10

отвратен

преди 10 години

Машалла на Гнойната коалиция, евалла!Променят ни мнението - не са просто отвратителни, ами опасни. Трябва Закон за Защита на Държавата, терористите от "Позитано" знаят за какво става дума.В затвора цялата шайка!!!

9

иде ми

преди 10 години

Тия вече прекалиха!ЕЙ ,***,качихте ни се вече на главите!

8

Анонимен

преди 10 години

Е, нямам думи!

7

Илиян

преди 10 години

понеже *** сами не искат да се интегрират и да живеят като бели хора, за чия сметка ще им оправи живота на ромското население, че не мога да се сетя? Кога най-сетне *** ни сънародници ще започнат да се образоват и да работят, вместо да лежат на помощи и всеки ден да ни разказват приказката "болен здрав носи" ?

6

Анонимен

преди 10 години

Мдаааааа, от ден на ден бай *** става все по нагъл и все по нагъл! Крила им дадоха на гнусните същества! Скапана държава!

5

не не не

преди 10 години

Хич не ме интересува дали си ***-ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК и не ти е мястото в парламента!Срам!СРАМ!СРАМ!*** дебелокожи политици!Вече прекалихте,като не щете мира ,ще има секира!

4

Kaleko Aleko

преди 10 години

Както казах и вчера, всеки политик в тази държава има две (поне) заучени фрази:"Какво съм направил, аз съм във властта отскоро""Срещу мен тече разследване, но какво от това"Няма такива нагли типове.

3

Big Bad Wolf

преди 10 години

"Не съм престъпник и не съм крал ток, аз съм честен *** ве бате, вервай ми ..." - Да бе да, а един мармот го увива с халумин.

2

Богдан

преди 10 години

Е-ее.. гледайте го Сали ,това е бъдещето на БГ Парламента,българите скоро ще заминат към страните от ЕС

1

Анонимен

преди 10 години

Къде са сега йонко грозевци да възроптаят?