40

ЗА 55

преди 12 години

Всеки човек може да познава и бивши затворници!Може да познава и сайтово онаниращ ***!

39

Анонимен

преди 12 години

54: Щом се знаят мислиш ли че някой ще каже нешо :)) и дори да се разприказва след разпита в районното ще излезе като писенце даже няма му чуеш гласчето !!!!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 12 години

Мисля си... Перник не е много голям град, хората се познават... Тия пък имат пари... Що не вземат да обявят награда за информация по случая? Все някой ще се разприказва...

37

Анонимен

преди 12 години

Оф , к'во правосъдие к'ви пет лева , ясно е като бял ден че куки , съдии , политици и престъпници работят в комбина . Понякога искрено съжалявам ,че заплахите за терористична атака в София от резани *** са лъжа , би било хубаво ако всички бойковци , цецовци , флоровци и прочее дебела нагла *** , хвръкнат във въздуха .

36

Анонимен

преди 12 години

На фона на убийството на момичето, потресаваща арогантност е да искаш майката на убитото дете да то се извини. Въпросът обаче опира и до това кои все пак са тези, които избраха мутри да ни управляват?

35

Анонимен

преди 12 години

Поредният гербер убиец! Иначе защо МВР ще го крие като Цар Киро!И каква работа свърши полицията! Ахааа! Един самоубил се пред тях твърдял, че този бил убиеца! Интересно свършена работа! Само полицията чула самопризнанията и после услужила с пистолета, за да се самоубие с три изстрела, защото с първия не успял! Егати тъпите заптиета!

34

Анонимен

преди 12 години

Майката най-правилно го е казала: ИМА И ДРУГИ ЗАМЕСЕНИ.

33

до 17

преди 12 години

Каква работа са си свършили полицаите, бе гербер комунистически. Това, че два месеца твърдяха, че детето е заминало за чужбина? Или това, че не могат да уточнят кой е показал мястото, където е открито тялото. Веднъж кажат, че е Чочо, веднъж кучето. Или това, че е правен обиск на апартамента на Чочо, него го карат свързани ръци и го пускат да отиде сам в тоалетната. Но то не било тоалетната, а килера и там намира пистолет /след обиска/ и с тоя пистолет, вместо да нападне полицаите...... се самоубива. Още на другият ден казват: "Не Чочо, Марио е убиецът". И как ще бъде обвинен тоя Марио? Против него няма нито едно доказателство. Само думите на вече мъртъв човек. Смяташ ли, че това е добре свършена работа? Ами, можи е да мислиш. Нали си гербер.

32

Анонимен

преди 12 години

Otnovo istinskija ubiez e njakakvo glezeno cherveno detenze.....S deloto na dvoinija ubiez Ilian Todorov se povtori sluchaja s ubitija ot komunisticheski sinche vav Franzija student Martin Borilski.....sega edna i sashta shema za opravdanie na istinskija ubiez se gleda za treti pat !!

31

Анонимен

преди 12 години

вожда не се ли е събудил вече да се извинява пак

30

Анонимен

преди 12 години

ТОЯ СЕ ОПИТВА ДА ОСТАНЕ ЖИВ ЗАТОВА СЕ ПРАВИ НА НЕВМЕНЯЕМ,И СМЯТАМ ЧЕ ТОЯ МАРИО ЗНАЕ ВСИЧКО,АМА АКО ПРОГОВОРИ ПОСЛЕ МОЖЕ ДА ЗАМЛЪКНЕ ЗАВИНАГИ,КАКТО КАЗА ПОЛКОВНИКА ОТ НСО ТУК СА ЗАМЕСЕНИ ХОРА ОТ ВИСОКИТЕ ЕШАЛОНИ НА ВЛАСТА ВСЕ ПАК СТАВА ДУМА ЗА ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА...

29

Анонимен

преди 12 години

Нека майката да изясни, защо има такива семейни "приятели", които в градче като Перниксигурно се знае, кой какво прави. Вършели ли и са те на нея някаква услуга? Колкото до пържолите, да поканят планински спасител, чийто куче е спасявало човешки животи затрупаниот лавини и той да коментира изявлението на премиера.

28

DA

преди 12 години

Още едно признание за Борисов колкото и да ви е яд.Емилия заяви още, че не е обидена на премиера Бойко Борисов, че е приела извиненията му и се надява той да се намеси, за да се реши случая.Жената разчита на него и работата на полицията, а не на комунистичести озлобени плювалници по форумите.

27

Ъъъ, моля ?

преди 12 години

Последно, с чие оръжие се самоУБИ заподозрения ? Дайте да разръчкаме ***, щото смърди, та се не трае !Има твърдения, че е имало повече от един изстрел в главата. Този самоубиец май ще се окаже инатливо ***. Пуца се в кратуната докато не свърши пълнителя, а ?

26

do maikata

преди 12 години

Sled kato si ot Pernik, njamash nikakav shans za istina i pravosadie...v Pernik ubiizite,kato Ilian Todorov ,gi opravdavat !!!!

25

до 30

преди 12 години

Ех, Иванов. Просто парче си ти. Колосално просто. Като български полицай си ***. Ама българския народ и той не ти отстъпва. Завършил задочно ВИФ си сложи да министър на МВР. Мъка. Голяма мъка ...

24

хах

преди 12 години

Иванов кой ти плати да пишеш тези небивалици >?< защо като се искаше откуп държавата не даде парите ..?

23

!@#$

преди 12 години

Съсипани родители и роднини ... заради потресаващата неспособност на българската полиция. Тези не могат да видят улика, ако ще и да са я настъпали ... вероятно от шкембетата си.

22

Охранител

преди 12 години

Премиерът просто се изказва по всичко-наляво и дясно с цел да получи дивиденти, но този път са с негативен за него ефект...и минусът е толкова голям, че дори и да е единственият човек преброил до безкрайности то два пъти, този път безкрайният негативизъм, който получи е в негов ущърб...

21

до 16

преди 12 години

"много разбирате всички от полицейска работа, тъй кат ви гледам "Аз пък като гледам полицаите разбират толкова от полицейска работа, колкото и пишещите тук. И според Флоров явно е така, че и по-зле. Кво правим тогава?