ревяхте за чакъра,че Борисов го убил.Да уби го ама тогава нямаше убит полицай и нямаше ранени полицаии.А какво направи сега тоя *** главния секретар една свястна акция не може да направи и прати момчетата да ги убиват.ОСТАВКА на смешника.

38

Йорданов-Ямбол

преди 10 години

Айде след ареста и на тоя още 700 лв. за месечната му издръжка за ваша сметка и на ваш гръб,а вие си мизерувайте с 300 лв.То по-добре да си в затвора и затова затвора е пълен с ***.*** крадът гладни не стоят,вкарват ги в затвора пак ги хрантутим.Това БЪЛГАРИЯ...

37

След дъжд-качулка

преди 10 години

Значи директора многократно е уведомявал властите за този човек,но явно е било нужно доста време докато се задейства бюрократите и не обърнат внимание на случая.Стигнало се е до там човека да накара децата да подпишат декларация и да лепи плаката(като тези "Зло куче")че са наясно с опасността,щото видиш ли властта спи и после ако стане нещо директора ще обере пишкира.Добре дошли в България.Повръща ми се!

36

полицай-юрист

преди 10 години

Хайде сега *** пак да плюят Б.Борисов защото бил гръмнал Чакъра. Сега да идат да обяснят на децата и родителите на загиналия и ранените полицаи колко са демократични. А на народа малоумния Гл. секретар да обясни как са победили престъпността. МВР загива от такива *** като Министъра и Гл. секретар.

35

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Интересно,този дето се...барикадирал с боен арсенал от 2-3 ловни чифффтета,не бил излизал от къщата от 3-4 години.Значи е имал...ятак.Властите са знаели за...него,но имало...предписания сам да се предаде.Явно...предписанията на полицията работа не вършат;требе си здрав...кютек.Абе гледайте турски...сапунки от МВР-то и се учете.Там поне полицията действа...веднага по сигнал,без...предписание и млати де кого свари.А и този...арсенал е даден явно с...предписание от сл.КОС,някой пак е там е...дремал

34

реалист

преди 10 години

Полицаите просто са подценили ситуацията.Жалко за загиналия.Сега всички ще се покрият и сигурно ще изкарат виновен мъртвия.

33

Анонимен

преди 10 години

Изпратете Цветанов и Веско Маринов! С някоя тъжна песен за любовта и живота Веско може да го накара да се предаде>:)))

32

?!?

преди 10 години

жалко за полицая. А тоя на разтрел, като в белите държави. Какво сте го обсадили като в средновековието.

31

Angelhell

преди 10 години

До Парламент пълен т�Хубаво щеше да бъде да бяхте прочели и вникнали в статията преди да пишете.Но чукча не читател, чукча писател...Та явно онзи ред, където пише "незаконно съхраняване на оръжие" се е загубил при четенето.А и още нещо... пречи ли човека да е бил нормален, като откача в даден момент?

30

ДА де ама

преди 10 години

До ПсихиатърАко го гръмнат след 5 години роднините му ше обкалят със снимката и ше реват как гръмнаха тва добро дете... справка Чакъра. Да дойдат танковете ако трябва

29

до Гербер

преди 10 години

Г-н Гербер, *** си като твоя Вожд- Винету!

28

йфакл

преди 10 години

Защо няма пари за психично-болните и техните лекари? Защо всички пари отиват за *** ***? Мизерията е пълна, заради подсигуряването на гласоподавателите на БСП-ДПС.

27

ДО 16 ПСИХИАТЪРА

преди 10 години

ЗА МЕН ЛИЦЕТО В ПЪЛНО САМОСЪЗНАНИЕ И ЯСНА МИСЪЛ Е ЗНАЕЛ ,ЧЕ УБИВА .А БАРИКАДИРАНЕ В ДОМА Е СЛЕДСТВИЕ НА РАЗБИРАНЕ НА ПОСТЪПКАТА СИ!ТАКА ,ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ ТУК ИМА ОТКЛЮЧЕНА АГРЕСИЯ И НАТРУПВАНА С ВРЕМЕТО.УБИЙСТВАТА СА В СЪСТОЯНИЕ НА АФЕКТ,А СЛЕДВАЩИТЕ ДЕЙСТВИЯ ЩЕ БЪДАТ С НЕГАТИВЕН КРАЙ.ВСИЧКО Е ЯСНО ,АКО УБИВАЙ ТОЙ Е ЗАЛОЖИЛ ЖИВОТА СИ ЗА НЕГО ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ ВЕЧЕ НЯМА СТОЙНОСТ,ИЗХОДА Е Я СЕН ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА ЗАВЪРШИ ЗЕМНИЯ СИ ПЪТ.

26

ха ха ха

преди 10 години

Просто пратете Тиквун Банкянски и готово.За него пречка нема.

25

Тенис

преди 10 години

Ами човека е писал хиляди писма и никой не му е обърнал внимание! Оттук нататък и институциите трябва да бъдат съдени! Много престъпления стават точно заради това ,че никой не обръща внимание!

24

оставка изроди

преди 10 години

ГОЛЕМИ ХВАЛЕНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ХУНТАТА И ОНЯ ОФЧЕВ МИЛИЦИОНЕРЧЕТО !!!!оставка маймуни стиг с тая мафия на ктб и доган ***