51

Анонимен

преди 11 години

"Ах от тая снимка ми се доеде домашна лутеничка"Тая не само че не е домашна ама е с оцветители. Домашната вече не върви. Една такава снимка и народа купува с оцветители и с химически вкусови подобрители от които ти потичат лигите.

50

Анонимен

преди 11 години

В България има и много богати хора.Има и хора дето взимат големи заплати.В нашата фирма от 500 души поне 200 вземат над 1 000 лв.А 50 взимат над 2 000 лв.А 10 взимат около 5 000 лв.Аз взимам 700 лв.Най-ниско платените са на 400 лв.

49

Асен Ал., сирак

преди 11 години

Долна дяволска и алчна *** е ГЕРБ. Бойкот на изборите догодина. Ритайте и серете върху главите им. Ако имате оръжие още по-добре. Убийте ги!

48

Анонимен

преди 11 години

Ах от тая снимка ми се доеде домашна лутеничка.

47

Патриот

преди 11 години

ГРОБ са типичните диктаторски мракобеснически режими убиващи собствените си народи които сащ подкрепя ,морат народа си за да освободят място за американски бази!Също като в Грузия,Косово се превърнахме в псевдодържава!

46

Народът

преди 11 години

36: "Ами като сте бедни и притеснени - изберете си Стани6ев"Не само Станишев, но и госпожа Меглена Кунева ще си изберем ние народът. Госпожа Кунева е изключително интелигентен човек с европейки опит и ерудиция и със сигурност тя ще бъде новият министър председател. Още с встъпването си в длъжност ще направи заплатите по 2 хил лева и ще замрази цените. Затова народа ще си избере госпожа Меглена Кунева, Станишев и Доган на направят новото коалиционно правителство, защото те ще дават големи заплати за айфони и маркови стоки да си купуваме а не като ГЕРБ които не дават големи заплати да купуваме айфони и маркови стоки от мола ами ни прават криза и хората се чудат от къде да намерят пари.

45

Анонимен

преди 11 години

До БЪЛГАРИН Прав си.Виденов се оказва изключително чист човек,идеалист,но явно неудобен на олигархо-депутато-мутренската върхушка и западните ментори,които единствено защитават собствения си интерес и доктрина.Те не търпят инакомислещи,инакодействуващи,независими и суверенни държави.Сега целта им е да смачкат Русия,но дано Путин устои и не се поддаде на съблазните им.

44

ГЕРБЕР

преди 11 години

ПРЕДПОЧИТАМ ФИЛИЯ С МАС.......

43

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

100 - процентова лъжлива и демагогска статия ! Къде виждате бедни и гладни хора бе *** ? България в икономически подем,финансов напредък и с все по - висок жизнен стандарт........И това откакто Бойко и Герб дойдоха на власт. Българина при това правителство започна да живее нормално,лятото всеки си позволи луксозна почивка било в страната или чужбина ......Доходите нараснаха,заведения ,ресторанти и механи се пукат по шефовете,улиците пълни с автомобили, гражданите носят скъпи дрехи....Народа не е толкова глупав и го показа на изборите....Президент от Герб и 2/3 кметове от Герб...ПОБЕДА

42

NM

преди 11 години

Стара Планина ли е?...лютеницата, имаше такава еманация на гения на земеделския министър, всъщност всички са гениални в своето безумие и крещяща некомпетентност довела българите да крайна бедност, удивен съм на мазохистите крещящи в зомбирана еуфория в подкрепа на лидера си ББ довел страната и народа до дъното на всяка една класация, удивен съм и на късогледството и патоса им при всичките злини продължават с патоса си, който е чиста лудост.

41

Оп-са

преди 11 години

Оптимистеее, имам преки наблюдения над бизнеса с нови коли и има тотален спад всяка година от 2008-*** насам, само Порше България дърпат :) ! Не говори като не си запознат! Пак ти казвам, нормално е в София от 2млн реално хора да има клиенти по магазини и ресторанти! Ще кажеш, че и четвъртък кината са пълно :), ама я отиди сега да видиш, че Арената в Младост е като музей! И пак казвам, София е доста по-добре сравнение с малки градове!

40

do 41

преди 11 години

Русия нали знае6 къде да си я завре6, другарю селянин !

39

до 44

преди 11 години

че по-голем г***ей от г***ея от банкя има ли?!!!

38

БАТИСТА

преди 11 години

ХАЙДЕ КЪМ КАМЕННАТА ЕРА ПЕЩЕРНЯЦИИИИ! ЕВРОПА КЕ Я СТИГНЕМ ДРУГ ПЪТ,ПРОПАДНАЛ НАРОД СМЕ БРАТЯ

37

Анонимен

преди 11 години

Аз съм обикновен човек. един от 400 000 богаташи населяващи София.Имам къща в покрайнините на София, в полите на Витоша.Имам няколко коли, басейн, тенис корт, футболно игрище в двора.Верно е, че има криза.Преди все пак беше по-добре.Но нямам проблеми нито с почивката, нито пък правя консерви.Е явно съм от онези 20 %, които имат пари.А вие яжте пасти.

36

Жоро Туца

преди 11 години

"Затруднения да плащат тези сметки са имали предимно нискообразованите, жителите на столицата, но и тези, живеещи в селата, етническите турци и ромите, хората с месечни доходи на домакинствата под 200 лв. и живеещите сами."Аха! Значи всичко е ясно. Тези нещастници дето денонощно реват тук, че са гладни и са им празни хладилниците са или нискообразовани, или *** или турзи или пък *** без цен и образование, дето са кенефочистачи и взимат по едва 200 лева. Сега вече всичко си дойде на мястото и ми стана ясно що за *** пишат тук.

35

DO 37

преди 11 години

sigurno si gei a stani6kata tvoq kolejka.....

34

Анонимен

преди 11 години

Жестоката ама наистина жестока истина е че само Жан Виденов мислеше за този народ и се опита да промени или по точно казано да забави процесите. Естествено беше на бързо свален и пратен в десета глуха. Такива действия, като неговите не се прощават.

33

Анонимен

преди 11 години

При Станишев поне лютеница имаше, а сега при това ла***йно от банкя и лютеница няма!

32

Анонимен

преди 11 години

Искахте,драпахте,молехте се за ЕС.Те ви сега ЕС.Взеха ви банките,взеха ви пазара,накараха ви да унищожите леката и средна промишленост,под тяхно давление загубихте руските пазари,влошихте си отношенията с русия,а тя купуваше нашата стока,каквато и да е.Малко или много,но всички работеха.Да,нямаше банани,но имаше работа,а сега има банани /за някои/,но работа няма.И кадърните млади ги няма,но има Германия,има ЕС,има демокрация........РАДВАЙТЕ СЕ!!!