56

Анонимен

преди 11 години

Новата тройна коалиция е коалиция на етническите малцинства срещу цялата Българска нация.Най хубавото е, че това което беше ясно за българският народ а именно, че мафията се криеше зад маската на етническият мир, и като кажеш мафия на дпс те отвръщаха че това не е етнически толерантно??? Но за тяхно голямо съжаление вече евро съюза разбра, че няма етно конфликт а има война между българската нация и мафията!! Кураж дружина вярна сговорна ние не сме вече *** на мафията!ОСТАВКА

55

БРАННИК

преди 11 години

Ей това са гнусните комунисти, ОСТАВКА означава да си ходите бре, не да оставате, неграмотници

54

SS

преди 11 години

Абе тая държава армия няма ли. Да идват генералите махат всички *** от парламента и поемат временно власта до нови избори. А да забравих наще висши офицери са скопени и няман кураж да правят такива неша. Само ще си покръцват питиенца и ще гледат саир.

53

до 28

преди 11 години

Виж колко си смешен и жалък...Оплакваш сш че бабички и *** избрали комунистите, а в същия момент заявяваш , че не си гласувал! Почти съм сигурен, че ако успеете да предизвикате предсрочни избори, пак няма да отидете повечето анархисти...

52

681

преди 11 години

Мой приятел (вече бивш) всеки ден ходеше на протеста и ни увещаваше да ходим с него. Казва: "Весело е. Пием си биричка. Хайде елате с мен и дори ще ви черпя по бира." Някои се подведоха и десетина дни висяха на площада с него , но се разбра , че въпросният човек взимал за да води хора със себе си. Бил изкарал 700 лева като "водач на стадо". Сега пича вече си няма и приятели. И така не мислете ,че ако ходите на протеста БЕЗПЛАТНО , друг не изкарва пари на ваш гръб.

51

Аз

преди 11 години

До балтиятаТплкова *** човек като теб отдавна не се е изказвал.

50

провинция

преди 11 години

Браво, столичани! Не отстъпвайте! Червените ***, *** и фашистите - вън от парламента! Оставка! нови изборни правила! По-голямо гражданско представителство. Възхищавам ви се!

49

Анонимен

преди 11 години

бой по наркоманските тикви и в затвора..

48

Българин

преди 11 години

"Окървавени, но щастливи! Лицата на протеста"Дано това не са лицата на България! Това са лица ,които просто не знаят какво искат.Това са лица ,които извършват държавен преврат ,това са хора ,които "хвърлят"държавата в гражданска война ,за да "начешат" егото на шепа кукловоди скрити в луксозните си дворци.Г-да журналисти ,защо не напишете няколко реда за най- върлите "революционери",защо не казвате истината ,а угоднически ги представяте като "ума и съвестта" на нацията ?

47

до 36

преди 11 години

"Protestite ne sa plateni!" Това ходи да го разправяш на децата от детската градина. И пиши на кирилица ако си българин!

46

hmm

преди 11 години

do 43 durjavata pone da ne prechi. I ne zabravqi su6to - durjavata - tova sum az

45

С

преди 11 години

"СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ" "ДЕМОКРАЦИЯ"! "СИМПАТИЧНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ" НА ***- ПРЕЗИДЕНТА СЕ ОКАЗАХА ХОРА БЕЗ ЛИЦА И РУШИТЕЛИ? ТОВА ЛИ ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА? ФЕВРУАРСКИТЕ ПРОТЕСТИ ИМАХА ЛИЦА, А ТЕЗИ СА БЕЗ ЛИЦА! ОСВЕН ТОВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЕ СА 2000-3000 ЧОВЕКА НЕЗНАЕЩИ КАКВО ИСКАТ! ГОСПОДА"ДЕМОКРАТИ " ОТ ФОРУМА СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ! ЖАЛКИ СТЕ!!!!! БЕЗЛИЧНИ РУШАЩИ ХОРА- АМОРФНА МАСА!!!!!

44

nov

преди 11 години

напълно подкрепям безпартиен! За какво протестират - да сменят лицата и пак същото. Нека измислят какво искат, да го дадат на депутатите и тогава да не ги пускат от парламента докато не приемат каквото трябва! Ама тия безмислени протести ми идват в повече!

43

ценко

преди 11 години

До Грозденада, да, да. И един мармот завиваше шоколада в ...Как може да кажеш, че нямало нормални хора?! Турци сте!

42

СС

преди 11 години

А бе къде бяха Гея, Бея и Злодея снощи? Мишкуват някъде другаде май,а? :)Страх, страаах...

41

hmm

преди 11 години

Snoshti ne bqh na protesta, no se gordeq s vas! Gordeq se, che ima zdravomisleshti hora v Bulgariq!

40

аз веее

преди 11 години

аре да чезвате вече с тия протести че ми писна от 5 месеца да слушам за протести,избори и политици.Вземете живота си в ръце и престанете да обвинявате другите за неуспехите си.Всеки да гледа сам да се оправя.Ако чакате държавата да ви оправя,няма да стане.

39

BG.BG

преди 11 години

Ей, гербери, що си стоите вкъщи!? Стотици хиляди хора са гласували за ГЕРБ в София, а вие гледате по телевизията. Излизайте и вие на улицата, няма само ние да вадим кестените от огъня!

38

БТР

преди 11 години

Ами да ги бият като не знаят как да се държат на обществено място!

37

балтията

преди 11 години

До Azплатена пиянска тълпа викаш?? палячоооооо, събуди се!