54

поискал е прошка

преди 11 години

При последния си телефонат с Путин, агент Буда му се е извинил за АЕЦ Белене и е поискал прошка от него, по този повод. Пожарникарят уверил Путин, че всички останали руски енергийни проекти в България ще бъда реализирани.

53

kalchev

преди 11 години

Borisov da si vsima otpuskata i da otide da bere limoni na nyakoi ostrov - da mu mine !

52

Анонимен

преди 11 години

Трябвало е да отиде при доктор Лъчо Мозъков, щеше да му побърка по дупките и всичко да му мине:)

51

просто човек

преди 11 години

Да мре крадливата мутра...

50

Истинската причина

преди 11 години

Истинската причина да вкарат агент Буда в болницата, не е кръвното му налягане. Ще му сменят мозъчната протеза.

49

пенсионер

преди 11 години

И аз имам кръвно 190 на 110. Ще ме дават ли и мен по кабеларките?

48

Анонимен

преди 11 години

Аз живея в 16-ти апартамент и съм стресиран вече четвърта година.

47

Отговор

преди 11 години

До ЕСГлупости. Парите бяха от бюджета. До всички които са против комунистите - аз ги подкрепям, но да не пропускат комуниста ББ, който още не е подал заявление за напускане на БКП, на партийния секретар Цецка Цачева, на комсомолчен Дянков, изпратен от Людмила Живкова да учи на Запад, комуниста ЦвЦв, всички милиционери от ГЕРБ, които са били членове на БКП. Това е страшното - симбиоза между комунисти, милиционери и мутри - това е ГЕРБ.

46

Анонимен

преди 11 години

Остава и да не е добре. Нали няма проблеми със сметките за ток ????

45

мнимия болен

преди 11 години

Поредният номер на лъжливото пожарникарче! Той играе любимата си роля на мнимия болен. Но, ние, българите не му вярваме. Нито за "атентатите" срещу него, нито, че е болен! Той не е болен! Той е луд!

44

анонимен

преди 11 години

Не съм симпатизант на Бойко и не харесвам управлението му но му пожелавам да се оправи и да е жив и здрав не е нужно и не трябва човек да е злобен и да се радва когато някой друг е болен и страда.

43

до 44

преди 11 години

*** си ти, защото най-вероятно си на някоя държавна службица и сега трепериш да не ти изстине мястото! От 1992 г. съм в частния бизнес и смятам, че съм постигнал много, и всяка година плащам данъци, за да има за хрантутници като теб. Не членувам в партии, но последните 4 години ГЕРБ съсипаха средния бизнес, пък за малкия да не говорим! Аз, *** такъв, разчитам на себе си, а не на Борисов или Станишев! Искам да работя спокойно и да си плащам данъците!

42

Гошо Тъпото

преди 11 години

Бойко е свикнал да живее с висок...адреналин и това го крепи.Когато сдаде власта и адреналина падне,не трябва да унива.Да си намери заместител,примерно да участва във филми на Роко,или Терминатора;и двамата са му...приятели

41

БоСимеонов

преди 11 години

Бил стресиран. Единствения стресиран в тази държава е той. На нас всичко ни е ОК. Стига ни занимавайте с тоя некадърник. Какво му било кръвното, колко пъти бил пръднал...дреме ми на оная работа.

40

Анонимен

преди 11 години

ОТ ПРЕЯЖДАНЕ Е...ТОЯ СЕ Е УГОИЛ КАТО ***,А НОРАДА СЕ САМОИЗТРЕБВА ОТ ГЛАД И БЕДНОТИЯ.

39

анонимен

преди 11 години

От злоба и злорадство ще му изкочат на некой *** бутоните на клавиатурата. Успокойте се, изпийте си хапчетата и едва тогава напишете по някой поучителен ред .

38

bosnak

преди 11 години

другия циркаджия Цв. Цв. да не се спотайва, а да си влиза в ролята

37

Анонимен

преди 11 години

Да свали трийсе кила и няма да вдига кръвно.

36

Щом е добре .....

преди 11 години

веднага при Цацаров да си вземе раираното костюмче.

35

анонимен

преди 11 години

Злобата и безрасъдството е превзела чичковите червенотиквеновчикчета.Опомнете се бре народе , двадесет години отглеждаха червените не народ а зомбита.Сега берат плодовете.