45

Анонимен

преди 12 години

Примерен отговор от Отдел връзки с обществеността към МС:"Я, стига сте се оплаквали! Вижте какви хубави държави са се засилили към нашето ниво. Повече позитивизъм трябва, "ние обичаме сами да се самобичуваме". А да знаете на оня свят какво ви чака..."-А вие откъде знаете?-Ами, би трябвало да знаем, след като премиера барабар с правителството и половината депутати се имат за Дядо Господ!

44

бренеке

преди 12 години

Е е е,тия за хамсии ни взеха.Хората които работят и не могат да вържат двата края не са 8% ,а около 50%.Останалите 30% са от селата,оставени на "самозадоволяване" т.е.отглеждат си част от зеленчука и някоя животинка,а парите с които могат да препечелят са само за хляб и сол...Останалите 20% са задоволените бивши и настоящи комунисти с високи пенсии или "хитри" приватизатори,които за 22 години станаха милионери.

43

Обективен

преди 12 години

Онова очилато недоносче Дянков, което ще си замине от родината така както Горбачов от своята, скоро се изцепи, че паницата била една, а лапачите много, и че всички ние -Народа трябва сега да гладуваме.Ама не каза, че НЕ народа излапа манджата, а една шепа олигарсчета, които той прекрасно знае, и които не смее да назове, защото те го възкачиха на трона.Те -ЛАПАЧИТЕ ограбиха родителите ни, нас, и децата ни, изпапаха манджата а ние ще гладуваме вместо тях...ай стига бре Дянков...молим ти се!

42

така са нещата

преди 12 години

Днес гръцкия премиер съобщи, че преустановява крайните мерки и няма повече да се орязват доходи.--Днес представители на МВФ и Световната банка оставиха план с още мерки за стабилизиране на гръцката икономика, за да могат да си върнат заемите - който влючва уволнения на стотици хиляди работници, закриване на губещите държавни фирми, орязване на заплатите на служителните в държавните и общинските предприятия, приватизиране на фирми.... Януари ще се върнат да проверят докъде са изпълнили плана.

41

ku4eto

преди 12 години

до 31 ..да висок стандарт една жигулка след 20г чакане 10000 лв,един електрон руски 1200лв едни дънки 100 лв,дънково яке 150 лв,ботушки 100 лв,обувки 36 лв.........страшен стандарт няма що.........при заплата 120 лв......... или имаше предвид храната може би???

40

Анонимен

преди 12 години

Асфалто носи лебЦименто носи бобКато турицм филия с мас и сме първи!Б.Борисов

39

Анонимен

преди 12 години

Чехите и словенците не лижат Г3 на Путин и не са троянски коне, а са лоялни съюзници и членове на ЕС. А тука си имаме пета колона. Е как да ни имат доверие и да ни обичат?

38

хамериканец

преди 12 години

По добре *** в Алабама от колкото българин в България.Благодарение на ГЕРБ.

37

ЗА 34

преди 12 години

ХРАНИ ГЪРЦИ ДА ТЕ ЛАЯТ!

36

призив

преди 12 години

Другари, да разорем магистралите на ГЕРБ и да нахраним народа с асфалт.

35

ku4eto

преди 12 години

////тъй като социалните системи изнемогват да компенсират хората с по-ниски приходи///.........за пояснение циг*ните...............като взимат от работещите,които се оказаха брашнян чувал и го тупат л тупат

34

Вашият ИДОЛ

преди 12 години

Да ама сме финансово най-стабилната държава във Вселената и всички останали трябва да взимат пример от нас. И трябва ПОСТОЯННО да ни благодарят за уроците по финанси.

33

До 18

преди 12 години

Днес гръцкия премиер съобщи, че преустановява крайните мерки и няма повече да се орязват доходи. Което значи, че колкото и да ни плаши Тиквата с гърците, те никога няма да паднат до нашето мизерно ниво.

32

Гошо Пернишкия

преди 12 години

... Забравих да кажем, че за да се вижда колко сме нано ВОЖДА кара МЕГА джип.

31

ВАПЦАРОВ

преди 12 години

Работиме много, работим от сутрин до здрач, но хляба е малко, но хляба не стига деца и ваште лица са згърчени вече от плач и ваште очи са сухи и неми, такива големи, мъчително тъжни очи...

30

призив

преди 12 години

Другари, когато управляваше БКП по времето на Тодор Живков, Андрей Луканов, Жан Виденов и др. Сергей Станишев имахме най-високия жизнен стандарт в Европа, а сега с ГЕРБ се оказахме на последно място. Другари, да върнем БКП и ДПС на власт и отново ще сме най-богатите в Европа.

29

Анонимен

преди 12 години

Милионерите у нас 60 пъти повечеКризата е произвела 1673-*** с доход над милион през 2010

28

Анонимен

преди 12 години

IDVA VREME VE4E DA STAVA VOINA

27

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ:-От ден на ден живеем все по-добре, и по-добре.НАРОДА:-Ами радваме се за вас.

26

до Гошо Пернишкия

преди 12 години

++++++++++++++