47

пак ни лъжат

преди 12 години

В Щатите бездомните кучета просто ги избиват и на никой не му пука. Само в България шепа откачалници могат да тероризират цялата страна.

46

papi

преди 12 години

Вместо да плюете защитниците на кучета, по-добре питайте общината - колко пари през последните години са налети в ОБЩИНСК фирма Екоравновесие, която трябваше да решава проблема с бездомните. Питайте как са усвоени тези пари. Питайте и защо се наложи да правят промени в законите, вместо да си размърдат задниците и да си свършат работата общинските служители. Може да ви просветне в закърнялите мозъци, че проблемът не е в хората, обичащи кучетата.

45

Анонимен

преди 12 години

55,в цивилизованите държави приспиват бездомните кучета. Дрънканиците на тази мадмоазел могат да заблудят само някой, дето не е минавал отвъд Калотина.

44

Гражданин

преди 12 години

Хубаво е всички да се поучим от чуждия опит.Нека КРОТКИТЕ Природозащитници погледат АНИМАЛ ПЛАНЕТ И по-специално ЗООПОЛИЦАИТЕ.ТАМ БЕЗДОМНИ КУЧЕТА НЯМА,Ако се открие такова,то се прибира и се предлага за осиновяване или се убива ако е агресивно.Такива някой да храни кучета живеещи на улицата ги глобяват или арестуват,защото тяхната грижа прилича на лафа ЧЕ ДАМАТА Е МАЛКО БРЕМЕННА.Т.е. Или взимаш кучето и поемаш всички грижи за него или то отива в приют.

43

Анонимен

преди 12 години

Да се кастрират кучетата и всички *** от кучешките организации.

42

ree

преди 12 години

Колко години вече се прилага практиката с кастрирането, а видима полза от нея няма? Освен за джобовете на някои. Причината е, че такъв подход е успешен само при малки животински популации, каквито бездомните кучета не са. Броят им е няколко хиляди, никой не знае колко са точно. И при тази ситуация да настояваш практиката с кастрирането да продължи е изродщина. Не проявява грам съчувствие към нахапаните жертви и оперираните от тения, но плаче за кучетата. Това е психопатия. Нищо друго.

41

Анонимен

преди 12 години

Ето ги беееее, изпълзяха НПО-тата и пак започнаха старата песен "Ама те кученцата не са виновни". Впроечм, днес.бг са публикували малка част от безумните глупости, които са надрънкали тези хора. Вижте статията в нюза, да видите за какви безумия иде реч.

40

Анонимен

преди 12 години

Не е за вярване колко *** народ е българският!Агресия и простотия до шия...Озлобен народ и ***,***.Уж пътува Бай *** из Европа и света,а нищо не е успял да научи.Разрешава си проблемите с нож и юмрук като преди 500 години.Не те ли е срам българино да бъдеш дивак в 21ви век?Алкохолизиран и злобен народ,просто племе,варварско...

39

Сапунини

преди 12 години

*** боснева, ти пЦета не Е..Б...А..Т,мари булка,те ХАПЯТ!!!Кат ги кастрират ,пак ще си хапят-зъби си имат,а са си и животни-вече подивели...а и колко пари ще идат за процедурата?Децата ни нямат ли нужда от грижи,а пенсионерите от помощи?Що ще ги даваче за озверели агресивни глутници?Като са ви толкова мили-вземете ги у вас,или ВИЕ съберете пари за приюти!

38

Анонимен

преди 12 години

предлагам на бездомните кучета да им вадят зъбите , а не да ги кастрират .... все пак те ни хапят , не ни е*ат...

37

Анонимен

преди 12 години

Ако няма бездомни кучета тия НПО-та ще умрат от глад за това така говорят!!!!

36

д-р

преди 12 години

Кючелюбството да се обяви за перверзия! А перверзниците да се бъдат принудително лекувани!

35

Анонимен

преди 12 години

Не мога да защитавам бездомните кучета нито пък питомните ако собственика не живее в къща! Това е точно мъчение за животните така че по добре да си изтребват до последната бройка и проблема приключва! Фондация "4 лапи" не е нищо повече от една организация цоцаща помощи и субсидии от Държавата и ЕС! Те трябва да са дори преди кучетата! Видя се че с кастрация не става но те продължават да си знаят едно и също защото докато има проблем те ще могат да взимат пари!

34

Анонимен

преди 12 години

Тая НПО ако не взима отговорност по нещата, и кучетата не са на тях, просто да си замълчи. Мен ме е страх от такива кучета и не ги искам на пътя.

33

Томас

преди 12 години

каква е разликата дали човек ще бъде нахапан от кастрирано куче или от некастрирано -

32

кучкар

преди 12 години

кажете го това на пострадалия човек и на всички други които са пострадали от 'безобидните" кучета.

31

78663

преди 12 години

Нямам идея защо хората от квартала са чакали толкова много.И около нашия блок се беше заформила глутница миналата година но си решихме проблема сами. Ако чакахме на природозащитници и други субсидиосмукачи и ние щяхме да сме изпохапани.P.S.Блока ми е в Младост 2Няма ниша при редовно слагани примамки с отрова.Има само спокойствие за децата и родителите им.

30

pepo

преди 12 години

A ima li federazia z a bazdomnite hora?

29

dedo

преди 12 години

trepane, i nikakvi pari za prirodoligluvcite

28

анонимен

преди 12 години

ех българино..до къде позволи да те докара една шепа хора... на която даде властта и сега береш плодовете на своята наивност..никой не говори за бездомните старци превърнали се в клошари..но пък за *** дето са повече от нас се мисли "хуманно"