11

balthazar

преди 13 години

Прави каквото може ама нестава,зависи от парламента.Така че не му се сардете и кажете благодаря на правителството на ларвите

10

шушумушу

преди 13 години

Предлагам ДПС и Атака да ги настаним на стадион В. Левски и да гледаме сеир, кой кого! А Левски, ще бъде щастлив!

9

Анонимен

преди 13 години

ИСКАМ ПОДПИСКА ЗА ЗАБРАНА НА ДПС ,МНОГО СМЕ ТЕЗИ КОИТО СМЕ ГОТОВИ ДА СЕ ПОДПИШЕМ С ЕГН ,АКО ЗНАЕТЕ ЗА ЗАПОЧНАЛА ИНИЦИАТИВА ,МОЛЯ ПИШЕТЕ КЪДЕ

8

Анонимен

преди 13 години

Абе този фашист ли е завършил богословие ?Щом не прави разлика между партия и молитвен храм... явно дипломата му е купена.

7

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Волен Сидеров е готин пич!

6

Анонимен

преди 13 години

всички тези събития са режисирани за насочване вниманието в друга посока

5

арсенал

преди 13 години

прокуратурат защо не осъдихте наглите и маргините и ставийски а ще забраните атака.а.дпс са ***.

4

дуда

преди 13 години

Не трябваше да използва Батак, за прокарване на политически идеи!Второ - така не се прави, с кръв само ще впечатли Европа и ще покаже, че тая толерантност, за която толкова се говори е измислица!Трето, защо да забраняват Атака, като 20 години в парламента има само една незаконна партия и това е ДПС?Народе вземи се опомни, щото ако не се - жените ни ще ги потурчат, а децата ин ще ги обрежат! Но не защото Атака не е на власт, а защото сме късопаметни!

3

Анонимен

преди 13 години

ДПС и Атака трябва да се взаимозабранят ;)

2

Съд за провокаторите

преди 13 години

Всички монотеистични религии възпитават човека в по-висок морал ! Българският народ уважава религиозните чувства на всяка от тия религии ! Израз на това са масово полаганите цветя пред Софийската джамия от гражданството ! А на такива *** като Сайдеров, които насаждат нетърпимост и омраза и служат на Сатаната и на ДПС ченгесарницата, Господ да им е на помощ ! Нищо добро не ги чака !

1

Анонимен

преди 13 години

Ако извадим късмет, ще закрият и атака и дпс. А дано.