108

Анонимен

преди 10 години

мама му стара за 130 лв знаете ли колко "бренеке"-та ще си купя, само да ви обявят за вреден дивеч (каквото сте реално)

107

МРАВКА

преди 10 години

ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И ВСИЧКИ СА ПРАВИ ЧЕ *** НЯМАТ НИКАКВИ ЧОВЕШКИ ДОБРОДЕТЕЛИ КАТО ТРУДОЛЩБИЕ ,ЧЕСТ,ДОСТОИНСТВО И Т. Н. НО *** СА СЛЕДСТВИЕ А НЕ ПРИЧИНА. ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НЕ СА ***,А ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 24Г. НА ТЯХ ТРЯБВА ДА ТЪРСИ ОДГОВОРНОСТ.

106

Стоян

преди 10 години

Ако ни спрат детските, как ще преживяваме, питат роми!?Ще работите както всички нас............

105

Деца

преди 10 години

Наскоро гледах по телевизията за българка с 6 деца и седмо на път и независимо, че само бащата работеше, децата бяха добре облечени и ходеха на училище, родителите не чакаха от държавата помощи, а се оправяха сами, и тъй като са много деца са идвали социални на проверка и са установили че семейството живее добре! Ето на такива хора държавата трябва да помага а не на ***, които само чакат държавата да им даде, а те само да крадат!

104

Анонимен

преди 10 години

Като гледам е останало за сателитна телевизия и кола. *** нещасни

103

Лая Манолова

преди 10 години

Разбирам ви, българи...ясно че ви ограбват, ясно е че парите за вашите деца, отиват при *** за ракия и кебапчета..Но разберете ме и мене, ако не са *** ние от БСП никога няма да видим власт, ще трябва да се върна в Кюстендил и да бера череши лятоска. Не че не съм го правила, аз преди да стана депутат от черешобера се издържах, но от години много се навеждам към коал. ни парт. ДПС, от което кръста много ме боли и как ще ги бера тез череши незнам..Разберете ме моля, влезте ми и вие в п

102

Истината

преди 10 години

Това е идеята! Даже трябва да се въведе пълнолетие като в САЩ: 21 г, и всички майки преди тази възраст да не получават нищо! Като цяло трябва да има социални помощи само за нетрудоспособни хора: инвалиди и пенсионери! Можеш ли да работиш и стоиш здраво на кракта си -нищо! Също така майчинството трябва да бъде намалено до 1 година, защото 2-та година изцежда социалната система! Не трябва да се учат младите поколения на мързел! Има работа, ама не остана качествен материал да я върши!

101

??????

преди 10 години

Хората са измислили бактериологичното оръжие.Никой ли не знае ,от къде им е питейната вода?

100

най-добре

преди 10 години

да си реставрират домовете за деца, да наемат млади образовани специалисти, да се вземат тия деца да се образоват а дъртите гадни *** да чукат камъни нямкъде

99

Анонимен

преди 10 години

ЕС не забранява, даже поощрява осиновяването на деца! Някъде да е записано, че отнетото дете от рискова категория трябва да се осинови у нас?

98

болярка

преди 10 години

Маймуни не мислещи!Не стига,че живеят на наш гръб, ами и искат много да стават.Че като станат още по-вече,което е ясно, как ще е възможно само до получават,а нищо да не дават на тая държава?Няма за тях данъци,няма сметки,всичко на наш гръб.И за какво ще работим българите?За ***,да се плодят и ни обират и убиват?Не,благодаря!А за болните български дечица нямало пари...ТРЯБВАТ СПЕШНИ МЕРКИ,ЗАЩОТО *** СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ ЗА ДЪРЖАВАТА,ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!

97

БПФ

преди 10 години

А, значи хората се издържат с труд, *** - с детски !!!!!Все едно ние сме длъжни да работим като роби, за да ги храним !!!!!Спиране на ВСЯКАКВИ помощи за мръсната раса, троха хляб не заслужават !!!!!

96

Анонимен

преди 10 години

аз пък предлагам вместо 130 лв. да ви дават шампоани и памперси, но в кашони, а не в търговски вид. да не могат да се продават. или ваучери за детски стоки. да ви видя тогава :)

95

Анонимен

преди 10 години

Ще се научите да работите бе ***, не само да крадете, унищожавате и размножавате.

94

viva1234

преди 10 години

Не се пенявете толкова поредния популизъм на Волен. Дори и да им спрат и детските, и майчинството на непълнолетните ромки, има Европейска конвенция за правата на човека- според нея за всеки, попаднал на територията на ЕС държавата е длъжна да осигури жизнен минимум.За България той е около 67 лева на човек- т.е. на непълнолетната самотна майка с три деца й се полагат поне268 лева /месечно.Нали Масларова се опита да им спре социала- осъдиха ни в съда за защита правата на човека.

93

Иво

преди 10 години

Македония е въвела тези дни закон за кастрация на педофили,ами да ги кастрираме *** и проблема ще се реши.

92

Анонимен

преди 10 години

"Ако ни спрат детските, как ще преживяваме"Кой е казал, че искаме да преживявате?

91

БРАННИК

преди 10 години

За това без тях! Който не работи няма да яде. ***.

90

Анонимен

преди 10 години

Такива хубави памперси и шампоани ще станат от тези ***!!!!!!

89

viva1234

преди 10 години

До до вива1234Хубава идея, ама нали пак според ЕС трябва да закриваме домовете.Ако се отнемат от "родителите" всички деца, за които не могат да се грижат/ при 50% чавета, това са поне 30% от всички деца/, кой мислите, че ще плаща отново да се отглеждат чаветата в приемни семейства и детски домове- колко мислите, че струва издръжката на едно такова ***- около 600 лв. на месец.Решението е без право на глас ако нямаш основно образование/задължително/ и интеграционни селища от затворен тип.