24

реалист

преди 12 години

Жалко за момчето! Жертвало се е за да изкара някой лев за семейството си. Останалото е демагогия. Нито Франция нито нашите мисионери имат работа в Афганистан. И без това едва свързваме двата края. *** ни управляват, ***!

23

Алов до 20

преди 12 години

Не съм бил, защото не исках да си губя времето там. Едно теле на воената комисия и проблема се разреши.

22

до 19

преди 12 години

Ми не е ходил да ги трепе, а да помага ако прочетеш статията си пише, че Саркози ще си изтегли войските сега и повече няма да им помага, нека американците да пикат върху талибаните, щом за тях е геройски акт да избиват тия дето им помагат, талибаните са *** неземна и дано скоро ги затрият до един, а тоя човечец най-вероятно е тръгнал от немотия, а не да се прави на Рамбо.

21

киулке

преди 12 години

Не е българин, турчин е, от село Раковски. *** с български паспорт.

20

Анонимен

преди 12 години

17-страшно ***!Направо смърди на герберастия!

19

вижте знамето

преди 12 години

А чие е това знаме на заден фон, не е нашето! Защо да ми пука за някакъв наемник служещ на чужда държава? Той не пази България! И тука некви тъпизми за честта, дълга и достойнство не вървят, защото той не брани народа си, а брани интереса на Сащ, Франции и др. срещу сума доларчета и евро!

18

rument

преди 12 години

*** - ти бил си войник,държал ли си автомат,явно не щом говориш такива глупости.

17

В

преди 12 години

Отишъл за долари в Афганистан да стреля по афганистанци и да "пази мира". И като го убият става герой. Все едно да дойдат тука американци да ни трепят и като гръмнем един от тях - то да стане герой - нищо че за пари е дошъл да ни трепе!

16

Алов

преди 12 години

По скоро челъмджия и неудачнук,който е искал да се доказва като мъж. Аууу, кой съм аз и така нататък. Най-големите прошляци ги събират в легионите. Кой знае по тук къв разбойник е бил и избягал там да не го търсят.

15

Анонимен

преди 12 години

Оф боже, ето докъде комунизите докараха народа, да ходят да се бият за чужди интереси по света, станахме слуги и лакеи на САЩ управлявали са ни предатели всички от БСП трябва да бъдат натикани в затвора и тогава хората няма да бъдат принуждавани да емигрират и да загиват на хиляди километрри от родината.

14

парадокс?

преди 12 години

Жалко за човека, но да милеем за някой, който за пари е отишъл да защитава чужди интереси с оръжие, а при нужда и да убива?? Щеше да е по-тъжно ако беше беден работник загинал по време на работа, а не наемник с пушка!

13

Велик

преди 12 години

Не можете да пишете под снимката, че е убит БЪЛГАРСКИ СЕРЖАНТ. Той е българин, но не е сержант от БА!

12

парадокс

преди 12 години

Човекът е бил военен и е работил като такъв със всички възможни рискове от това.Бил е на безброй операции и т.н. А у нас има огромен процент "военни" , които по цял ден планират "операции" срещу майка си , дъщеря си и т.н ,с цел материално облагодетелствуване. И имат повече медали от сержанта. И са първокласни граждани на републиката.

11

Петьо-Евреи

преди 12 години

video.yandex.ru/#search?text=%D1%87%D1%82%D0%BE%20%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%B6%D0%B5%D0%BD%20%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%8C%20%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4&filmId=30533277-05-12 Гледаите този филм за да разберете кои са тези хора наречени мюсюлмани и каво е тяхното отношение към другите хора приятно гледане

10

fp

преди 12 години

става въпрос за коментар 2 :)

9

fp

преди 12 години

До този под мен - не знам коментарът ти умишлено ли е написан, да доката повече трафик на западащия сайт или не, но трябва ти да си умрелия, не хора като тези от статията! ***!

8

Калоян

преди 12 години

До 3: Тези неща обикновено ги пишат невръстни ***. Мир на душата на човека.

7

boomslang до 2

преди 12 години

Еееее пич, стига, не говори така. За мъртвите добро или нищо, в твоя случай просто замълчи. Ако мислиш сериозно нещата, които пишеш, имаш психични отклонения, аз лично мисля, че ги пишеш на шега, но не ги пиши тези нещата под новини за смъртта на хора. Ужасно е!!!

6

Анонимен

преди 12 години

Господ да прости момчето! Такива българи прославят България със смелостта си и професионализма си! Това нападение е плод на уринирането на американските войници над афганистански трупове. Заради простите американци, които си позволиха тази гавра, афганистанците се радикализираха и ще стават още по отчаяни и ожесточени в търсенето на нападения над чужденци.

5

potresen

преди 12 години

EI PALIAK(***) TAKA NE SE GOVORI ZA MURTUV VOINIK BE MALOUM TAKUV.