33

реалист

преди 13 години

Нивото на бедността е в непряка връзка с общото ниво на култура и духовност. Колкото си по - ниско в духовността , толкова си по - беден. Е , ние сме най-бедните в ЕС.

32

чичо

преди 13 години

Е да, ако става въпрос за чукането - тези с анцузите само за това мислят, голям кеф за тях, задоволяване на нагона, жена нямаш ли си???

31

някой

преди 13 години

До: номер 5Напротив, бих казал че е точно обратното: Какъвто е народът, такива са му и управниците!Въпрос: Управниците ли си избират народа който да управляват, или народът избира управниците си?

30

до 28

преди 13 години

адски съм любопитен какво ще напишеш. без майтап. хвани която и да е държава на запад от сърбия.

29

бате

преди 13 години

Можем да подхванем темата и за родното място на Апостола! Дали там няма все още турско робство? Има ли табели като влезете в Карлово къде е родната къща на Левски, може пък да се е променило, знам ли? Преди две години кмета нищо не знаеше за това! На въпроса към местен жител къде е къщата на Васил Иванов Кунчев - вдига рамене!!! Материала, а?

28

ДО 22

преди 13 години

Аз мога да напиша същата статия за всяка една държава докато правя паралел с България , да пиша какво е положително в България, и как това нещо го няма в дадената държава и всеки един гражданин на въпросната държава да изпита болката която ти изпитваш в момента, не виждам какъв е проблема и какво толкова драматизираш?

27

чичо

преди 13 години

А когато бате Бойко спомна преди време нещо за материала, какво сега ще кажете? Че ни е скапан-скапан, няма що, затова в кочинката и ще кротувате! Който не иска - да излиза вън от България. Тези неща не стават с революция, а с еволюция!!!

26

Анонимен

преди 13 години

Благодаря ви, че пишете на кирилица!

25

az

преди 13 години

Баш сме си по добре. Щом молиционер ни води сметни останалата *** каква е.Да ти се дореве!

24

Iso

преди 13 години

Той Алеко ни е описал прекрасно,нищо не се е променило.

23

Анонимен

преди 13 години

Освен това на абсолютно всеки полет до/от България има минимум една пасажерка, която прилича на чалга певица в сценичен костюм, както и поне един мускулест младеж, който специално за полета си е обул празничния анцуг.

22

Анонимен

преди 13 години

Коментарите дотук са като представителна извадка от анкета за психологията на българина. Пак са намесени управниците, кой знае защо за нрава ни са виновни заплатите / а не е ли обратното?/, упреци към автора, че и в западните държави не всичко е наред и т.н. А е написано черно на бяло: размислите са на летището в Брюксел. И наблюденията са точни! Само болка може да изпитва човек като чете. Никой не може да ни помогне, сами трябва да решим какво искаме и как да го постигнем. Сами!

21

danielcheto

преди 13 години

ха-ха. Абсолютно вярно!!

20

Столичанин

преди 13 години

Моля уважаваната редакция да отпечата статията и да я изпрати до кмета на град София госпожа Йорданка Фандъкова.Мнго се опасявам, че няма да и я отпечатат от нейната Прес служба.

19

Вуйчо Ваньо

преди 13 години

Много добре написано! БРАВО!!! Аз лично съм се сблъсквал многократно с такива ситуации и през главата са ми минавали точно такива мисли. Българите трябва да почнат да пътуват, за да видят как живеат и мислят НОРМАЛНИТЕ хора!

18

до 5

преди 13 години

не, какъвто народа, такива и управниците. те от този народ идват, не от марс.

17

продължение

преди 13 години

"Извинете, мисля че сте седнали на моето място" получава отговор "Е не може ли ти да седнеш там, та требва сега да ставам". Не, не може, иначе нямаше изрично да си запазвам място до пътеката. Следва сумтене и псувни на ум. Всеки пие задължително бира или вино, независимо че е 7 часа сутринта, защото "аз нема да се минавам сега с кафета". Шумни коментари и недоволство за количеството на храната (едно време в Балкан как хранеха), както и за забраната за пушене (тея ше ми кажат ше пушим или не)

16

@@@@

преди 13 години

Nadqvam se, 4e ne iskate da stavame Severo Zapadni evropeitzi. Ne e interesno. Nie sme si Iugo Izto4ni evropeitzi, razli4ni sme, s druga podpravka sme. No za 4istotata e prav.

15

Килъра

преди 13 години

Да ама там си нямат бат Бойко! Ние сме по-добре от тях с бат Бойко!

14

HAHA

преди 13 години

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA, 13, ISKRENO ME RAZSMQ! XAXAXAXAXAXA