45

един българин

преди 12 години

Как е възможно тези ***,внуци на столипиновски ***, да ни наричат ***!

44

е, талкова си тъпа

преди 12 години

Всяка държава може да унищожи мафията си, но това трябва да стане в рамките на закона и при спазване на човешките права. Схващате ли лицемерието? Втората част на изречението обезмисля изцяло първата! Гадното е, че ни го пробутват за демократична практика. А тя не е! Във всяка демократична държава като хвърлиш бомба те прибират в кауша, а ако стреляш по полицай и го убиеш или го раниш тежко, по правило колегите на убития полицай /ако не те застрелят на място/ после ти разгонват фамилията.

43

Анонимен

преди 12 години

Браво на госпижицата или госпожата Днес.бг единствената свободна медия тъжно, но факт.

42

Анонимен

преди 12 години

Живеем в държавата на абсурда - след Темида е ред на сградата на БТВ да пламне. А Бенатова е хубаво да не се показва много по телевизията, че да се чуди от къде й е дошло... продажница долна - на чело с цялото ръководство на Босфор ТВ!

41

Анонимен

преди 12 години

Браво Ралица!!!!!!!! бенатова СРАМ НИ Е ОТ ТЕБ

40

!

преди 12 години

А Кулезич сутринта как се беше запъхтяла да защитава дъртия далавераджия! АЛоооооооооо! Г-жо Кулезич! Пределно ви е ясно, че интервюирахте и продължавате да се мазните на ЕДЪР КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК!!!!! За ваше нещастие, И НА НАС НИ Е ЯСНО! Беше ми приятно да ви гледам, но явно не сте морална и умна жена! Баста!

39

Sergo

преди 12 години

Много вярна статия!

38

Анонимен

преди 12 години

Най-после един млад журналист да разбърка блатото в България наречено демокрация.Поздравления Ралица !

37

Аз Казах!

преди 12 години

Браво за статията , да го духат всички предатели и мазници - от български , *** и турски произход. Политици , бизнесмени , журналисти ... няма да се прави разлика, предателите и мазниците обслужващи собствени и чужди интереси - под ножа...

36

Анонимен

преди 12 години

И защо ЕК и ЕС не казаха нищо и не се намесиха когато народа в --Словения подпали и преби *** и поиска тяхното изселване --Унгария подпали и УБИ *** ,многократно--Италия подпали поне 4-5 квартала и ги би --Словакия иска да ги изселва --Чехия иска да ги мести и изселва --Франция ги екстрадира --Англия руши незаконни циг. квартали в момента / БГ журналята гордо мълчание по темата/ Само срещо БЪЛГАРИЯ скачат тези продажници от ЕК И Европарламента

35

До 19

преди 12 години

Разликата е в това, че Англия ще накаже винивните. Там всеки нарушил закона си получава наказанието, а в България това не се случва.

34

Анонимен

преди 12 години

Ето така се губят спечелени избори!Гарантирано от герб!

33

BG

преди 12 години

Navun narode i napred!Nezabaven Referendum!Vsi4ki ot vseki edin grad na Bulgaria i selo-po plo6tadite!!!!!Krai na bez4instvata na tezi gameni*politicite*,mutrite,i tehnite izbirateli-***!Mnogo pravdopodobna statiq!Imalo jurnalisti istinski patrioti vse o6te!

32

Пондю Сопола

преди 12 години

Най накрая в Български сайт да се появи българска позиция. Аман от сайтове проповядващи независима гледна точка и отразяване на реалноста такава каквато е. Разбира се начело е тотатолно низгвернатата, псевдожурналистка Миролюба Бенатова, която остана втрещена, че някакви "***", буквално и се изплюха на самовлюбеното и величие търсейки правото на българина да живее в собствената си държава, собствения си живот без риск някой да му го отнеме.

31

Дарина

преди 12 години

и аз ще гласувам за Сидеров.

30

Смил

преди 12 години

Глупавия *** Рашков ще бъде пожертван - преигра и работата се разсмърдя. Може да получи инфаркт, да падне по стълбите, да получи мозъчен удар...

29

Боко Циганина в затв

преди 12 години

Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!Оставка на целия кабинет!!! *** *** Бойко Борисов в ЗАТВОРА!

28

прасчо

преди 12 години

Корумпирана съдебна с-***,платена журналистика,нагла политическа класа,неясни и откровено лоши закони,толериране на един етнос да живее на гърба на другия/заради изборни дивиденти/,нискокачествено образование,липса на държавност,здравеопазване по-близо до шаманство,народ оскотял от страх за единия хляб............

27

dynamo

преди 12 години

Браво Ралица!!! Чудесно сте го написали, няма какво да се добави!

26

Анонимен

преди 12 години

Не съм съгласен да ме приравняват с *** които по паспорт са българи.Защото в Европа имат точно тези "българи" пред вид когато ни казват,че не сме за там.