81

до 77

преди 12 години

Много си *** Саше, но виждам , че си претръпнал и не се обиждаш.

80

Анонимен

преди 12 години

СМЯХ ! Светослав Витков е по-голям фактор от този !

79

ВАЖНО Е

преди 12 години

Изборът за президент е важен той може да помилва престъпници (Първанов е помилвал 456 убийци, хора, които са отвличали и отказва да обяви кои са те, и никога няма да разберем, ако те пак спечелят), може да опрощава задължения към държавата, да налага вето върху закони, главнокомандващ на армията и Националната служба за охрана откъдето ще излязат доста пикантни неща за проследяване на политици и държавници и разбира се да се среща с други държавни глави, ама западняците не искат да се срещат с червени .. Така че, който и човек от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ДА ОСЪДИ новия съд , то президента на КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ГО ПОМИЛВА.

78

Бесепар

преди 12 години

Новото име на Костов е" Господин Никой". А амплоато с което тепърва ще се изявява е да лъска бастуна на Плевнелиев.

77

до 57

преди 12 години

Това не означава , че Калфин няма знанията за да бъде президент. Два месеца преди изборите, всички медий денонощно ни показваха великия стройтел Плевнелиев и сега *** си мислят , че сами взимат правилното решение.

76

Анонимен

преди 12 години

Полицаи към БГНЕС: Не излъчвайте записаното!24.10.2011 13.18 Вие нямате право да влизате в залата. Нямате право да записвате. Това са само част от заканите на "охраната" в униформи към екипа на Агенция БГНЕС, който засне случващото се в залата.Репортерите на Агенция БГНЕС заснеха уникални кадри от пълния хаос в зала "Универсиада", където се помещава Общинската избирателна комисия. При влизането на екипа на БГНЕС стотици изнервени и измръзнали членове на Секционни комисии започнаха да скандират "Мафия".

75

Жоро-бг

преди 12 години

Витков каза : "за БСП или добро или нищо!" Витков е червен ***.

74

тираджия

преди 12 години

Тоя Костов изглежда като циркаджия с тея подкрепи дето правихахааа.....

73

Българин

преди 12 години

Що бе герберчета? Не щете подкрепата на Костов ли??? Процент, два, но ще са ви нужни. Процент по процент... *** става! Нещастници!

72

Ужас

преди 12 години

Витков постъпи най-честно от всички! Споделям мнението му и му зе възхищавам! Макар и малко, неговите поддръжници трябва да са най-доволни! Като го питаха кго ще подкрепи на балотаж, той каза:" Не мога да казвам за кого да гласуват моите избиратели, те подкрепиха мен и моята кауза, двамата на балотажа не са с моята кауза! Нямам право да казвам за кого да гласуват!" МНОГО Е ПРАВ! Това е! Всички други като Костов и Доган са пълни мижетурки и слагачи! Циркаджии мръсни!

71

Жоро-бг

преди 12 години

Гласуваш за Калфин получаваш Доган.

70

косьо

преди 12 години

и аз ще гласувам за Калфин, щото в ГЕРБ положението е роднина -милиционер,роднина милиционер.

69

рмд-костов

преди 12 години

а ве тез турци кво са ви наплашили толкова...то коалиции,сдружения,подкрепи...а не виждате-крадеца вика дръжте крадеца...те турците и *** ви докараха на този хал,нали???

68

Анонимен

преди 12 години

Дано на 30ти, не изберем "президента в сянка" Доган !!!

67

elena

преди 12 години

eeeeee ... TOZI PAT SHTE GLASUVAM ZA KALFIN

66

Анонимен

преди 12 години

Кой го бръсне тоя за слива?Щял да иска касиране на вота? вашия вот е касТРиран бе Иване!"Хиподил" са по-партия от вас!Ти си абсолютно никой в българската политика.Това,че си на свобода,не е твоя заслуга,а пропуск на правосъдието.Но като мине този мандат,как ще имаш имунитет,мангалино?

65

Стефан Гамизов

преди 12 години

Време е да изнесем труповете- тези на ДСБ и СДС! Кадафи ги очаква в Мисурата.

64

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за Борисов>>>>>>Получаваш Костов!!

63

Лисан

преди 12 години

Мавъра за пореден път се проявява като национален предател.

62

Анонимен

преди 12 години

Костов да гледа какво става, че след година и половина идат парламентарни избори и с тия под 2% няма да прескочат летвата