150

Атакист

преди 11 години

до 183Да де, на 23-ти им образуваха на много герберасти гънки с палки по *** им чутури и станаха ИНТЕЛИГЕНТНИ и СИМПАТИЧНИ.Мистър Бийн Офшорналиев ще те "светне" на Дондуков 2, ако не си загрял за какво говоря.

149

.....

преди 11 години

До eva_3197Аз пък имам друга истина,в малък град червен кмет заплаши служителите в общината ,че ще уволнява и без това раздутата си администрация ако ги види да говорят с активисти на Герб :) Познай за кого са гласували,познай и защо е толкова раздута тази администрация и защо има 5 зам. кмета:) Според мен няма да можеш........

148

Анонимен

преди 11 години

АНАЛНОПОДАТЛИВО ***, ЩЕ ТЕ ПОБЪРКАМ, няма да те остява да спиш, а нкаря ще ви срина и ПЕДАЛСКИЯ ГЕБЕРАСТКИ САЙТ ! Ще го набутам на *** *** в ***, след което ще ти се изпикая в мръсната *** уста. Защо спиш ***, защо не си гледаш работата или може би ти харесва да ядеш *** и да пиеш пикня ?

147

До Megi 55

преди 11 години

Ау, колко страшно! Щяло да има национален протест!! Бре! А този какъв БЕШЕ? Нали от сутрин до вечер облъчваха, че протестира Варна (70 човека), Пловдив (200), Смолян (10) и така нататък. Никой не ви брои, просто на нормалните хора им омръзнахте с безцелните и *** изцепки.

146

До graywatch

преди 11 години

*** си бе, човек.. Какво да ти обяснявам!? За такива като теб може да се каже само 'пази Боже сляпо да прегледа' и толкоз :-(

145

Атакист

преди 11 години

до 193Да де, на 23-ти им образуваха на много герберасти гънки с палки по *** им чутури и станаха ИНТЕЛИГЕНТНИ и СИМПАТИЧНИ.Мистър Бийн Офшорналев ще те свете на Дондуков 2, ако не си загрял за какво говоря.

144

БCП В CЪРЦЕТО

преди 11 години

Другари, днес е хубав ден! Имаме само два инфаркта на Бузлуджа и само трима се напишкаха на контрапротеста! Е, един се и наака/нас*ра/ ама това го няма в сводките:) Много сме , другари!! ВЕНСЕРЕМОС!!

143

Анонимен

преди 11 години

Вижте на снимките "младите и интелигенти "...хахаах това било бъдещето на България! УжасТ

142

Варна

преди 11 години

Млад меринджей тоя!

141

Анонимен

преди 11 години

Като го гледам тоя се сещам за лафа от едно време - Изпаднал германец

140

Анонимен

преди 11 години

Егати изпадналците

139

wc

преди 11 години

tezi skromni dincheta da ne sa ot bystana na b. borisov aaa barter paveta za dincheta

138

Jolly Roger

преди 11 години

Атакисте, толкова си объл, че кръгът би се засрамил от тебе ако можеше да има чувства. Я се скрий под масата, във двата смисъла.

137

Горчо

преди 11 години

Това пък с дините какво ли значи. Тези са изперкали тотално.

136

Fan

преди 11 години

"Емитирането на дълга застрашава кредитите"Мега *** лозунги...Въобще този който е писал плакатите има ли си идея от финанси, бюджет и т.н?

135

До graywatch

преди 11 години

Конспирации няма, гьотферен! Има избори, има и резултати, има и партии, които беснеят .. Тия глупости с пеевски и незнам си к'во просто не са сериозни. Въпросният пеевски беше подходящ инструмент за постигане на цели, които засягаха не теб, а много крадци от герб..

134

НЕпротестиращ

преди 11 години

От ден на ден протестиращите намаляват и все по-скучни стават. 45 дена протести стигат!

133

Protestiram

преди 11 години

Dolu GERB

132

Ninov

преди 11 години

45 гоДИНИ стигат, затова днес донесли дини. Всеки ден лозунги против управляващите и нито дума за работодателите им от ГЕРБ.

131

dp

преди 11 години

Кой и защо е организирал протестите можем само да предполагаме, не се е показалда ни каже.Но че "свободните медии" са му в джоба и ги зори до преекспониране на каквото имаза отразяване от протестите е повече от очевидно.Заглавието "стотици протестиращи" можеше разбира се да бъде и "няколкостотин протестиращи", "неголям брой протестиращи" и т.н. ...