15

пенко

преди 11 години

Трябва да обложат с данък неграмотните драскачи в "днес.беге". По-цял ден седите едни и същи *** и изливате помия. Колко от вас направиха нещо полезно днес? Какво направихте за да се вдгигнат пенсиите и заплатките (които и така и така растат, но в нормалните фирми, и не на чистачите).

14

Аз

преди 11 години

Псуем те животееееее..........................!!!!!!!!!!

13

вас

преди 11 години

ВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА НЯМА ЛИ ДА ИМА ПРОТЕСТИ СКОРО ИЗЛИЗАМ И ГИ ИЗБИВАМ ТОЛКОВА МИ Е ПРИЧЕРНЯЛО

12

Ангел

преди 11 години

ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА

11

Анонимен

преди 11 години

OCTABKA ЗА ГЕРБ

10

Антигерб

преди 11 години

Долу мародерите от ГРОБ !

9

Коментар..., а защо?

преди 11 години

Какво да коментирам една *** и неработеща идея с която се цели да влязат пари за предизборното вдигане на пенсии...Бедните отново ще го духат, защото ще имат по-малко информация, как да си спасят лилипутските влогове, на богатите от сега им е ясно какво да направят и да духнат под опашката на *** Дянков !А банкките само чакат да станат ясни текстовете от закона и да го финтират !ГЕРБ=*** !

8

Анонимен

преди 11 години

Само ми кажете как да обясня на 3 годишния си син, че вече да данъкоплатец?

7

Ангел

преди 11 години

ДНЕС ВДИГНАХА ХЛЯБА ПРЕДИ МЕСЕЦ ТОКА,ЗАМРАЗИХА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ОТ ДНЕС ВИ РЕЖАТ С ДАНЪК -ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ИНТЕРЕСНО МИ Е КОЛКО МАЗОХИСТА ЩЕ ТРЪГНАТ СЕГА ДА ГИ ЗАЩИТАВАТ И НЯМА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА СЕ ОПОМНЯТ ЧЕ ТЕЗИ ГРОБАРИ Е*АВАТ МАЙКАТА НА НАРОДА САМО МАГИСТРАЛИ СА МУ В ГЛАВИТЕ АМА КОИ ЩЕ ГИ ПОЛЗЗВА ВСИЧКИ БЯГАТ НАВЪН БЕНЗИНА Е 3 ЛВ.ПРОСТО АКО ЗАВИСИ ОТ МЕН И СЕКУНДА ПОВЕЧЕ НЕ ИМ ДАВАМ В ПАРЛАМЕНТА.

6

гербист-икономист

преди 11 години

Добре е, че се въвежда един нов и съвременен данък, с които да се обложат спестяванията на богатите, и ние да имаме полза, няма хората само да спестяват пари и да си прибират лихвите.

5

Анонимен

преди 11 години

Намаляване на данък добавена стойност от 24 процента на 9 процента за основните земеделски и хранителни продукти ще бъде включено в проекта за държавен бюджет за следващата година, обяви румънският премиер Виктор Понта, цитиран от агенция Медиафакс.Заради икономическата криза предишното дясноцентристко правителство на Румъния увеличи ДДС от 19 на 24 на сто през лятото на 2010 г.Представители на работодателите от земеделската и хранителната промишленост приветстваха новината, като коментираха, че намаляването на ДДС за основните продукти ще доведе до понижаване на цените им с 15 на сто и намаляване на избягването на данъци

4

Анонимен

преди 11 години

OCTABKA

3

РОМ

преди 11 години

А *** НЯМА ЛИ ДА ГИ ОБЛОЖАТ С ДАНЪК ЗА ЛЕНТЯЙСТВО? ГЕРБ СБЪРКАХА ЧЕ НАРИЧАТ ХОРАТА ЛЕНТЯЙ ..... ПРОСТО МОЕТО СЕМЕЙСТОВ ЩЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ!

2

азе

преди 11 години

Увеличиха си ---противниците !

1

ние

преди 11 години

Коментари,....няма!