77

Кадафи

преди 12 години

убит от НАТО...еми има интерес да е НАТО...сега пазара и нефта ще е по-евтин и достъпен....ех човека става по-алчен и по-алчен...

76

kukla

преди 12 години

Колко сбъркани хора има и колко просташки коментари...:x а американските политици продължават да дърпат конците.

75

Махмуд Ахмединаджад

преди 12 години

ЕЛАТЕ МИ ПОВЕЧЕЕЕЕ ВЕЕЕ !!!

74

Анонимен

преди 12 години

Ъ?! Това сигурно ли е?

73

до Жоро-бг

преди 12 години

Кефиш ме. Само така да не изкривиш партийната линия на лидерчето си. Нали знаеш, той е най-големия специалист по комунистическите дела и такива изказвания на човечета като теб няма да му харесат много :) да не се налага да сненяш петното, дето ти е на снимката ??? ;)

72

Анонимен

преди 12 години

ujas;(

71

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Гадно е,че го убиха по този начин но това е отмъщение за българските лекари,които са ми по-мили.

70

Анализатор

преди 12 години

Много българи и днес не мислят, че Тодор Живков е бил диктатор, а и много либийци смятат, че Кадафи не е бил диктатор.

69

Леле

преди 12 години

За миг прочетох Калфин е убит :( пък то се очаква да се слуи на 23 октомври.

68

Анонимен

преди 12 години

Ей, *** дето им се иска този диктатор да не е убит и даже да е пак на власт, болни мозъцииии-Кадафи е убит колкото и да не ви се иска.Не съм хамерикански настроен нито одобрявам такива действия за ламтеж на жужд петрол, но и кадаифа признайте че беше един диктатор, който натрупа 70 милиарда на гърба на народа на Либия и който се помисли за БОГ...неприкосновен. *** му с *** обаче е подценил ламтежа за петрол на хамериканските и европейските- империалисти.

67

Анонимен

преди 12 години

Сега ще "спасят" света и от Чавес, все пак произведениете муниции трявба да си оправадаят парите, да се изразходват и да се поръчат нови, а петрола трябва да е безплатен за така наречените Г-8. Честита Ви Демокрация. честит ви Капитализъм! Радвайте се на зомбирания си робски живот на кредит и живейте да го изплащате. че палачите чакат ли чакат да ви затирят в демократичната джунгла!

66

BBC

преди 12 години

И BBC не казват, че е починал. Пишат само за залавянето и за това, че е бил ранен. А дали изобщо е бил Кадафи ... това само Днес.бг може да знае ;)

65

***

преди 12 години

каква изненада!

64

Анонимен

преди 12 години

Векил ден!! Този ден трябва да стане национален празник на БГ. Този гаден ***, който ни изнудваше и му платихме милиони. Гний сега *** мръсен. Ти не си нищо повече от една *** мислеща се за велик човек.

63

СПЕШНО!

преди 12 години

Лада 13004 нови зимни гуми3500цената е в евро!СПЕШНО!

62

Ахмед Доган

преди 12 години

Язък, мислих да го поканя да става президент на следващите избори!

61

РотШилд

преди 12 години

След Кенеди, Чаушеску, Луканов този е четвъртия държавен глава,който е убит по заповед на РотШилдовиКаква е "вината" на горните ?- Кенеди започна да печата държавни долари и се е готвел да забрани на ФЕД да печата валутата на САЩ- Чаушеску изплати целия външен дълг на Румъния и със закон забрани взимането на външни заеми и плащането на Лихви на РотШилдови- Луканов спря излащането на лихвите по българския външен дълг, тъй като не го признаваше... [Прочети целия коментар] за държавен дълг- Кадафи нито един път не взе заем от Ротшилдови ( МВФ и Светвната Банда ), национализира нефта и газта, и спести валутен резерв от над 180 млрд. $За това и на четиримата присъдата е една и съща - СМЪРТ !Кога обаче косата на черната вещица, най-после ще започне да жъне и в това зловещо хазарско семейство ?!

60

Анонимен

преди 12 години

White Rabbit, Ал Кайда сама призна, че Осама Бен Ладен е мъртъв и се заканиха да им отмъстят!

59

Жоро-бг

преди 12 години

Добрите новини нямат край!

58

Анонимен

преди 12 години

ЕЕЕЕ ще си отворя една биричка най-после този племенен *** беше убит. *** ***. Тоя ще се прави на велик...