64

Анонимен

преди 12 години

До 54 ало тъпанара , знаеш ли въобще защо стана войната в Корея , чувал ли си въобще нещо за края на операциите в далечния изток , как червента армия която освобождаваше манджурия забрави да спре на границата с Китай , каксе наложи Америка спешно да дебаркира на полуострова и да освободи Сеул , иначе руснажците щяха да си карат до край и днес щешпе да има таблети самсунг на куково лято.

63

Анонимен

преди 12 години

Все едно не помните какво беше тук преди 89? За периода 1944-70 да не говорим. Че в последните години вече беше малко по-свободно. Като ти наредят не ще плачеш, ама и челото в земята ще си биеш, че иначе... Добре дошли в Белене! Или в друго подобно "райско" място! Та какво им се чудите на корейците? Ако не вярвате, че и тук е било така, питайте някой по-възрастен роднина какво е ставало покрай смъртта на Г. Димитров.

62

Анонимен

преди 12 години

Другарите бивши партийни секретари пикаят газ като чуят за Америка, защото Америка им развали рахатлъка ...Колкото и да плюете, другари, нито комунизма, нито младостта ви ще се върне.

61

Анонимен

преди 12 години

Малеее! Имало хора още да плачат на тази земя! Ей! Останали са хора, които са личности още, а не *** като в демократичните страни, застинали на развитието на индивидите само! Последният демократ в Норвегия изби доста хора!

60

Анонимен

преди 12 години

I Kampuchiya /Kambodja sega/ beshe taka.Narodadoveden do oskotyavane.

59

Анонимен

преди 12 години

56Че върви ти в демократична държава бе! Какво чакаш още!А това, че първото ти е за Макдоналдс, говори, колко е бил прав Ралин за такива като теб - "Пълен търбух за наука глух":) Големи ти интересите - да пиеш кока-кола и да гледаш Джордан:)) Бря, бря, бря!:) Интелект

58

ew

преди 12 години

Уродливият комунизъм до това води - превръща хората в абсолютни ***. Лошото е, че и в България има много такива.

57

ф-1

преди 12 години

Артистите от ХОЛИВУД ряпа да ядат.

56

ЮЛИАН ВУЧКОВ

преди 12 години

А ТУКА КАКВО ВИЖДАМЕ РЕВ ДО НАСИРАНЕ И ТО АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ.НО ВСЕ ПАК ЕВАЛА НА ТАКИВА УПРАВЛЯВАЩИ ,ЧЕ СА УСПЕЛИ ДА ВПРЕГНАТ ТОЛКОВА МИЛИОНА МАЙМУНИ ДА ИМ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА ТОЯ РЕЖИМ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ ТУКА ЗА ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ЧЕ ДА ВЗЕМЕМЕ ДА СЕ ПООПРАВИМЕ.

55

Анонимен

преди 12 години

до 52 и като си бил там колко свободно се разхождаше из страната , само не ми ги разправяй такива .

54

Светльо

преди 12 години

Нямам думи просто - как може да има в този форум хора, които защитават това, което е в Северна Корея... Ми отидете да живеете там, много ще ви се израдват.Вие просто не може да си представите дори в България колко сме добре - тук имате Макдоналдс, по телефона може да си поръчате пица "Хът". Може да си купите Кока Кола. В С. Корея дори липсва познанието за тези неща! В най-затънтения край на планетата знаят кой е Майкъл Джордан - в С. Корея не са чували за него, освен една топка в музей.

53

оФце

преди 12 години

По-бутафорен плач не сме виждали.В 21 век за жалост има още овце с дръпнати очи за промиване на мозъци...

52

Анонимен

преди 12 години

Много хора не помнят за войната в Корея, не знаят за издевателствата там.Защо Корея е на две части? Защо Германия беше ня 2 части? Защо Берлин беше и т.н. Всеки е в дома си и няма нужда американските терористи да ограничават дадени страни в търговския обмен, в свободата на държавата да контактува с когото си иска.За каква свобода говорят американците - за тяхната-да диктуват кой кога да диша.За това плачат корейците, защото живяха спокойно и се опасяват, че ще бъдат обект на агресия.Така мисл

51

99999999

преди 12 години

Плачат защото имат достойнство и не се продадоха като южна корея на САЩ и Израел.И какво като живеят по мизерно,не ги управляват западни *** като нас а на тая отгоре им плащаме.Нали ще видите че боко ще увеличи възрастта на пенсиониране за да даде на МВФ за закъсалите богати държавички.Откъде в януари ще извадят 1000 милиарда за италия!!!?

50

Анонимен

преди 12 години

45Аз бях там и говорих по мобилен телефон, но не умрях! Защо лъжеш!? А ти защо не си в някоя "демократична" страна:)))) Например Австрия! Да те набара някой Йозеф Фрицел и да ти сцепи халката:)))

49

ЮЛИАН ВУЧКОВ

преди 12 години

НАЧИНА ПО КОЙТО СТАВАТ НЕЩАТА ИЗДАВА ЧЕ СА РЕЖИСИРАНИ.ХОРАТА ГИ Е СТРАХ ОТ САМИЯ РЕЖИМ.КЪДЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ВСИЧКИ В ХОР И ЕДНОВРЕМЕННО ДА ПЛАЧАТ.ДАЖЕ И НА ПОГРЕБЕНИЕ НЕ ВСИЧКИ ПОКАЗВАТ МЪКАТА СИ В ХОР И ПОВСЕМЕСНО.ЕДНИ ПЛАЧАТ С КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ И ИМ ЛИЧИ ЧЕ ТЪГУВАТ НА ДРУГИ САМО ИМ СЕ НАСЪЛЗЯВАТ ОЧИТЕ И МЪКАТА ИМ Е ПО ПРИКРИТА ТРЕТИ ИЗОБЩО НЕ ПЛАЧАТ А ПЪК ЧЕТВЪРТИ СЕ И РАДВАТ ПОНЕЖЕ ЗНАЯТ ЧЕ ИМА ТЛЪСТО ЗАВЕЩАНИЕ И ВЕЧЕ ПРАВЯТ ПЛАНОВЕ ЗА ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕТО МУ.

48

сеул

преди 12 години

Да си стоят капсулирани и да си плачат , само да не се събират с Южна Корея , че ще отиде хубата държава ,ще отиде Самсунга ,ще отиде Хюндая , абе изобщо ще им развалят рахата !

47

Анонимен

преди 12 години

Жалка комунистическа трагедия... *** промитите мозъци... Мъчно ми е за тези комуноиди... Жалко, мнооого жалко... Това не се лекува...

46

до 25

преди 12 години

Аз пък съм бил в една квартира с северокорейски студент в продължение на 3г. в Студентския град. Всеки ден го оплаквахме. Не може да каже нищо, дори и да иска.пр. Защо носиш значки...Защото това е чест и дълг. Длъжен ли си?-замисля се-- отговор - Не. Ако не сложиш значката какво ще стане ?- оглежда се, и смотолеви тихо- тихо ...Обществените организации се карат. и т.н. Така ,че не ми хвали дрехите и храната в КНДР. Дори и сега -посолството им чете и подслушва всичко-затова не му пиша името

45

!

преди 12 години

Искрено плачат,разбира се!Смеят ли да не плачат?Ако не плачат,току виж *** им разплакали фамилиите!