50

Анонимен

преди 11 години

Аз залагам на руснаците, имат повече пари и адвокатите им са добри. Селянията на банкянския няма да помогне.

49

Анонимен

преди 11 години

Това човече явно си мисли, че като е в Уроселим и там глупостите му автоматично стават умности.

48

Р. Овч.

преди 11 години

Гея , лидерът на бсп "избраният" ха ха ха ши*ан бек вокал , московски *** с лява резба.

47

Анонимен

преди 11 години

Русия ще използва най-добрите адвокати в света по делото и Бойко да си плаща,народа този път няма да даде и 1 цент!

46

асфалт

преди 11 години

Съберете си един милиард евро първо, после си водете делото да знаем ако загубите кой ще плаща и си пригответе пари и за един АЕЦ за всеки случай да не играе тоягата накрая.

45

Анонимен

преди 11 години

Наакалото се мамино детенце в *** - Министерство на Икономиката, Науката, Енергетиката и Туризма.

44

перо

преди 11 години

Доста логични аргументи , но лаикчни прогнози.Как един Министър на икономиката може да твърди или прогнозира решението на съда. Я най добре платете си този милиард , за да не стане два или три и накрая да ни е все едно дълг ли олащаме , централа ли строиме!!!

43

Ваня

преди 11 години

То и никакви Основания няма и ти да си министър,ама ще ду*ате таратора,дупедавци и продажни измислени неграмотници.

42

Анонимен

преди 11 години

Този на снимката е ***! Руснаците рано или късно ще го превъзмогнат това, че са ни "братушки" и ще ни стиснат за гушите! Техните политици за разлика от нашите са мъжкари и каквото кажат го правят, а нашите през 2 дена си меняха мнението за АЕЦ. Даже много ни търпяха. Ама тия 2 милярда нали знаете кой ще ги плати - всички ние, чрез сметки за ток, гориво, парно, вода и тн. Да ни е честито. Българският народ ще го убият неговите управници.

41

Анонимен

преди 11 години

Няма според кого, аз на г-н Путин ли да вярвам, на прекратената сделка за АЕЦ или на туй вчерашно келешче станало министър заради един катарец по джапанки. Отдалеч мирише на герберска работа и лъжи с много неизвестни, ами ако според руските адвокати има основания и те имат изградена напатаделна стратегия, а !?

40

Анонимен

преди 11 години

QSNO E KOI SEGA SHTE GI PLASHTA TEZI PARI BG NARODA ,ZASHTOTO ASFALT PASHA SAMO EDNO GO INTERESUVA METROTO I MAGISTRALITE NALI NEGOVATA UJ BIVSHA DARJI ZELATA ENERGIQ KVO GO BOLI NEGO ONAQ RABOTA

39

Анонимен

преди 11 години

Тоя да ходи да му сменят памперсите !

38

Р. Овч.

преди 11 години

Такъв цирк само в българия е възможен , ако беше канада или полша отдавна да си им били дузпата .

37

До Optimist

преди 11 години

Какъв "Дидо" бре, този е "Дилдо"

36

възмутен

преди 11 години

Добрев, хайде с бате ти Боце и дружинка към прокуратурата! Трябва да отговаряте за тези неустойки и неизпълнени от страна на държавата задължения! Същото е и с неизпълнението на задълженията за мотрисите в БДЖ.... И още, и още.... Трябва да отговаряте! Досега не съм чул правителство да не изпълнява поетите задължения по договори и други от предишните управляващи! Вие какво си мислихте, че само ще харчите и ще си правите оглушки за задълженията ли? Долу ГЕРБ! Съд за цялата шайка!

35

преди 11 години

но и аз да съм, ако си имам железен договор, а отсрещната страна почва да прави въртели и да се опитва да откаже вече свършена работа, ще има съд!

34

Killuminati

преди 11 години

Абе имам странното чувство, че блядухите ще ни *** здравата - ама наш делянчо к'во го е*е той кинта има не го мисли - ама обикновения човечец дето ще требе да плаща - абе не ми се мисли.

33

Анонимен

преди 11 години

Защитната стратегия я видяхме вече. Дюнери и фелафели. Пълно безхаберие навсякъде. Роднински назначения и грабене за последно. Преживяхме и първия атентат, земетресение, наводнения след което Тиквата разбра че имало и язовири в БГ. Изпуснаха ги и сега няма и вода. Пълно безхаберие... още 1 г.

32

Анонимен

преди 11 години

"министър на икономиката, енергетиката и туризма"Е явно в момента е на туризъм в чужбина за дето има един народен лаф г*з път да види ...каква икономика, каква енергетика и какво коментира искове, по които ще ни съдятПутин винаги може да каже "А-а не може да се месим във фирмени отношения. :)" В крайна сметка щом реактора бил като бидон за зеле, да не са го поръчвали бидона и да си преговарят с бидонопроизводителя!

31

до 22

преди 11 години

То ако е 1 милиард как де е.Пищяха те срещу тройната коалиция,но тя им остави 7 милиарда в плюс.А ГЕРБ така може да оставят 7 милиарда минус.Накрая евреите ще ни изкупят дълга и ставаме тяхна територия.Ще почнат да никнат синагоги и да се разхождат брадатковци с кепета.