67

Do 69

преди 12 години

Dobre li si s glavata ?

66

Анонимен

преди 12 години

Смърт за капитализма, смърт за Америка, смърт за Евро съюза. Те ни съсипаха за 20 години така както турция не можа за 500. Народен съд за престъпниците и предателите и отново Народна Република България а не мутренска република.

65

гурбетчия до 69

преди 12 години

Г-жо Петрова ,пишете абсолютни глупости ! "Българин не можел да извърши подобно нещо"?! Убиецът може наистина да не е българин ,но да ми твърдите ,че българи не вършат подобни простащини ,е меко казано глупаво от ваша страна ! Престъпниците нямат националност ,могат да са както българи ,така и турци,*** и пр.! Айди моля без излишни коментари !

64

Анонимен

преди 12 години

На 23 години съм и мечтата на всеки мой познат е да си купи кола, без кола момичетата не вързвали и била необходимост (безработни са всъщност), от кога останалите качества да създадеш връзка или да повървиш малко пеша (тук разстояния в града над 3км няма) станаха толкова трудни ?

63

Това е...България!

преди 12 години

Потресаващо признание направил убиецът на 22-годишния Николай пред полицията. След като разчленил тялото и сложил частите в купени за целта торби ги поставил в багажника на колата си. Почистил прецизно дома си. След това закарал колата си на автомивка и с думите: Карах месо в багажника и има кръв, почистете го добре" я оставил да я измият. На 13 юни Адриан се обадил на Николай по телефона. Уговорили си среща за следващия ден. Видели се в квартирата на Адриан. Там Николай е бил убит. По думите на разследващите убийството е планирано и основният мотив е грабежРоденият през 1981 г. в Мизия Адриан и Николай се познавали от пицария в Овча купел", която до преди няколко месеца Николай зареждал с хранителни продукти и в която безработният от почти една година Адриан прекарвал свободното си време". На 14 юни откраднал парите, които намерил у Николай - дневния му оборот - между 1000 и 2000 лева. С парите отишъл в автокъща, за да откупи автомобила си, оставен за продан два месеца по-рано. Безработният от почти 1 година съпруг и баща на дете оставил колата си там, срещу което получил 1000 лева авансово. Възстановил парите с откраднатата сума от Николай и си прибрал автомобила.Същия ден - 14 юни, Адриан откарал шофирания от Николай служебен микробус на Централна гара, където го оставил.Откарал трупа в Мизия на 15 юни. Там в нощта срещу 16 юни откраднал два контейнера за смет. Сложил в тях частите и ги запалил. След това бутнал кофите в река Огоста, след което се прибрал.От микробуса, шофиран от Николай, убиецът взел наличните пити кашкавал и ги продал в същата пицария, където се запознали с Николай. На работещите там направило впечатление, че безработният Адриан отново шофира автомобила си, даден за продан.Адриан е арестуван на 29 юни, след като в квартирата му е открита кърпа с капчица кръв от Николай. Направил е пълни самопризнания. Версията му е, че Николай му налетял", той го ритнал и 22-годишния младеж паднал и си ударил главата.Той посочил и мястото, където е хвърлил ключовете от микробуса, шофиран от Николай - в трафопост. Те са намерени от полицията точно там вчера. Микробусът беше открит при Централна гара на 22 юни рано сутринта.Адриан няма криминално минало. Не е действал със съучастник

62

ss

преди 12 години

TOVA NA SNIMKATA e UBITOTO MOM4E>>>> NE UBIECA . TAPANAR>

61

Анонимен

преди 12 години

до 56 - прав си, брат! Не е от беднотията! А предлагането на много пари срещу мръсни поръчки озверява. И все пак, повечето хора не биха си и помислили, колкото и много пачки да им бутат в ръцете.до 58 - ей, това не е празно любопитство! Наистина ли не се сещаш... нямам сили да пиша, какво?

60

Анонимен

преди 12 години

Ужас!

59

89boy

преди 12 години

НАРОДА ХЕПТЕН ИЗПЕРКА ТАКАВА МАЛКА ДЪРЖАВА СМЕ ОТКЪДЕ СЕ ИЗВЪДИХА ТОЛКОВА МНОГО ОТКАЧАЛКИ?????????????????

58

баба ви от Кестрич

преди 12 години

до 70Важно е не това ,което е по нас , това, което е в нас.

57

joro j

преди 12 години

jalko za mom4eto .........stiga ste pisali gluposti ne6tasnici

56

Анонимен

преди 12 години

Кой го е родил тоя ***

55

Анонимен

преди 12 години

До 65/анонимен-Ясно е написано кой е убиеца и ***. Не пиши простоти, че са ***. Такива гнусни и долни престъпления е ясно кои вършат.

54

rom

преди 12 години

*** niama sarce da ubie taka jestoko....................... 4uli anonimen fes

53

Анонимен

преди 12 години

Е, аз кат съм бедна, що не съм убийца, нито крадла, нито лъжкиня?!!!!??? Всичко е до възпитание. Има и богати дето убиват и не им пука. Имаше случай със изнасилено момиче, от рускоговоряща страна. Бяха се гаврили с нея богаташки синчета. Не съди за човека по кесията му, нито по вида му.

52

Петрова

преди 12 години

Със сигурност Адриан не е българин.Българин никога не би извърщил подобно нещо.

51

Sin

преди 12 години

Това ще е винаги дереджето, докато управляват комунисти-беззаконие, анархия и човешкият живот е без стойност.

50

Маркс

преди 12 години

''В наше време човековъдството много изостава от животновъдството''

49

Анонимен

преди 12 години

Група *** са убили човека веднага нагласиха някой невинен.

48

Анонимен

преди 12 години

симпатяга ... как ще му се зарадват в затвора ...