75

Българин:

преди 13 години

Българските управници лъжат народа,че всичко е наред,че трябва да сме хм.....толерантни към различните и включват и продажните медий в тези лъжи.Истината е друга.Държавата трябва да се управлява от хора достойно защитаващи националните интереси.

74

яне

преди 13 години

ей,никак не е лесно да си последната дупка на кавала...вярвайте ми...

73

Сезгин

преди 13 години

Няма нищо лошо че президентът е говорил на своя си език, той не е длъжен да знае български.След като народът е бил образован и е знаел майчиния си език, явно не е имало и нужда от превод, лошо няма.

72

Бейлис

преди 13 години

Аз също съм от 'азиатско-арабския" етнос, християнин съм, пиша по - грамотно от 90% от българите, не се смятам за грозен/беден и с какво право ме обиждаш??

71

Един Българин

преди 13 години

НАПЪЛНО подкрепям ВМРО по този казус! Трябва да се изпрати протестна нота от външно министерство!!!

70

Бейлис

преди 13 години

70, лекар спешно!!

69

КараИбрахим

преди 13 години

Днешните българи са точно толкова генетични българи, колкото и лъвовете пред Съдебната палата са типични животни от региона.

68

Анонимен

преди 13 години

Аз пък исма да попитам *** спят ли кво ли?!! Може ли да има коментари които приканват за отцепване на България и да си стоят!!!! Триете за глупости, но тук ми прави впечатление,че редовно се обижда и плюе по БГ и по българите ,както и се приканва към отцепване от държавата!!!!Днес БГ вие сте олицотворение защо БГ не върви, защото никой не си върши работата съвестно, няма да коментирам факта дали аз мога да напиша в турски сайт такива неща срещу тяхната държава! *** сте!

67

66

преди 13 години

мръсен монгол, умря тюркската теория, умря и е въпорс на време да актуализират учебниците и енциклопедиите, нищо общо нямаме с мургавото ви монголо-арабско племе, грозно. Марш в азия.

66

Анонимен

преди 13 години

Абе Ердоган и Гюл са толкова велики, че Аллах сам слиза всяка вечер в покоите им, прави им *** и им мие задниците. Другите араби завиждат, че Аллах ги е изоставил и подкрепя само Турция...

65

КараИбрахим

преди 13 години

М. Дринов писа по повод тюркобългарите: "Ние приемаме Шафариковото мнение, че /българите/ са от тюркско потекло. При това ние бързаме да забележим, че нас твърде малко ни занимава потеклото на тези българи, защото този си няма мястото в историята на нашия народ, който не е техен потомък и няма нищо общо с тях, освен името, което случайно прие от тях." /М. Дринов, Съчинения, т. I, 1909,

64

Анонимен

преди 13 години

Уф, Караибрахиме, как не ти омръзна да постваш все един и същи глупости? Нима мислиш, че си намерил някакакъв убийствен довод за турските дела у нас в някаква изрезка от Работническо дело? И то от 90-та година?

63

КараИбрахим

преди 13 години

Изтъкнатият български историк Страшимир Димитров: "Скъпи мои земляци...Аз последователно съм изтъквал, че не можем да смятаме тюркоезичното българско население за анадолски пришълци, за чуждо тяло у нас. В своята маса те са коренно българско население. Обяснявал съм, че българската народност още през средновековието се състои от два етнически компонента. Първият е на хуноезичните/тюркоезични/ българи /или прабългари, както обикновено ги наричаме/, които дават името на държавата ни и на народността ни. В тази народност се вливат през ХI-ХIV в. и установили се у нас части от племената на узи, печенеги и кумани, чиито езици са много близки до езика на българите, което улеснило бързото им побългаряване и включване в състава на българската народност.Обяснявал съм,че тези българи никога не са били изцяло славянизирани, а си остават през цялото средновековие съществена хуноезична /тюркоизечна/ съставка на българската народност. Поради това всеки знае,че днешните Делиормански турци са потомците на прабългарите...Османското нашествие заварва българската народност не само като славяноезична, но и със значителна хуноезична /тюркоезична/ част, обитаваща предимно източните предели на българската етническа територия.Именно,тези тюркоезични основатели на България са днешните български турци." /Димитров, Стр., Тюркоезичието, стереотипите на мислене и националното помирение, Раб. дело, бр. 7 от 01. 08. 1990 г./.

62

СПИРО ПАПАСПИРО

преди 13 години

ЮНАН ДЕВЛЕТ=АНАДОЛА......ИНЕ ЕЛЛИНИКА АНАТОЛИАИСКАТЕ ЛИ АТОМ ЗА ЗАКУСКА ЮНАНИ МУСЛУЛМАНИ?????

61

Анонимен

преди 13 години

to i balgariq q im6e prez 500 te godini ama be6e turska zaedno s o6te 38 darjavi i kurdiq go ima6e taka 4e se pritesnqvai za sebe si 60t osven vafli naq i pasta balkan ni6to drugo ne moje da napravite velikite mi bratleta na tri moreta

60

Самуил

преди 13 години

Аз не искам да бъда толерантен , толерантността не води до нищо добро .. Като гледам какво пишете и ми става ясно за вас неблагодарни *** .. Трябва да мълчите и да сте по - равни и от тревата !!!

59

КараИбрахим

преди 13 години

Нас не ни мислете.Кюрдите си ги трепем като скакалци.А и никога не е късно да им спретнем едно малко геноцидче.

58

do 55

преди 13 години

На кои тях ще им изядат ушите и главите? Ибрахима да не мислиш че е турчин? Запомнете го веднъж завинаги - КараИбрахим си е чист българин, но от най-долните и жалки провокатори.

57

Анонимен

преди 13 години

Първата крачка е да забраним ДПС със закон.

56

Анонимен

преди 13 години

Прочетете 50 коментар и вижте какво си мислят хората,които ни натискат да толерираме...Те не искат да ходят в Турция,искат Турция да дойде тук....Мечтаят за автономия и последващо присъединяване към Турция....Кой им дава такъв наклон на мисленето и такива надежди-Турция...Те не изпитват към България нито уважение ,нито лоялност,но имат претенциите и реват до бога,че били дискриминирани...Наглеци!...Тава са машите в ръцета на "приятелска" Турция