88

тодоров

преди 11 години

Волен Сидеров е турски *** ,комплексар ,който е висок150 см....ще го размажем ,продажник долен

87

Анонимен

преди 11 години

Не хранете политическия *** горе на снимката с коментари. Най-голямото наказание за него ще бъде мълчаливото презрение и пращането на него и партийката му в забвение.

86

strephen

преди 11 години

До AngelhellСПОРЕД МЕН ПРИЯТЕЛЮ ГРЕШИШ! ДЕПУТАТСКИЯТ ИМУНИТЕТ Е СРЕЩУ ЗАВЕДЕНИ ДЕЛА, АКО НЯКОЙ ДЕПУТАТ Е ОТВЕТНИК! ОБАЧЕ ДЕПУТАТСКИЯТ ИМУНИТЕТ НЕ ВКЛЮЧВА ЕДИН ЯК ТУПАНИК! ИМУНИТЕТЪТ НЕ Е НЕЩО КАТО АУРА, КОЯТО СЕ НОСИ И Е ВИДНА ЗА ВСЕКИ! ТАКА ЧЕ - ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОБВА!!:)

85

дд

преди 11 години

Тоя си направи юнашко харакири,свършил е за мен

84

Спиш ли юроде?

преди 11 години

- Ами хамалите? - любопитствува Бочоолу.- И хамалите са наши, и ***, и Данко Харсъзина е наш...- Ами че той нали беше затворен за кражба? - учудва се Бочоолу.- Е-хе, ти патки пасеш. Пуснахме го ний него. Нали той ни спечели хамалите. Отишъл при тях онзи ден, събрал ги, че като им скръцнал със зъби, те замръзнали по местата си, като им изръмжал: "Зъбите ви ще разкъртя, ако не изберете бай ***!" - и хамалите кандисали. Пазарил ги Данко по два лева на човек и срещу изборите цяла нощ ядене-пиене.- Страшен хайдучага, брей!

83

mirorim

преди 11 години

дОЛЕН сидеров :) ХИ ХИ ХИ, много му отива! долен и низък!!!

82

Джедай Мастър

преди 11 години

"Вандализъм" видял посеркото - дето ходи обграден с мутри да провокира, бие и крещи все едно го изнасилват племе ***.

81

JanaDArk

преди 11 години

Волен отново казва само истини, протестът който е организиран от ГЕРБ обърква българските граждани и цели дезориентация и хаос!!!

80

AlekoKonstantinov

преди 11 години

Въвеждам в медицината СИНДРОМА СИДЕРОВ:ХАРАКЕРИЗИРА СЕ СЪС - СИЛНА ШИЗОФРЕНИЧНА НАКЛОННОСТ И ПОДЧЕРТАНИ СОЦИОПАТИЧНИ ЧЕРТИ;- ИНТЕНЗИВЕН НАРЦИСИЗЪМ ВОДЕЩ КЪМ ЗАГУБА НА ВРЪЗКАТА С РЕАЛНОСТТА;- НЕСТИХВАЩО СРЕБРОЛЮБИЕ И ОГРОМНА АЛЧНОСТ ЗА ВЛАСТ;- ПАГУБНО ЖЕЛАНИЕ ЗА ПОПУЛЯРНОСТ И СЛАВА КАТО НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ- ХАЛЮЦИНАЦИИ И НЕВЪЗМНОЖНОСТ ЗА ПРЕЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА...

79

Анонимен

преди 11 години

Смешен плач! Едно е сигурно 99,9 % от протестиращите са доста над нивото на Сидеров. Много се надявам на следващите избори да поправим грешката Атака-ДПС.

78

Az..

преди 11 години

Това което той е съзрял може да стане само ако се осмели да излезе сред тълпата, но не в 12 часа когато са останали 100 човека, а малко по-раничко към 10 да речем. Тогава ще стане това, което той съзира. Този е пълен ***

77

strephen

преди 11 години

АЗ ПОДКРЕПЯМ 72 И АПЕЛИРАМ КЪМ БОЛЕН ЛИДЕРОВ ДА НАПРАВИ МИТИНГ В ПОДКРЕПА НА ОЛИГАРСКИ! И В СВОЯ СОБСТВЕНА ПОДКРЕПА! ЯСНО Е, ЧЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ 30-40 АВТОБУСА ОТ СТРАНАТА, НО ДА ВИДИМ ВСЕ ПАК! ПО 20 ЛВ НА ЧОВЕК, ДА КАЖЕМ ИМА ОКОЛО 1МЛН ЛЕВА ХАИЗРАНИ ОТ ДПС - ТОВА ПРАВИ ОКОЛО 50.000 ЦВЪРЧАШИ МИШКИ! ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ МУ СЕ ОТКЪСНАТ ОТ СЪРЦЕТО 1 МЛН ЛВ!!! И ДА ВИДИМ КАК ЩЕ С ЕПРЕМЕРЯТ С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕД МС И НС!!!

76

Angelhell

преди 11 години

Правилно им го казахте господин Сидеров!Законът е за всички и не трябва да има двойни стандарти!Което означава, че вие също попадате под ударите на този закон.А с действията, които имате вие и останалите депутати от групата ви, потъпквате грубо закона.Най-лошото е, че го правите с чувство на безнаказаност, което ви дава вашият депутатски имунитет.Но, както е казал народа, ще дойде Видов ден.За мен и онези, които мислят ясно е повече от известно, че ще последвате Яне извън парламента.

75

Анонимен

преди 11 години

Пълен ***,защо не излезе през деня когато бяха протестиращите,ами се появи в след после.

74

Курвалан

преди 11 години

Волене, спри да се излагаш!

73

varg

преди 11 години

Абсолютно е вярно,че герб искат гражданска война но ще си я получат.

72

Анонимен

преди 11 години

За Бойко е прав!Тиквата се кефи на каквото сам надроби! Само дето ние им сърбаме попарата на ***, депесари, комунисти и антикомунисти!!!Докато има ДПС ще има и Атака - и двете трябва д се забранят със закон!

71

bgsoldier

преди 11 години

"Ние Атака..." - вас атака никой не ви пита, нито питаме орешарски, нито питаме пеевски - ние ви заповядваме да се омитате - толкова ли е далеч от акъла, слепи ли сте, глухи ли сте - държите кокала и не го пускате, да ва ***! Всичките сте за онова въже пред министерски съвет - 1 по 1. То бива наглост и безочие.... гражданската война в момента я създавате вие в правителството, защото народът казва черно, а вие бяло!

70

kristian

преди 11 години

През последните 24 години имаше протести срещу комунистите, срещу турците и седесарите, но НИКОГА срещу националистите. Сега благодарение на психично Болен и това е факт. Атака не е националистическа партия, протурска и прокомунистическа. Болният им лидер също никога не е бил националист. На по-младите ще припомня, че в началото на 90-те, когато националистите водеха борба срещу връщането на имената и узаконяването на ДПС, Болен беше главен редактор на в-к Демокрация, който защитаваше ДПС.

69

Анонимен

преди 11 години

Вървял си Болен Лидеров по улицата и едно *** му подвикнало:- Ей, ибрик!- Аз не съм ибрик. Аз съм патриот! - отвърнал сърдито Лидеров.- То и аз бях торта "Гараш", ама на...