50

Анонимен

преди 12 години

:( трагедия

49

Иванчо

преди 12 години

На семейство Мазнейкови никой няма да им търси отговорност,а там най-често стават провали,особено с родилки.Между другото болницата е направена с пари на ГЛАВНИЯ.

48

някога и сега

преди 12 години

А пра-бабите ни са раждали на нивата - работи, идва бебето, ражда и... пак работи....Раждането е естествен акт, но като се намесят лекарите - нищо вече не е естествено....Гонят по-малък престой - за да роди по-бързо й слагат инжекция за да предизвикат контракции, а от там раждането вече не е нормално....

47

@tif

преди 12 години

типичен представител на съсловието с касапски хумор, оди се гръмни

46

Анонимен

преди 12 години

Е бялата мафия са по зле от евреите ......... Имам чувството, че на рочно го правят.

45

123

преди 12 години

НИТО ЕДИН КАСАПИН НЯМА ОСЪДЕН ОТ СРАМНИЯ ПРОГНИЛ СЪД !! НИТО ЕДИН !!!

44

Анонимен

преди 12 години

22-годишната Виктория Карастан от Цар Калоян, чието бебенце почина преди 9 дни, задавяйки се с мляко, отново е в болница,Младата жена получила два кръвоизлива, разказали нейни роднини. В болницата в Русе лекарите извадили от утробата й около килограм плацента и марля.Свекърът на младата жена - свещеникът на Цар Калоян Цони Цонев, разказа, че Виктория получила два кръвоизлива за два дни през уикенда и роднините повикали линейка. По думите на поп Цони на жената е направен кюртаж в Родилния дом в Русе.Близо две седмици след раждането от нея са извадени около килограм "мръсотия" - плацента и марля. Сега се чувствала по-добре, била на системи и антибиотици.

43

Покайте се!

преди 12 години

Господ ни наказва,заради многото ни грехове.Невинните първи плащат цената на нашето безверие.

42

Иван

преди 12 години

Първо - Господ да я прости и мир на праха и!Второ - какво се учудвате бе дами и господа? В България висшето образование отдавна вече клони под нулата, защото се нароиха маса свободни университети, корупцията се шири в най-големи размери, изпитите за лекар може да вземе и едно магарфе ако се запише да учи в България. Със сигурност ако нашите лекари ей сега в момента ако положат изпит в Англия или САЩ, 99 % от тях няма да го вземат.

41

доктор смърт

преди 12 години

Къде е прословутият професор Милан Миланов? *** , убийци меркантилни типове!!! Законанът трябва да се промени и тези лекари престъпници да ги осъждат на смърт!!!

40

Анонимен

преди 12 години

Баси осъдените души дето сме!Това не е държава!!!

39

fn

преди 12 години

Преди време отидох да правя инвитро в 1АГ. Д-ра, при който бях изведнъж реши да си поиска още пари "За фонда и аз съм човек". Аз се втрещих. Иначе парите, които уж официално му платих той си ги сложи в джоба и не ми дадоха дори касова бел. Като ми мина процедурата той дори не помнеше как ми е протекла процедурата и аз трябваше да му казвам какво да пише. Положението е много зле. Не искам да чета такива страшни неща... И двете си деца родих в 1АГ, но и двата пъти си платих предварително..

38

Алов

преди 12 години

То днешните жени като жени ли са? Едно бебе не могат да изходят.

37

tif

преди 12 години

Е дайте ся пък и да не се случва,ама въобще да не се случва родилки да умират бе,манипулирани хамстери!Кой знае каква е причината - може и мъжът и да я е *** накриво!!

36

един от матриала

преди 12 години

Ей *** в бели престилки, и вие се ненаядохте! Десетки хиляди са ви доходите месечно, особено на гинеколозите! Бедни души ... за вас както и за политици, финансити, юристи и полицаи съдът ще е там Горе! Защото тук съдят само простосмъртните!

35

Таласъмчо

преди 12 години

Ножът опря до кокала, президентът трябва извика спешно консултативния съвет по национална сигурност, както след убийството на Ангел Петров в Катуница. Няма голяма разлика дали ще те убие *** на пътя или някой лекар ще го направи в родилната зала, оправдавайки се, че такива неща се случват.

34

Анонимен

преди 12 години

То вече стана ако се ходи в някой болница да се разжда екипа и главния лекар да бъдат предопредени предварително че ако нещо се случи с родилката и дето докато са в болницата и 3 дена след като бъдат изписани, че ще отнесат куршума.Иначе ще продължават да се мислят за недосегаеми, за каквито ги представя държавата като налага символични глоби (500лв ) за смърт на болницата като цяло а не индивидуални осъдителни присъди за отговорните лекари.

33

Анонимен

преди 12 години

здравеопазването в България ще се оправи когато срещу всяка болница се отвори адвокатска кантора и хората имат пари да си позволят адвокат...!!!

32

Анонимен

преди 12 години

абе от правителството какво направиха? измиха си ръцете с една оставка, некадърници пак лапате мухите, и събирате лобиски подкупи

31

Анонимен

преди 12 години

ДОКОГА БЕ ХОРА ? БРЕМЕННИТЕ ДА БЯГАТ НАВЪЪН ДА РАЖДАТ ,ЕЙ Я ГЪРЦИЯ ,ЕЙ Я РУМЪНИЯ НА ДВА - ТРИ ЧАСА Е ,ТАМ РАЖДАНЕТО Е БЕЗПЛАТНО ,НО ВНИМАНИЕТО Е ЧОВЕШКО ,БЯГАЙТЕ ОТ БГ БЪДЕЩИ МАЙКИ ,НАБЛИЖИ ЛИ ВИ ВРЕМЕТО ЗА РАЖДАНЕ ПАРКИРАЙТЕ БЛИЗО ДО ГРАНИЦАТА И НАПРАВО В ПЪРВАТА КЛИНИКА