29

Анонимен

преди 12 години

Нещата ги виждам по тоя начин. Арабската пролет беше предизвикана, за да се дестабилизира района, да се изгонят китайските петролни компании и да се обезсилят арабските държави разкъсани от граждански войни. Иран е много близо до Руската граница и за тях момента е удобен да си разчистят сметките в Кавказ. Ще прегазят всичко на път за Иран. Така ще държат войната под контрол и далеч от границата си. Ключовия играч е Израел. Ако те участват срещу ислямска държава нещата отиват на световна война.

28

Анонимен

преди 12 години

оооо става интересно.нали са много отворени *** от иран.сега ще им се стъжни.браво на САЩ

27

echo

преди 12 години

Няма да има война с Иран, залагам една тава с баница за това. Иран не е Ирак, не е Афганистан, по скоро ше стане Виетнам, Корея и изобщо яко мазало. Кучетата си лаят, кервана си върви и Иран ще стане ядрена държава. Друго решение, още повече военен конфликт са изключени.

26

gogo

преди 12 години

Четете внимателно ,Русия няма да напада а ще защитава Иран,със сигурност и Китай ще се включат,предполагам де,защото Иран падне ли,Русия и Китай след макс 10-15 год. стават исторически области.До номер 7,а ти какво правиш в ТУРСКИ сайт ФИРОМЕЦО ,извинявай ,шиптаре .....а ?

25

Анонимен

преди 12 години

Ето защо се разполагат противоракетни щитове в Европа.Ето защо се конфискуват пуйки и други храни уж развалени и без документи.Явно ще има война.Но Иран не е Ирак!Ето защо и гърците като най-близка от ЕС задлъжняха яко.И еврото пада заради това.Ако Иран изстреля стотици ракети и паднат в Европа какво правим?

24

999999999

преди 12 години

Абе еврейските милиардери собственици на хамериканските военни заводи имат стока за продаване иначе ще фалират.***,убийци.Световния елит трябва да се изчисти не свали иначе те ще изчистат народа

23

Анонимен

преди 12 години

Наистина че Иран трябва да ги поошамарят малко САЩ.Иначе може да стане страшно.

22

къмСАКИС КУКОС

преди 12 години

ТИ НАИСТИНА СИ КУКО И КЪДЕ СЕ БУТАШ В БЪЛГАРСКИ ФОРУМ *** ВИЗАНТИИСКА ЗГАН !МАРШ В НЯКОЙ ВАШ БЪРДАК ДА ТИ ВЗЕМЕ ТЕМПЕРАТУРАТА НЯКОЙ БЪЛГАРСКИ ***!

21

нервна

преди 12 години

Ке ви запука, като почнат да се пуцат. Ке плащате за бензин като за злато.

20

.....

преди 12 години

typunger nau4i istoriqta iran ne sa arabi a persi a amerika voina ne sa spe4elili navsekade padat

19

emigrant

преди 12 години

Започва тестването на съвременни оръжия и завладяване на иранския петрол !Русия се събуди навреме и ще научи в скоро време че допотопните ракети които продаде на Иран за нищо не стават !

18

legion d'etrang

преди 12 години

това не трябва да се допусне......

17

Анонимен

преди 12 години

САЩ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА.ЩОМ СА ПРЕЦЕНИЛИ ЯВНО ТАКА ТРЯБВА.ПОДКРЕПЯМ ГИ НА 1000%

16

xaxa

преди 12 години

stava opasno za sveta maika ti cifutsko *** opasnoto za sveta e pedalite ot amerika i zioniskite myr6i amerika i izrael trqbva da bydat zali4eni te sa opasni za sveta ne iran te imat atomno oryjie kolko i irak ima6e ama pre4eta na izrael ....

15

Stas

преди 12 години

От тая статия и изрезки от "Независимая газета"-май нищо не става ясно. И чии интереси в крайна сметка ще защитава Русия?

14

до 7

преди 12 години

Не сме иранци във грешка си прабългарите са дошли от района на днешна Чувашия във Русия всъщност във Русия има около 22 млн човека които се определят като българи.

13

Пламен

преди 12 години

Василев *** си изпий хапчетата

12

7

преди 12 години

Не бих бил толкова категоричен като някои от долу писалите. Приписват се едни думи на китайците, че ако САЩ ударят по Иран, то Китай ще се включи в защитата на Иран пряко.

11

ДО 7

преди 12 години

АМИ НАЛИ И МАКЕДОНЦИТЕ СА БЪЛГАРСКО ПЛЕМЕ-ЧИСТИ БЪЛГАРИ.

10

Анонимен

преди 12 години

ИРАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМАЗАН...ИНАЧЕ СТАВА ОПАСЕН ЗА СВЕТА.