43

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 25 Колега, хайде да уточним колко на брой са тези твои приятели,съседи и роднини?

42

WTF !!!

преди 11 години

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Цв. Цв., подсъим земеделски министър, Калинка-Малинка и WTF Искра Фидосенко.Честито на ... глупаците!

41

Анонимен

преди 11 години

Колебая се в избора си на 12-ти май. Не мога да взема решение между риболовните принадлежности или плажната хавлия с банските.

40

DNE$.BG

преди 11 години

Mestanov pali si carvulite i za Turcia Stani6ev ti za CCCP are dim da va nqma 4ujdenci 6e na komandvat sme6nici

39

Миро Мършата

преди 11 години

А Къде е Миро Мършата? Нали преди по-малко от седмица Цветанов го нарече "отличник на ГЕРБ" и "двигател на партията"?!?!

38

честни избори

преди 11 години

Новият МВР шеф Петя Първанова обеща такива честни избори, че агент Буда да бъде избран само със 120% от гласовете и Цецо да каже: "този път не можете да ме обвините, че аз съм фалшификатора".

37

Аман от некадърници

преди 11 години

Цялата воля на ГЕРБ се градеше върху приориретното строене на магистрали без да се обръща внимание на други икономически възможности и социални сектори. И този балон се спука и няма с какво да се компенсира, особенно след като и фискалния резерв е източен. А на Боко му се наложи да реже лентички не на всеки килкометър както го е учил Тато, а на всеки 100метра за да запази любимото си хоби. Аман от некадърници!!!

36

Гошо Тъпото

преди 11 години

На цоциолозите,сега им е...урожая;който дал пари...дал.Мара вече вдигна...гащите и е...честна.

35

Анонимен

преди 11 години

Явно сме ЛУДИ,за да гласуваме за тези две партии,сменили си името от БКП/дс

34

Анонимен

преди 11 години

Яжте пийте и си носете новитепарцали като ходите на кръчма , че само това остана....

33

не на ГЕРБ

преди 11 години

МАФИЯ! Хора, нима ще върнем провала в управлението за още 4 години?!? Всичко друго, но не и некадърното управление на ГЕРБ.

32

Хайлазин

преди 11 години

Щом Бойко с цялото си его и любов към медийните изяви се покри като мишка, значи държавата е докарана до ръба и той отлично го знае! Нищо чудно съвсем скоро да му лъснат далаверите!А на Цвъ-Цвъ цялата му воля е в слухтене на доктори, сделки с тъщата и контрабандни цигари!!!

31

"Волята на ГЕРБ

преди 11 години

Статистиката от "Волята на ГЕРБ" е плашеща, но още по-притеснително е, че ГЕРБ прекършиха гръбнака на малкия и среден бизнес в България и фалираха над 100 000 фирми, докато монополисти като ЧЕЗ регистрираха 250% печалба през 2012 под вещото ръководство на Пашата и Митко Каратиста !!!

30

богат асортимент

преди 11 години

ЕТ "герб-Буда" предлага богат асортимент от току що отпечатани бюлетини. Изглеждат почти като истински!

29

ЕК

преди 11 години

Относно "Волята на ГЕРБ", ЕК анонсира, че България е сред трите държави в Европейския съюз, в които независимостта на правосъдието се оценява най-слабо. Тоест волята на ГЕРБ е била насочена към прилапване на власт и обезличаване на една независима институция!

28

Анонимен

преди 11 години

От проучванетоизвода е,че българите ще гласуват за гробокопачите си!

27

Герберастия

преди 11 години

Това проучване по метода на подслушване ли е правено !!!

26

той напуска България

преди 11 години

Току що от Сименс съобщиха, че са купили за пат Пойко председателското място в ПЕС, и той напуска България!

25

манупулатор

преди 11 години

Чували с бюлетини! Ей, ***, стига си повтарял лъжи. Гласовете се броят в СИК по места, там има представители на всички партии, застъпници, наблюдатели. Резултатът се вписва в протоколи, под които се подписват всички членове на комисиите. Сега ще се и снимат тези протоколи. После се пренасят преброените вече бюлетини в чували. В ЦИК обработват протоколите, не чувалите. Спрете с тези евтини лъжи за баламурници, че ми писна да чета глупости!

24

някой от някъде

преди 11 години

Ама знаете ли на кое ми пука кой с колко водил? Пука ми на лявата и дясната лимонка кой с колко води и кой ще спечели! Когато печеля аз за себе си това ме кефи мен, анадън му?. Ама вие си ходете и си гласувайте, радвайте се на ваште си мафиоти дето ужким все аха-аха да ви оправят и все се разминавате. Плюйте по другите, дето не са от ваште и това е. А между другото се замислете(ако можете де) над една мисъл:" Дай на един народ хляб и зрелища и му гледай сеира " ! Хайде много ви здраве!