24

Анонимен

преди 13 години

Ей Ангеле ,Волен Сидеров не е убивал.Затова не го сравнявай с Кадафи.Не искам да изказвам думата която ще ти прилегне ......

23

Брюксел

преди 13 години

Когато покажат, че в корана пише, че е задължително да имат тонколони, тогава да ги поставят! Никакви колони! Никакво дупене по тротоарите на европейска София.

22

ВСЕ ПАК ИМА РЕЗУЛТАТ

преди 13 години

Това значи че Атака е помогнала на това съгласие,защо до сега никой не предприемаше никакви действия срещу този терор,а чакаха Атака да се намеси и да плюят по Атака ,а сега кой ще обира лаврите,а кой опра пешкира.

21

Контра - Атака

преди 13 години

Никакво намаляване на звука, а ДЕМОНТИРАНЕ на усилвателната техника, Фандъкова !Никоя друга религия, не ползва храмовете си по такъв арогантен и провокативен начинНа никоя камбанария няма високоговорители, които да крещят неистово по 5 пъти на ден - " ВЕЛИК Е ХРИСТОС "Защото никой няма право, вербално и насилствено да проповядва религията си, както правят ислямиститеНикой няма право да нарушава спокойствието на гражданите, по 5 пъти на ден

20

Мечо пух

преди 13 години

Не се хабете вече е прекалено късно и не може да ги изгоним!! Ататюрк си направи възродителния процес през 1913 за българите , 1915 за арменците и 1922 за гърците докато ние се сетихме да го правим доста по-късно което предопредели неуспешността му! За съжаление България никога не е можела да генерира правилна политика!

19

нут до 10

преди 13 години

Големи сте заблудени, няма майтап! Така са ви промили мозъците с това учение, че сте като роботчета на вашите ходжи. за такива като вас мечтаят тия терористични организации по света било ислямски, било протестантски, триади какво ли не - живи роботи. Евтини, не искат инвестиции, само и промий мозъка с една книга и са готови. Ако бяхте нормални, щяхте да си се молите у вас, а не да строите храмове-сжамии и да слушате собственното си зомбиране с кеф. но така ви се пада! Сами давате власт над вас.

18

BG orel

преди 13 години

Spoko narode idvat izbori gaz na du6manite tova e re6enieto.

17

арсенал

преди 13 години

кемал атаюрк турчин ли е или евреин а турци .евреи управляваха смешната османка империя

16

Анонимен

преди 13 години

ААААА можело и да се разберем.Е ,това е хубава новина.Нямам против да има джамии ,но всичко трябва да е в рамките на взаимното уважение.

15

Анонимен

преди 13 години

Ako mahnat kolonite djamiyata ste padne.Ako obache mahnat tonkolonite ste se namali zvukat.Po dobre vtoroto.

14

арсенал

преди 13 години

трябва да се срутят всички джамии в българия а турците да бъдат изселени.

13

Анонимен

преди 13 години

4, те българите достатъчно са отстъпили като са позволили в България да има мюсюлмани изобщо.. Щото това в мюсюлманските страни едва ли ще го видиш за християни, или поне не по този начин.

12

на сапун

преди 13 години

А кога ще се изнесат на прибежки и подскоци от България до последния мамун ?

11

JCPenney

преди 13 години

След 5 века пък им се молим...

10

Анонимен

преди 13 години

Значи можело

9

КЪРДЖАЛИ

преди 13 години

Защо ги свалят какво им пречат толкова??Сега какво ще прави воленчоТрябва да се построят още джамий в София

8

Много са човечни

преди 13 години

Мюслюманите за пореден път показват че са човечни от лумпелите български, де да бях и аз мюслюманин а не християнин и да се срамувам от този факт!

7

Анонимен

преди 13 години

Айде после кажете жители покрай джамията че това е предизборен трик на Волен или ще му благодарите??? Айде викайте пак срещу Волен , мама ви да е.а, *** български!

6

Анонимен

преди 13 години

Виждате ли колко е хубаво когато седнем и просто поговорим? Виждате ли колко е хубаво да се разбираме?

5

Анонимен

преди 13 години

Това е добре. Така се стимулира разбирателството между религиите и народите. Всеки трябва да направи по малко отстъпки.