40

Анонимен

преди 13 години

Хубаво е че пишеш рядко но защо само на всеки 28 дена сигурно е свързано с лунния ти календар "месечния" но много злобничко се получава ?

39

LoL

преди 13 години

Боже, комунистичеко-номенклатурническия сайт и от футбол започна да разбира, бистрете си там селските актьори в парламента и оставете единствената тема, която още не е опорочена от българските медии на мира.

38

Анонимен

преди 13 години

До авторката на статията!Чуствам че сте от "недооценените" кадри които се чустват по-добре, когата пътуват на "Запад". Забранявам Ви да коментирате мъжки спортове.

37

Анонимен

преди 13 години

Моля всички кавали които пишат на латиница ,да не коментират нищо,щом не могат да пишат на кирилица.Хайвани с хайвани!!!!

36

Студентче

преди 13 години

Значи за Ковачева всеки, който не е съгласен с нейното свръхкомпетентно мнение е ***, националист от вида "България на три ракии!" и ограничен.Доста елементарна женица...

35

Анонимен запалянко

преди 13 години

Права сте! Не коментирайте футболни мачове.

34

sun dzu

преди 13 години

първо, ясно е,че статията е писана или от момиче или от гейвторо, да те светна, че българите не са се нервирали, че бербатов не е играл, а че не е бил резерва, но ти си на светлинни години от това за да разбереш причинитеи трето, моля те, който или която и да си, не си прави труда да се опитваш да пишеш за теми като футбол!

33

до авторката

преди 13 години

Скъпа, естествено е българите да се интересуват от българи! Нали не си въобразяваш, че ме вълнува първенството на Азия по футбол? Или че те се вълнуват от Европейското? Преди да пишеш, провери на кого служиш, че може изобщо да спрат да те четат. Чуждопоклоничеството си е чиста проба комплексарщина и самоунижение.

32

нихилистично

преди 13 години

Моме нещо си се объркала самооплюването е национален спорт и ти го владееш перфектно а и явно добре се заплаща !

31

Анонимен

преди 13 години

Za pyrvi pyt v tozi site snimkata e v desetkata :)

30

E.A.

преди 13 години

До уважаемия автор на статията ( Ралица Ковачева ),...... строго Ви забранявам да коментирате каквато и да е тема от футболно естество, тъй като със тази статия Вие не изразихте мнение, а показахте какво журналистическо недоразумение сте.Благодаря Ви!!!!

29

Daniel

преди 13 години

Хмм, като гледам и авторката попадна "под гумите" на националното самочувствие...

28

Аз

преди 13 години

Никой не е пророк в собствената си страна

27

Nobody

преди 13 години

"Любимите отбори на семейството ни са Ливърпул и Реал Мадрид"Ясно що сме толкова "реалисти". Туй моме Раличка нема-нема, пък току се изреже...

26

Бат Венци

преди 13 години

До 9:Напротив адски силна статия Ралица!По-добре пиши non-stop!

25

Angel

преди 13 години

A kakvo da pravim>>>>da badem dupedavci na USA i ES???da zagarbim vsi4ko balgarsko?Rosica trqbvashe da jivee6 po vremeto na robstvata i togava da agitira6 horata s antibalgarskite si strasti...

24

Анонимен

преди 13 години

Коментарите тук са като представителна извадка... Само затвърждават това, което е написал автора на статията.

23

Комар

преди 13 години

*** статия. Не мога да разбера защо да не подкрепяме българското. От години се опитваме да се убедим едни други, че не сме нищо по-лоши от другите, а сега се появява Ралица и ни навива за обратото. Да вземем за пример Поли Генова - не харесах много песента й, но не мога да отрека, че 2/3 от финалистите бяха много по-зле. Същото е и с Бербатов - при толкова смотан Юнайтед само един Господ може да каже, дали нямаше да е най-добрият в техния отбор. Пак повтарям: Господ, а не ти Ралица!

22

Мими

преди 13 години

Абе, Ралица, ти си обида за жените! Може ли такива тъпотии да пишеш, изграждаш ни лошо име :(

21

Митко

преди 13 години

Много слаб опит за журналистика. Съветвам авторката бързо, ама много бързо да се захване с нещо друго, различно от писането, защото в това поприще не я очаква нищо хубаво. Явно не е роднинска черта.