76

666! СУПЕР...

преди 11 години

Бойко се озърнал наляво надясно. Налял си две чаши с уиски, изпил ги на екс, хвърлил ги във въздуха,....И ТЕ ИЗБУХНАЛИ...КИРО НА ПАРЧЕТА ДУГАН НА ПАРЧЕТА...!

75

hagen

преди 11 години

Е аз ще бъда от тези 21% защото не желая да ме лъжат пак.Вече 68 години ме лъгах за идването на комунизма а той дойде за тях не за мен.Лъгаха ме че демокрацията е дошла но пак дойде за тях.Не искам отново спрени еврофондове не искам отнова братко и батко.Не искам и Белене за да могат такива като Овчарова и Кадиева да печелят от износа на ток а моите деца и внуци да изплащат централата.Не искам отново един премиер без един ден трудов стаж да ръководи цяла държава.

74

крив макарон

преди 11 години

Боко,ако не беше пипнал пенсионния закон веднага след избиране на Плевнята за президент можеше да гласувам за теб...Сега си на другия бряг и ще избера някой друг не толкова мразен...

73

nm

преди 11 години

Станишев е виновен!

72

Анонимен

преди 11 години

Голямото крадене свършва! Някой помни ли НДСВ?

71

ало социолога

преди 11 години

господин юри асланов да не стане сега да говориш като аслан а на изборите да си като на*ан като видиш как герб ще набият канчето на любимата ти партия

70

логика

преди 11 години

Ако ние българите сме станали ***, то тогава разбирам извратеното удоволствие да ни ритат и да ни смъкват гащите да ни мотивира да гласуваме за ГЕРБ, които ще си вземат за патерица ДПС. Той и Ердоган това иска ...

69

Анонимен

преди 11 години

ДПС опасно близо до ГЕРБ изостава само с 2%

68

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ДА ИДВА БЕ 9 СЕПТЕМБЕР 1944 ПОСЛЕ БРИГАДИРСКО ДВИЖЕНИЕ ЕФТИНАТА ЛИУТЕНИЦА САЛАМА МОСКВИЧА И ПОСЛЕ Т ЖИВКОФ...!

67

Анонимен

преди 11 години

между двама хайдути бойко и сергей избирам сергей.

66

Уотсън

преди 11 години

Изненада и изумление изразиха председателят на Европейските либерали и демократи Греъм Уотсън и президентът на Либералния интернационал и член на Европейския парламент Ханс Ван Бален, които бяпа официални гости на форума на ДПС.И Уотсън и Бален казаха, че продължават да имат пълно доверие и подкрепа на движението, което е член на партията на европейските либерали, и призоваха за бързо разкриване на нападението срещу лидера Ахмед Доган."Благодаря на Бога, че Ахмед Доган е жив, наистина благодаря на Бога. Ние сме зад вас, тази политическа партия е стабилна, заяви Уотсън

65

патриота

преди 11 години

Само НФСБ!

64

до 104

преди 11 години

Какво ме интересуват бръщолевенията ти, когато се кани коалиция от ГЕРБ и ДПС да закрие родината ми.

63

варна

преди 11 години

българино събуди се излез и ги измети всичките!!!нито един политик от сега яхналите властта не трябва да остава в парламента.със нашето дрямане се създадоха три поколения професионални депутати и министри .докога?

62

Анонимен

преди 11 години

ЛЪЖИ!

61

Бай Иван

преди 11 години

do 78ти си виждала европа през крив макарон. Ако беше живеала поне една година щеше да разбереш че разликите между България и Европа не са толкова големи колкото си мислим ние тук.

60

Анонимен

преди 11 години

Значи трябва да се избира между чумата (ГЕРБ) и СПИН-а (БСП).Не, мерси.

59

логика

преди 11 години

Когато еничарин и башибозук в коалиция вземат властта, нали видяхте - еничарите ще ни държат, докато башибозуците ни ритат, бият и ни смъкват гащите, тъй че не мислете със задниците си!

58

/

преди 11 години

aide stigavi tolkova i bez tova ni6to ne stava ot vas gledate samo vas si a naroda PROVALIHTE DARJAVATA

57

дори и..

преди 11 години

дори да сме изключително *** народец,гладорията си казва думата, великият строител няма да отреже лентичките на китайските строители които закопуват български земи и строят черноморието ни, нито на новите заводи на шише джам,все по малко и матрял/шъ/ остане в полуграмотна българия която да му разбира селските закачки, жалък пример за една нация дошла преди 1300г като племе и сле две деситилетия селски управници самоунищожена като племе..