80

хах

преди 12 години

Айде още една серия по Дискавъри ще има на ХВАНАТИ ЗАД ГРАНИЦА :)...като съм гледал другите..нашият човек го чакат минимум 20ина годинки и няма да се учудя ако почти всички си ги излежи там като съм гледал как и американците свои граждани едвам измъкват...и като се сетим пък нашите некадърници сума години как не можаха да спасят нашите медици които даже и невинни бяха..та представете си за него..ама сам си е виновен

79

Анонимен

преди 12 години

Не мога да си обясня защо му е да бъде муле ? По-скоро работи за себе си, като се е надявал покрай тенис кариерата на дъщеря си да си върши наркотрафика. И като видят спортисти контрола да е занижен за тях. В случая доста кофти е използвал дъщеря си.

78

Tракийски

преди 12 години

Тоя много голямо зле . Първо наговори куп глупости по адрес на Абаджиев , обвини го ,че принуждавал щангистите да взимат допинг. После се оказа единственият с положителна допинг проба . Последваха глупостите със синът му . Сега това . Да те хванат с 9 кг. бяло докато връщаш дъщеря си в България ?! Това ако е истина трябва и родителските права да му отнемат . Ако го е направил не просто за спортист или политик - той за нищо не става !

77

Анонимен

преди 12 години

ГАЛАБИН Е ИСТИНСКИ ***

76

Анонимен

преди 12 години

След като го изгониха от ГЕРБ 2008 година, Гълъбинчо премина в редиците на БСП. А тази стока е от канала на Румен Петков и Галеви, за финансиране на предизборната кампания на Гоцевата марионетка - Калъфкин.

75

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ НАГАЛ *** АЗ ГО ПОЗНАВАМ ,НЕКА ДА МУ ЦЕПНАТ *** ***.

74

Анонимен

преди 12 години

за лична употреба е!

73

НАРКОТРАФИКАНТ

преди 12 години

Това, което правим, е да осигурим на г-н Боевски възможност да си избере адвокат. Имаме списък с адвокати, които ще му предложим и ще му окажем всякакво съдействие, тъй като бразилските власти започват съдебен процес срещу него, съобщиха от кабинета на говорителя на МВнР.Дали ако беше най нормален гражданин щеше да има подобно съдействие ?

72

МАЛТА

преди 12 години

егати резила нека го остават да изгние там

71

ssss

преди 12 години

Не може да е толкова ***.......изпържили са гоКой нормален ще си сложи 7 кила кока в куфара на летището ???

70

разяснение за чугуни

преди 12 години

"Това не е първият скандал около бившия спортист. През 2003 г. е наказан за употреба на допинг. Тогава Световната федерация го извади от състезания за осем години и на практика това прекрати кариерата му.През 2008 г. синът му Пол се самонарани със собствения си газов пистолет в училищния двор, докато играел на руска рулетка.Малко след инцидента Боевски подаде оставка като общински съветник на ГЕРБ в София.ПП ГЕРБ е прекратила членството на спортиста Гълъбин Боевски на 25 април 2008 г., съобщиха от партията междувременно."Седмица след инцидента със сина му членството му в партията беше прекратено заради несъответствие между допуснатите действия от страна на Боевски и морала и устава на ПП ГЕРБ. След подаването на оставката си като общински съветник, Гълъбин Боевски по никакъв начин не е участвал в работата на партията", добавиха оттам. "ГЕРБ гонят за най-малкото, при другарете от БСП обаче ако ще да откраднеш половин България все си "наш човек" и си в схемите, без да те гонят. Някой да помни изгонен от редиците на БСП?

69

Ф.С.В

преди 12 години

Когато влезеш в Бойнга и седнеш в бизнес класа и се наливаш с безплатно шампанско .никой не те пита как си станал богат . а 99% са станали по измамен начин .дали наркомулета дали бивши комунисти направили една две приватизации на заводчета . а бедният седи в икономическа класа и стюардесата ми хвърля един сандвич с чаша вода --това е светът .парите над ВСИЧКО

68

NERON

преди 12 години

NA GULUBIN4O MY PRUSKAT GULUBARNIKA SEGA *** I ORALNO ONEZI 4ERNI BRAZILCI S GOLEMITE PISHTOVI . TOZI POMIAR DA SE XVANEM NA BAS 4E SE KAKA DILMA RUSEF SHTE YDARI EDNO RAMO I GULUBI4NO 6TE MU LEPNAT 5 GODINKI , NO KATO SE VURNE 6TE MU DIRIAT SMETKA KADE E DROGATA I ZA TOKOVA MNOGO PARI GULUBIN4O SHTE FALIRA 4E AKO NE GO I PRE4YKAT ZARADI TAZI ZAGYBA -KOI 6TE PLA6TA . A KOKATA E NAI SKUPATA DROGA I SPOKO DECATA NI EDVA LI KUPUVAT KOKA PONEJE NEMAT PARI4KI . KOKATA E DROGA ZA BOGATITE

67

до 62

преди 12 години

Е да, ама преди това беше бивш кадър на БСП, и от там се научи на тези сладки престъпления и му се създаде илюзията, че ще е вечно недосегаем. Работеше по финансирането на предизборните клипове на БСП и те го научиха че най-лесно се финансират от дрога, Румен Петкове му показа как става номера и той по навик си продължи. В ГЕРБ като го надушиха и веднага го изхвърлиха, а чух че след това пак си подал заявление за влизане в БСП.

66

Анонимен

преди 12 години

Защо Бълг.прокуратура се вре, че била готова да образува производство? За да го оправдаете ли, т.к. за разлика от България, на другите места няма отърване от панделата? Докога ще отглеждаме престъпници? Стига вече!

65

Анонимен

преди 12 години

Поредния срам за България! Да беше някой миризлив ***, а то известен спортист, който уж трябва да прославя страната ни. Е, хубаво е прослави, няма що! Като страна на мутри, престъпници и наркобарони!

64

Анонимен

преди 12 години

AMAN OT TAKIVA USPELI BALGARSKI SPORTIST-MUTRI

63

.neutralen.

преди 12 години

Do НАВАР : да,най-простият пример е Доган получил орден от Гоце....това трябва да се напомня на всички бсп-ари.....

62

Анонимен

преди 12 години

Лошо, много лошо. Бразилия не е точната страна за такива простотии. Ама то Господ много рядко дава едновремнно в краката и в главата

61

Анонимен

преди 12 години

Защото е бивш кадър на ГЕРБ, затова ще му осигурят защита. Работил е по финансирането на предизборната кампания на ГРОБ, пари си требат...