79

se

преди 11 години

Протестиращите не са наясно какво искат.Дори 100000 да излязат няма смисъл защото днес без правителство ще се сринем още повече.Догатите функционери на ГЕРБ са в основата на протеста защото загубиха поръчките си във фирмита и работниците им са зле.Докато бизнеса е зависим от политическите сили няма да се оправим.

78

vesko

преди 11 години

Nai - dobroto reshenie za Bulgaria e da ni izvadat ot EU i da si stanem pak mutrenska darzava vseki da si pravi kakvo si iska za edin mesec veche pretarpyahme kup porazenia s DPS bez Hristo Botev, da na turskia v uchilishte, bez CSKA, i sas zabrana za online zalagania. Chuda se kakvo novo ste predstoi i nyama da se iznenadam ako ni izgonat ot evrozonata uspeh darzavni pluhove, i znaite che ima gospod koito ste vi nakaze v daden moment dori da ne bude v tozi zalak vash zivot.

77

А?

преди 11 години

Борисов призна за записа с Мишо Бирата, изтрити били ругатни за Първанов?!? Не трябва ли да е в затвора ?!? Защо не протестирате за това?

76

svetlio

преди 11 години

скрий се , червен мишок....

75

има ли значение...

преди 11 години

цитирам те точно;"A другарката крадлива МАСЛАРоВА - кога ще я съдите за 12 милиона,които открадна,а?! "и ти отговарям съответно;Aми,гурелче гербаво,другарката Масларова да я бяхте осъдили вие,герберастите,а?"

74

коментар

преди 11 години

Нещо не си ме разбрал.Нито ми пука за БСП, нито за ГЕРБ и за Бойко.Обаче ми пука за животът,за нас , за тези които протестирате.Защото когато токът утре поевтинее с 5% само за битовите абонати , за за бизнеса се вдигне,тогава ли ще правиш сметка,те ли се минаха или теб те минаха?Защото утре всичко ще поскъпне с 20-30%.Хората разбират това и не митингуват,а тези 50-70-80 % , дето ги пише по форумите и ги дават по телевизиите,на тях също не им пука.Платили са им , пишат ,казват и показват ,за к

73

Sekom

преди 11 години

Нещата станаха като поговорката "кучето си лае, а кервана си върви". Явно е време за по сериозни мерки. Тези дебелокожи и безочливи същества в правителството от друго май не разбират......

72

Бойко Борисов

преди 11 години

Работата върви. Ще се разцепят Атака. Може и БСП. Всъщност ДПС ще ни подкрепят. След още две седмици ще сме във властта. Отново. Отново. Сега използваме безкрайните комплексари сини най вече. Които бяха изолирани през февруари и получиха голям комплекс. Сега се лекуват от комплекса си. Работодателите и ВЕИ мафията много са заинтересовани да успеем. Ще увеличим цените на тока а заплатите НЕ. Кой знае.. Но така им обещахме. А Костов посланник в Русия.

71

Управляващ

преди 11 години

Протестирайте си, само не ни пречете!

70

Жена

преди 11 години

Продължавайте в същия дух българи!! Продължавайте със протестите! Трябва да свалим това продажно правителство, слуга на Доган! Трябва да натрием носа на продажния Болен Ефенди, който се опитва да манипулира протестиращи с фигурата на Бойко Борисов и Герб, който се опитва да създава напрежение и си въобразява несъсществуваща омраза, плод на болното му въобръжение!

69

Анонимен

преди 11 години

Какг 1 година.тия боклушци за 1месец е.,ха м,та на дьржавата.а кво става за 1г.*** кажете ми едно успешно управление на БСП.ДПС.там бяха Лукановци.Виденовци..е догодина ще говорим и за Станишковци.е кажете поне 1 .и печелите 1глас.1usd да е 3000лв. Е а мерси.м...та ви д.,ба червена.марш на МАРС

68

qur4u

преди 11 години

до 77. Ти да не си в. дърева ***?

67

Анонимен

преди 11 години

Ясни сте искате да върнете тиквата и слушалката , че при тях се ширеше демокрация и равноправие . Колко пъти тре'аше да го чуете какви ги говори ония маймуняк да излезете тогава , скапани марионетки .

66

Атака_СА_ЦИГАНИ

преди 11 години

Кой каквото иска да пише - истината е само една :Единствената партия, за която се доказа, че плаща на хора да се правят, че протестират е АТАКА! ДОКАЗАНО!

65

Кучеглавия

преди 11 години

Бойко Борисов изяжда хляба на България!Една ретроградна личност , затънала до шия в простотия и престъпления ,застава на пътя на България към Свободния свят !Рано или късно грозните му дела и престъпления към страната ще се открият ,защото е и ***!Но за България ще е късно!А се кълне , че нямал нищо общо с протестите !

64

Силвия

преди 11 години

Никъв проблем да работят. Ама подигравката е друго нещо. Егати наглостта.

63

qur4u

преди 11 години

do 70, "коментар." Е, чак толкова *** не сме. "Дайте ни сега една година, да овладеем всички структури, да сложим навсякъде наши хора, да направим един изборен кодекс удобен за нас..............и после избори. Ей ся на, ша стане! Как па да не!

62

Атака_СА_ЦИГАНИ

преди 11 години

До коментарВсички сте много интересни - когато вие протестирахте зимата всички трябваше да ви се радват! Сега само ревете по форумите. 85% от българите подкрепят протеста! Аз ли не мога да смятам или 85% са повече от 15%? Живеем в демокрация (или щом БСП е на власт не живеем в демокрация?) - всеки който искам може да излиза и да си казва мнението. Никой не е длъжен да си мълчи пред това което смята за неправда!

61

aq

преди 11 години

54, за кой Кирил Маричков става въпрос?

60

NIKO11111

преди 11 години

Мая Манолова иска да каже, можем да водим диалог с всички, но трябва вечно да сме на власт само ние от БСП-то едни и същи, и нашите деца, внуци, правнуци и други родственици. На червено *** докато не му покажеш груба сила не отстъпва.А на 70 коментар искам да спомена, че ако оставим в тези времена една година БСП и ДПС да си развяват кончето, вече няма да можем да ги свалим от власт след всички поразии които ще изкалъпят.Не бъдете наивни в доверието си към такива ***.