69

tankist

преди 11 години

1. Не национализация на концесиите а реално концесионо възнаграждение от 35-40% от добитото подформата на пари за пенсиония фонд.2.Не отнемане на лицензи на ерп та а национализация само на кабелите и даване на право на избор кои да ти достявя ток до всяка една къща като за това се плаща такса за мрежата.3. Не национализация на лук оил а тчисления за пенсония фонд в размер на 30 % от продажната цена на горивата преди акиз и данъци щото тия данък печалба не палщат.ей това е по справедлив вариан

68

Анонимен

преди 11 години

69 И какви ресурси ще изнася болната ти тиква за Китай

67

Анонимен

преди 11 години

Болене, Болене

66

До 70

преди 11 години

Щото тъпунгелите като тебе набутани с връзки на работа ще ги смачка ако вземе властта.Вие сте едни мрънкала ....

65

Анонимен

преди 11 години

Не разбрах само що "А така" се водят националисти ? Някви идеи ?

64

До 65

преди 11 години

Китай са най-големия вносител на ресурси. Имаме много по голям шанс да се развием на тези пазари отколкото на Европейските.

63

Анонимен

преди 11 години

изберете го тоя и закривайте държавата,за последните 100 г много простотии направихте...

62

Анонимен

преди 11 години

Циркаджия. Врескало.

61

Анонимен

преди 11 години

Оставете го Волен, той е луд, трябва да гласувате за БСП и ГЕРБ, те са нормалните и разпродават националните ресурси и интереси за жълти стотинки. Отново ще кажа, гласувайте за нормалните и го оставете тоя Волен, той е луд че иска да държавата да генерира печалби от собствените си сектори.

60

до 43

преди 11 години

Колега ходи си пий хапчетата, ти на Китай ли стока ще продаваш?Те произвеждат всичко, не ставай смешен!

59

Анонимен

преди 11 години

Стига с тия чужди инвеститори, от работа да се харесаме на такива България остана 6 000 000

58

Гостенка

преди 11 години

Това му беше на Волен в Народното събрание. От тук насетне само ще стои отпред и ще подсвирква периодично, докато и на него му омръзне да се гледа с враждебен поглед...

57

до28

преди 11 години

Да накарат депутатите ни да работят там, за да ни покажат, как да повишим ефективноста от труда си.

56

Успех на АТАКА!!!!!!

преди 11 години

Това е нашата програма. Това е нашата кауза. Тя е национална, тя е единствената спасителна политическа визия за родината ни.Длъжни сме да се защитим от национална гибел.А най-добрата защита е атаката.Атака до победа на българизма в политиката, културата и държавността!Успех на изборите в името на България!

55

Д-ра псих.отделение

преди 11 години

Пак народни етипомологии, фантазии и халюцинации от Волен и атака, текстът е "Куд би с тобом - когато съм с теб"Пий си хапчетата, неграмотен селски жълт журналист!!!!!!

54

Джигита

преди 11 години

Тоя мишок 4 години е в парламента гласеца не можахме да му чуем. Сега тръгнал довепие да търси :D За съжаление има доста неграмотни които пак ще го вкарат в парламента

53

Волен е за лудницата

преди 11 години

за пореден път се убеждавам, че Сидеров е опасно луд ...- кой чужд инвеститор ще вложи и стотинка в държава, където държавата национализира каквото си поиска ? Путин ???- Волен постоянно се дере за концесиите ... каква е гаранцията, че няма да ги даде не приближен и с парите да финансира новите си приятелkи ? - За песента на шишарката - без коментар ... просто издава отношението му към самия себе си. Волен е за лудницата !

52

Д-ра псих.отделение

преди 11 години

болните от партия атака да се връщат в клиниката за визитацията ми

51

Анонимен

преди 11 години

При управлението на АТАКА държавата създава специален научен институт, който събира и популяризира истинската история за хилядолетния произход на българите и за хилядолетното ни пребиваване по тези земи, по които ходим днес. Българската цивилизация от античността до днес влиза в учебници и енциклопедии.

50

Анонимен

преди 11 години

При управление на АТАКА виновните за криминалната приватизация и за всички сделки, ощетили отечеството ни, застават на съд по закони, които ще предвиждат и отнемане на имущество.