69

такаааа

преди 11 години

Всичко много хубаво, само следното не можах да разбера как по - точно се е случило във времето. Образували са досъдебно производство за бъдещо събитие, така ли? "Досъдебното производство, по което ексминистърът е привлечен като обвиняем, е образувано на 9 ноември 2009 г. срещу неизвестен извършител за престъпление по чл. 321, ал. 6 НК.Найденов е обвинен за това, че през октомври 2010 г. е обещал подкуп в размер на..."А и щом е намесено името на Калина Илиев да си имаме едно наум, викам аз

68

Анонимен

преди 11 години

Досъдебното производство, по което ексминистърът е привлечен като обвиняем, е образувано на 9 ноември 2009 г. срещу неизвестен извършител - ХА ХА ЧАК СЕГА ЛИ СЪТИГНА ДО НАС НОВИНАТА.

67

Йо

преди 11 години

Няма ли да пъхнат най-накрая някой зад решетките?! Вече ми омръзна да чета, че някой е следствен и след това как е невинен и даже му се извиняват!Писна ми!

66

ШАПКА НА ТОЯГА

преди 11 години

Болен е Бойко!Туп... тууп .....Туп.....ТУП..... туп..... тууууууууууп.......Тупа....лупа.......................195/140Защо кашляш,Чичо??

65

До 61

преди 11 години

Никой не е вечен и лозунгите от този тип не са на мода. Лошото е, че никой няма да повярва, както и преди, че ГЕРБ може да спечели. Няма база!!!Никой не може да направи самостоятелно управление. Ще трябват 30 години да се компенсира това, с което навреди ГЕРБ.Да кажа нещо положително-всяко нещо има и друга страна: крахът на мутренските грабители от ГЕРБ даде повод нагрупаното търпение на доверчивите българи да се пукне като цирей!И всеки си казва всичко.И то не е ласкателно!Дано е поука!

64

Анонимен

преди 11 години

Мдааа. Обещал, пък не дал - как да не го съдиш.

63

Анонимен

преди 11 години

Всички Гербери в затвора!!! Това трябва да е закон !

62

Анонимен

преди 11 години

Звукът на решетките отеква в ушите на Буда и компания.

61

Анонимен

преди 11 години

И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО бсп СИ ОСТАВА НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ПАРТИЯ, ПАРТИЯТА СЪЗДАТЕЛКА НА ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ ПРАКТИКИ И СЪЗДЪЛА НАЙ-ЗАРОБВАЩИТЕ ЗАКОНИ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД-БЕЗМЕРНИ ПРЕВИЛЕГИИ И СУБСИДИИ ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ. ЗАТОВА ВОЙНАТА ДА ВЛЕЗЕШ В ПАРЛАМЕНТА Е ТАКАВА НАПОРИСТА. ДА МУ МИСЛИ НАРОДА ,ДЕТО НЕ СМОГВА ДА ИМ ПЛАЩА МИЛИОНИ ВСЕКИ МЕСЕЦ ЗА ДА ИЗДЪРЖА ТЕЗИ ДЕРИБЕИ!

60

Хайлазин

преди 11 години

Найденов е обвинен за това, че през октомври 2010 г. е обещал подкуп в размер на 200 000 лв. на изпълнителния директор на фонд Земеделие Светослав Симеонов, за да подпише платежните нареждания за възстановяване на ДДС на търговските дружества В.Д.В. 007 ЕООД и Мелком ООД по Програма за разпределение на храни от интервенционни запаси за социално слаби лица по плана за 2010 г."А това е само една то корупционните практики на ГЕРБ

59

Анонимен

преди 11 години

Герб губи подкрепа всяка секунда хората вече проумяха че това са най-големите престъпници на България

58

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ще загубят изборите катастрофално!А платените им калинки драскачи ще останат без работа!

57

Анонимен

преди 11 години

Хич не ми пука как БСП ще загуби изборите, ако вкарат тази мазна,лъжлива,крадлива и безскрупулна *** в затвора!

56

Анонимен

преди 11 години

БСП удариха в десетката. Свърши се с тоя сатрап бойко. Слава богу!

55

Анонимен

преди 11 години

"Найденов е обвинен за това, че през октомври 2010 г. е обещал подкуп в размер на 200 000 лв. на изпълнителния директор на фонд Земеделие Светослав Симеонов, за да подпише платежните нареждания за възстановяване на ДДС на търговските дружества В.Д.В. 007 ЕООД и Мелком ООД по ..." Не мога да разбера защо трябва да даваш подкуп на някой за да си изпълни служебните задължения. Защото ако ДДС-то следва да с възстанови Симеонов е ДЛЪЖЕН да подпише платежните...

54

Анонимен

преди 11 години

OT BUDA DO MARCHATA VSICHKI SA ZA PROKUROR

53

Анонимен

преди 11 години

Хайде, не е само Найденов, тиквената партия още много такива ги е раждала за целия си мандат, започвайте ги наред.

52

Анонимен

преди 11 години

Всеки, който гласува за ГРОБ е българомразец, и ще бъде съден за престъпления срещу държавата!

51

Фродо

преди 11 години

За един сватба за друг брадва!Докато едни си редят листи, други ги разследва прокуратурата !

50

Бойко

преди 11 години

На изборите ще гласувам за себе си 1 500 323 пъти защото народа ме обича!