131

Утопист

преди 11 години

Цитат на Цветанов към Станишев от БТВ (29.03,2013): "Готов ли сте двамата в това студио да поемем ангажимент, след проверката на прокуратурата, този, чиито думи се окажат опровергани, да излезе от политиката и да се извини публично.! Без коментар!!!

130

странник

преди 11 години

Прокуратурата е констатирала,че Станишев е 2/3 бременен от азерчо,а после съдат констатира,че прокуратурата е некадърна и не си върши работата!!!Цацаров,какво означават тия дробни части истина?2/3 истина,останалото какво е?!Какви ги дрънкаш?Понятието"по безспорен начин" да ти е известно?!От НПК,Цацаров,от НПК,а не от политкомисари,наречени кой знае защо прокурори!!!

129

АНОНИМЕН

преди 11 години

Много ми е интересно как така Станишев точно сега получи това писмо със сигнала ? Податела е трябвало да напише ,,ВСЕ ОЩЕ СЛУЖИТЕЛ НА МВР И ВЕРЕН ЧОВЕК НА Румен Петков и Мико,,

128

Анонимен

преди 11 години

До агентБудаТВОЯ КОМЕНТАР ТРЯБВА ДА СЕ ПУСКА ПРЕЗ 5 МИНУТИ ТОВА Е ИСТИНАТА

127

Халтурко

преди 11 години

В бизко бъдеще:Роман Василев арестува Цецо, с думите: -Тъй като си престъпник...На колене!...

126

Анонимен

преди 11 години

Гарван гарвану око не вади.Но щом единия "гарван" казва такива неща за другия- представете си каква е истината за подслушванията.

125

:)

преди 11 години

Абе, гербавите, щом вашите хора в прокуратурата си признават с половин уста, значи е било нещо страшно :) Толкова ли сте заблудени и наивни? Или ви плащат по 10 стотинки на пост да пишете глупости?

124

Анонимен

преди 11 години

Спинозните кутевци пак са се развихрили!!!

123

89

преди 11 години

До Анонимен127-Ти ,по рождение ли си *** или работиш усърдно да култивираш огромна тъпота?И за най-неукият стана ясно ,че Станишев е дал истински сигнал,а не го е измислил!

122

гошо гергов

преди 11 години

След цялата постановка ,вече със сигурност ще гласувам за ГЕРБ!

121

Пепо

преди 11 години

Как ли е кръвното на вожда след тази информация?

120

Един

преди 11 години

Жестока маневра на Цвинокио. Сега може да оглави движенията на протестиращите от Орлов мост, Лъвов мост, Дунав мост и Моста пред строителния техникум. Защото с чиста съвест сега може да твърди, че е борец против партиите и монополите, като ги е подслушвал.

119

ВВВ

преди 11 години

Проверката на прокуратурата установи тежки нарушения при подслушването отстрана на МВР. Има изтрита информация и съпротива от страна на ведомството срещу проверката. Образувани са наказателни производства срещу трима директори на СДО

118

Аля

преди 11 години

Аз изразявам мнението си. Преди 4г. гласувах за Герб, но днес с отвращение гледам на тази партия. Те не са политици, те са неуки, некомпетентни лъжци, които не могат да поемат елементарна отговорност. А ти си пиши каквито искаш глупости! Като начало обаче отдели очи от монитора и мантрите, за да видиш какво се случва в действителност около теб! После започни да говориш с мен. Говориш, НЕ обвиняваш. Или Цецо ти е дал СРС? ама нещо счупено ми се чини, че грешно инфо ти дава.

117

агентБуда

преди 11 години

При управлението на Герб безработицата се утроява,доходите падат 70%,1млн емигрират, данъчните подслушват,бизнеса е на колене-35% фалити,затворите се пълнят с невинни тинейджъри след обилна доза насилие и изтънчен рекет(на заможни родители)! 2013г:500 самоубииства,6 човека демонстративно се самозапалват,бича на мизерията и глада отново е сполетял българина,накрая държавата колабира. Депресия,Агресия,Рецесия завлядяват България под ръководството на мутро-ченгеджийския хибриден звяр ББ-ЦЦ

116

Анонимен

преди 11 години

Модните диктатори (бря, забравих, че ТОЙ се обижда от тази дума) май ще върнат на мода райето. Дано поне там, където отиват, има спортна рота. Зер, грехота е футболния талант да се пропилява.

115

Аз

преди 11 години

До Патриот - От изнесеното от Гн Главният Прокурор става ясно, че единственото нещо, което Г-да Прокурорите са открили е вече отдавна известното ни - в съответната дирекция на МВР липсва организация за правилна и ефективна работа. Това може да значи, или че Гн Цветанов е виновен, или че недоволните от него подчинени се опитват да го топнат с кофтия номер. Надявам се Гн Цацаров да доведе разследването до край.

114

Пламен

преди 11 години

Може би пенсионерите или Станишев са подписвали разпорежданията за подслушване, а не Ц.Ц. Той все пак не отговаря за техническата част :) ГЕРБ ВЪН!

113

JagdPanther

преди 11 години

Каквито и истини да излезат наяве за ГЕРБ, истината е една: има 20% *** които ще гласуват отново за тях, независимо какви гадости вършат герберите. Омразата към БСП на тия 20% е по-голяма от разума им!

112

Анонимен

преди 11 години

Цецо нали щеше да хвърля оставка ако е верен сигнала, явно нещата са много дебели, щом и Дебелата Цаца не можа да покрие нещата.