34

сересе

преди 12 години

- Альо, товарищ Путин. Это Бойка, Бойка из Банкя. Я хочу докладывать.- Бойка, *** нах*й! Я с тобой разговаривать не буду. Свяжи меня с твоим шэфом, американским послом Вориком! Он решает, что будет в Болгарии и что нет!

33

optimist

преди 12 години

Още една стъпка към втория мандат на г-н Борисов и ПП ГЕРБ. Браво!

32

Daniel

преди 12 години

Южен поток едва ли ще има. Следователно централа също ще липсва. През 2015 г. (б.а. след 3 години) ще се затворят още два блока в Козлодуй. И само за информация - блокът за Белене не може да се тури просто така в Козлодуй. Технологичното време за всички проучвания за да стане това отнема има няма около 10 години.Или, ако трябва да направя една прогнозка, просто 2015 г. ще имаме кратко режимче на точеца, след което цената ще се вдигне двойно, защото ще купуваме този продукт от Румъния и Турция.

31

разговор с Путин

преди 12 години

Пожарникарят водил важен разговор с Путин по телефона. Путин разбрал за разговора с пожарникаря от медиите.

30

Българин

преди 12 години

Най-разумното решение! Отддавна трябваше да се вземе.Рубладжийте във форумите вече побесняха;

29

селски тарикат

преди 12 години

На руснаците ще кажа, че късам с Шеврон, а на американците ще кажа, че късам с руснаците! Голем съм тарикат! - заяви помпиерът.

28

optimist

преди 12 години

Браво на Бойко! Руско влияние не ни трябва!

27

зад теб

преди 12 години

Благодарим ти Пат Пойко, всички сме зад теб на изборите. За да те изритаме!

26

до 22

преди 12 години

Никой не плаче по руското, просто тоя газ пак от Русия ще идва. Или може би Тиквата си прави некви сметки, че под земята ни има шистов газ и той ще му движи централата? То сигурно и заради това се скъсаха Краварите Уорлик и Клинтън да лобират и ей така небрежно да споменават и за шиствия газ. Така и краварите доволни - унищожават природата ни, и Тиквата доволен, че го сложил на руснаците с техния АЕЦ проект...Може да сме от село, ама доматите не ги ядем с колците, баце :)

25

Анонимен

преди 12 години

Parvanov ste se gramne,a Stanishevata banda ste hvane balkana !

24

Пълна глупост!

преди 12 години

Ако пожарникарят иска да прави себе си на *** това си е негово право. Но да прави нацията на *** имам нещо против! С руския газ от Южен поток сме щели да станем независими от Москва! Пълна глупост! С руския газ от Набуко сме щели да станем независими от Москва! Пълна глупост! Което означава, че дали директно от Русия, Турция или от Азербайджан, доставчикът винаги ще е Газпром! Както и да ни будалка пожарникарят, все ще купуваме руски газ!

23

Анонимен

преди 12 години

По голема простотия нема.Цената на газа ще продължи да расте а от там и цената на тока.Изграждането на нов блок в Козлодуй,погледнато в времето ще стане след около 15г. и ще струва по скъпо отколкото в Белене.Лошо е когото управляващите се въртят да угодничат на САЩ а от тях не сме видяли нищо добро.Те гледат само да ни използват.

22

Анонимен

преди 12 години

И газотурбинната с шистов газ ли ще работи?

21

Анонимен

преди 12 години

Това съобщи ИТАР-ТАСС, цитирайки източник от българските бизнес среди. За мен това звучи като:"една баба каза".....

20

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Не ги разбирам много енергиините работи,ама нещо много интересно става в тази държава- всичко на купило от вън при все,че всичко можем да си го пройзведем,като почнем от чушките и доматите и стигнем да ел енергията и всичко това преди време сме го изнасяли и продавали.Ама как да стане сега,като ти казват,че по-добре било мълчанието сакън да не развалим рахатлъка на някой.Изобщо държавата е на автопилот и нищо с нищо не е ,както трябва.

19

niki

преди 12 години

BRAVO GERB !!!

18

Анонимен

преди 12 години

Не са и компоти, а компромати!

17

Анонимен

преди 12 години

Какво оборудване? Бетонната основа ли?

16

Анонимен

преди 12 години

Ей тука вече я овапцахме. Стягам куфарите за място, където поне ток ще има, защото тука ставаме една от най-аграрните страни в света (поне читаво селско стопанство да имахме). "Магистралата" към африканизирането на България се изгражда с все по-бързи темпове като в момента се изгради най-скоростното й платно.

15

до 13

преди 12 години

то понеже Козлодуй е една атомна бомба, толкова пъти гърмяла, че не е останал живот по нашите земи. Я се стегни и не говори простотии. За пореден път сме длъжни да плащаме висока ел. енергия. Честито! После пак се чудете що всички се напъват да емигрират от Абсурдистан...