70

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

GLEDAH PO TV. KAK MANGALA KOSTOV ZAVARTQ POREDNATA *** NA FESOVETE.NEKA MU E 4ESTITO!!!

69

Анонимен

преди 12 години

"Заради констатираните нередности одиторите са препоръчали европейското финансиране на магистралата, което е в размер на 111 337 500 евро, да бъде орязано с 20 %."За Люлин става въпрос герберчета, за Люлин:)))) Защо крадете толкова бре:))

68

Анонимен

преди 12 години

64 - Падна ли цената при Боко със 120 милиона отгоре:) Паааднаааа, ама не съвмсем! Вдигна се комисионната та Бока:) Мръсни ***! Защо национализирахте парите за пенсии бе ***:) Шумкари смотани:)

67

Анонимен

преди 12 години

*** и простите трактористи...и те тръгнали ГЕРБ да свалят :))

66

BSP I DSB OBEDINENI

преди 12 години

NE ISKAME BOIKO ISKAME DA KRADEM!!!

65

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е съставен от ГОЛЯМИ и МАЛКИ мутри и мутрички...То си беше ясно,че е така,защото 65% от тях са БИВШИ комунисти!? А както е известно - БИВШИТЕ комунисти(сега СОЦИАЛИСТИ) са ГРОБОКОПАЧИТЕ на ДЕМОКРАЦИЯТА в България и българския народ!

64

Анонимен

преди 12 години

Браво пичове! Как се подиграват на тъпите куки и кухото заптието Цвъцко:)

63

:-)))))))

преди 12 години

ANONIMNIQ MNOGO SE E.E.CQL DEN NE PROPUSKA DA NAPI6E POREDNATA SI GLUPOST.DANO E ZARABOTIL PONE 2.30 LV. A UTRE BOIKO 6TE E VINOVEN 4E E GLADEN,TOI PROSTO SI E MARZELIV KRADLIV I EBLIV KOMUNIST

62

Анонимен

преди 12 години

59Дебилче, това стана по времето на Станишев, не помниш ли ? Не помниш ли как си дигна цената в пъти, веднага след като подписаха договори ? Минавал ли си по тая магистрала ? Всичките тунели са излишни. Направо са насипвали пръст за да има по скъпа магистрала. При ГЕРБ цената падна. Падна с малко, но падна !

61

Анонимен

преди 12 години

Прокурор вчера от обществен обвинител се превърна в адвокат на подсъдим гербер, Цецо награждава Василев, а той забележете разследва тъщата му:))) Безсилие, злоба, нисък интелект! Кратка характеристика на гербера:) А герберите изпаднаха в неистова ярост разрязаха и един билборд:))) Не можаха дори това да преглътнат! Явно свободата на словото и демокрацията не им допада:))

60

Вирно

преди 12 години

Ей, много комунист много твар - нема ли да дойде грипа да ви оправи?

59

Анонимен

преди 12 години

57Това обяснявам и аз. На следващите избори - ГЕРБ с квалифицирано мнозинство и корекция на конституцията. Това искаме. Аман от тая 'независима' съдебна власт. Темида бийч е простото доказателство за нуждата от смяна на статуквото в съдебната система.

58

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

6TOM TOLKOVA VIQT SINIO 4ERVENATA SGAN ZNA4I VSI4KO E NARED V DARJAVATA.GERB 6TE SPE4ELI I NA SLADVA6TITE IZBORI.

57

Анонимен

преди 12 години

"Заради констатираните нередности одиторите са препоръчали европейското финансиране на магистралата, което е в размер на 111 337 500 евро, да бъде орязано с 20 %."За Люлин става въпрос герберчета, за Люлин:)))) Защо крадете толкова бре!

56

до 54

преди 12 години

Анонимен, ти правиш ли разлика между изпълнителна и съдебна власт, бе, лейко куха?!Кво очакваш от наситения с 'червени мутри' БГ компетентен съд?Ама скоро и него ще го подхванат, слушай ми думите!

55

Анонимен

преди 12 години

Герберчета! Вчера осъдиха двама от престъпната организирана група ГЕРБ! Вървете утешете другарчетата:)))

54

КОЛЮ

преди 12 години

АЛО ДЪРТИЯ КАКВО НАПРАВИ ТИКВАТА ДОСЕГА?ЗНАМ САМО ЧЕ ЖЕНА МУ СИ КУПУВА БАНКИ КАТО НОСНИ КЪРПИ,ЗАЩО НЕ ГО ПОПИТАШ КАК ВЪПРОСНАТА ЦВЕТЕЛИНА ЗАБОГАТЯ,НОРМАЛНО ЛИ Е ЗА ТЕБ ТОВА,ИНАЧЕ МНОГО ДОБРЕ СИ ГО КАЗАЛ ЧЕ НЕ ИСКАШ ПРОСТОТИЯ, КОМУНИЗЪМ И ИДИОТИЯ,Е ТВОЯТ ИДОЛ ОТ БАНКЯ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ ТОЧНО НА ТОВА!ПО *** И *** ПРЕМИЕР ОТ ВРЕМЕТО НА Т.Ж. НЕ СЪМ ВИЖДАЛ!

53

Анонимен

преди 12 години

50Да не би да осъдиха батко и братко ? Да не би да осъдиха Доган ? Да не би ковачки да го осъдиха условно за милиони скрити данъци ? Да не би да осъдиха Масларова за едни кирливи 11 млн (според нейните думи) С *** и дпс-арски съдии, това е положението.

52

Анонимен

преди 12 години

Кажете бе крадци! Защо национализирахте парите на хората за пенсия:) Мръсни комунисти! Излизайте от землянките бре! Войната свърши:)

51

Анонимен

преди 12 години

47 - Аз съм без начение, но твоято куха тиквичка тип "Бокова" няма да го разбере:) Все пак понякога трябват и мисловни процеси:)