20

Трион

преди 12 години

На 11.11.11 точно в 11:11:11 българско време рептилите ще кацнат на Бузлуджа и ще я обявят за изконна рептилска територия!

19

Гадняра

преди 12 години

Не можело през сл год да се трупат капитали....който е блажил ще си блажи,а който е нагъвал сухия ще си го нагъва-това е ясно и без НУБИРУ и гадателите

18

Анонимен

преди 12 години

Криончо, бе?! Ама ти нещо се отнесе. Карай кротко, сипи си една ракийка и не дрънкай простотии, че не вярвам някой да ги чете. :) В крайна сметка ние не сме ти виновни, че лекуващият те лекар е некадърен?:)

17

neo5

преди 12 години

Демек, още по-навътре ще ни влезе... поне ни предупреждават да знаем, че няма спасение от онея твари.. милиардерите, дето не са наядоха и накрадаха!!!

16

Крион!

преди 12 години

Програмата на реалността отново ще се промени глобално, пропускайки повече Божествена Светлина и Информация. И за вас в ускорено време ще ви бъде явено това, което вие избирате в точно този момент, сега!Този ИЗБОР е изключителен. И тук не става въпрос само за избор на събития в индивидуалния живот на човешкото същество и на цялата Земя. По-голямата част от този ИЗБОР това е непознатото за вас. Това, което за сега не може да бъде интерпретирано на Земята с термини или символи.Обяснението и разбирането на този процес това е едва 10% всичко, което вие ще направите в Слънцето. И сега това трябва да е така. Но вашите Сърца! Ако те горят, ако те пулсират като свободни звездички, то те ще ви обяснят на свой си език на дълбоко духовно равнище, слънчевото преживяване на вашето Възнесение, възраждане и преображение.11.11.11 е начало на глобално ПРЕЗАРЕЖДАНЕ на Земята, което ще продължи през цялата 2012 година до 21.12.2012 г.Тогава, когато вие ще бъдете окончателно готови за тази вълшебна среща и пълното си сливане със самите себе си.За много от вас сроковете няма да имат значение. Вие вече сте преминали във фактора на четиримерното кубично Време и вашите еволюционни преживявания и събития всичко става сега вътре във вас и много от нещата се отразяват и около вас.Това е добър знак за Прехода. Завесата е станала доста тънка и проницаема за вас и вие с всеки един ден ставате все по-решителни и свободни.За 11.11.11 трябва да бъдете просто готови.Бъдете готови за ЧУДЕСА за всяко от нивата на вашето Същество и на всички нива едновременно. Не трябва да правите нищо особено (само ако на вас много ви се иска усмивки). Ако вашите сърца са открити за Светлината, за Свободата и промените. Бъдете като вълните течащи и свободни.

15

Анонимен

преди 12 години

До 16Криончо, старшата сестра каза веднага да отидеш при нея да ти направи промивка, че ти била объркала хапчетата.

14

Анонимен

преди 12 години

според мен това за кризата е повече психоза отколкото реалност, но учени кат тия, толкова ги преувеличаават, че чаак се превръща в реалност...

13

АНТИ

преди 12 години

ТОВА СА ГЛУПОСТИ! ГЛУПОСТИ ! ЮПИТЕР в АСПЕКТ СЪВПАД С ЧЕРНАТА ЛУНА ПРЕДВИЖДА РАЗШИРЕНИЕ, РАЗПУСКАНЕ НА НРАВИТЕ! НАЙ-МНОГО В ХОЛАНДИЯ И ФИНЛАДИЯ, КОИТО ОГРАНИЧИХА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН ДА РАЗРЕШАТ ЗООФИЛИЯТА И СКЛЮЧВАНЕ НА БРАК МЕЖДУ ЧОВЕК И ЖИВОТНО...

12

Анонимен

преди 12 години

Ех да може да премахне скьперничеството на Лентореза и да го направи много ларж....даи Боже !

11

до 4-ти

преди 12 години

тук ли си бе изрударе,от кога те чакам да *** бахура.

10

Анонимен

преди 12 години

Не четох цялата статия."На 25 ноември има слънчево затъмнение, ..., понеже Слънцето ще бъде в знака Стрелец.".Само това прочетох и ми стана ясно. Оуеуе Слънцето ще да било във знака Стрелец (?). Какво пък значи че Слънцето ще бъде в знака Стрелец? Не съм чувал от някой с елементарна култура да знае че звездите имат ЗНАК. Ако беше във знака Козирог или не знам си там какво какво щеше да стане? Да гръмне Земята ли? Това са хора на които звездите не само им говорят ами и им крещят в главата

9

битивибитивибитивиби

преди 12 години

подчинети са нисщтатници

8

Анонимен

преди 12 години

И без Нибиру сме си зле...

7

аз съм в час

преди 12 години

Това не е ли битивиновина? Аз го гледах по битивиновините докато битививечерях с битивирекламата за битивитоалитна битивихартия!!!

6

Чика Куре

преди 12 години

2012 всички ще минат на вена!

5

Аман от тъпизми

преди 12 години

Глупотите в този сайт край нямат

4

Анонимен

преди 12 години

Пудчинете се на ИЗРОДАР!Убирайте думатиту чесий мамата!

3

Анонимен

преди 12 години

......които не успеят да не се и надяват......Че кой се надява ????

2

Анонимен

преди 12 години

Очевидно психиатрите спят! :))) А когато психиатрите не си гледат работата, тогава се развилняват разни астролози, нумеролози, куролози и прочие ***! :)

1

брадваро

преди 12 години

бегай ги разтегай тия тъпизми на ***