138

Кум

преди 13 години

Фандъкова да не мисли много, а да кръщава залата "Бойко Борисов"

137

Боб

преди 13 години

Преди време ревяха Комунистите колко неща са направили и оставили. Не задаваха въпроса на каква цена и колко са откраднали, грееше ни че оставили. Е ся стават неща и ше остават защо ривем.Аз съм доволен от залата ако ще и Мохамед да я е направил. Ако оставяха и предишните правителства по толкоз да сме доста по добре като инфраструктура. А всички знаем че всички крадят. Не мисля че "ониа по малко крадат" ще ме насочи към дадена партия. Виж това остана от тях по приемливо.

136

Кара Колю

преди 13 години

не е хубаво,безбожници-комунисти да споменават името,божие.

135

баба Вуна

преди 13 години

До 156На 28 да излезнем на протест , заради високите цени на златото.Преди 5 години един грам злато беше 10 долара , сега е около 25 амахаааЩе грабят точно от абитюрентите и затова намаляха сватбите в България , заради тях младите немогат да се вземат.

134

Бай Колю

преди 13 години

Анонимния 145,Ако изборът за теб се състои между кармазъ-то на БСП и кармазъ-то на гербавите, по добре нищо не пускай! Пък и аз на нормалните хора говорех, не на болшевиките! Дали се казват БСП или герб, за нас нормалните разлика няма, все са болшевики, все за нищо не стават....

133

Още един тъпак

преди 13 години

Не мога да разбера пишещите, които определят премиера като "***"! Как не могат да осъзнаят, че това е страхотен хитрец, който трупа милионче след милионче и само ни гледа сеира как се връзваме на тарикатлъка му! Прости сме ние, дето си броиме стотинките и си избиваме комплексите драскайки из форуми, докато ББ си е суперумник!!! Евала на човека!!!!

132

БАЦЕ

преди 13 години

ДО 132. И ДА ЦЪКА ГРАЖДАНИНА ДАНС И МВР ЦЪКАТ СРС С ЕЛЕКТРИЧЕСИЯТ ОПТИЧЕСКИЯТ ЛАЗЕР ЗА ТОРМОЗ НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ В БЪЛАРИЯ КОЙТО СА НЕУДОБНИ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ Е СВЪРЗАН КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО И Е КОМПЛЕКТ С ОПТИЧЕСКИЯТ НОСИТЕЛ ПО РЕЛЕЙНА СИСТЕМА.

131

за ПРОТЕСТА

преди 13 години

КАКВИ КОМУНИСТИ ТЕ ГОНЯТ ?ПРОТЕСТА НА 27 МИ Е ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ СЪС ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА ... А ОТ ТА И НА ВСИЧКО ОСТАНАЛОВИЖ НА gorivo.net/ - НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ

130

Пфууу

преди 13 години

тоя пак расправя вицове !

129

Тошев

преди 13 години

За какво е бил толкова години охрана при бай Тодор,като не е взел поне малко от него.

128

до 143

преди 13 години

До бай колюПонеже преди Бойко бяха едни умници , затова 20 години , се редяхме на опашки за хляб , за горива, спестяванията на родителите ни ги откраднаха за една нощ , тези *** , като девалвираха лева и същевременно създадаха кредитните милионери.Греша ли Бай Колю , мерси няма нужда.

127

Анонимен

преди 13 години

vreme e za KOSTOV

126

Електората

преди 13 години

Владко: Тате, кога ще ми купиш хеликоптер?Г.П. : Тихо бе, отивам на лов! Нали вчера ти купих мезонет?

125

Анонимен

преди 13 години

Бай Колю, ти ме разплакаЩе пусна кармъзъ на другите избори!

124

harakiri

преди 13 години

а другият от снимката къде се покри? след апартаментите никакъв не се мярка! явно бая са му набили канчето. има ли кадърни в герб? моля едно име!

123

Бай Колю

преди 13 години

Никога не сме имали по ***, на по висок пост!Повече... какво да се коментират подобни идиотщини! Жалкото е, че все още се намират българи, които продължават да му се радват?!Защо бе хора?! Толкова ли ви е и на вас акълеца, та не осъзнавате с какви глупости ви засипва всеки ден?! Или просто ви е срам, че сте си пуснали гласа за подобно недоразумение и сега на инат го защитавате?! Не се срамувайте! Всеки греши! По добре поправете грешката си и се присъединете към нормалните, за да ги изритаме

122

до 127

преди 13 години

Никога няма да излезя на протест организиран от комунистите.Яхват недовоството на хората и вместо да помагат България да излезе от кризата , те заедно с Яне се опитват с всекидневните си скандали да я закопаят.За какво да излезя на протест , да върна тройнат ламя на власт.Чекай да се загащя само.

121

Гатанка

преди 13 години

Въпрос: Кога София ще има червен кмет?Отговор: Никога. Червени са кметовете на населени места до 500 човека с преобладаващо ромско население.

120

Анонимен

преди 13 години

2013. Премиер е СтанишефМалкият Гошко : Тате, омръзнаха ми тия пържоли и луканки

119

harakiri

преди 13 години

вече нищо не му разбирам на г-н премиера. какво общо има цунамито със спортната зала? някой пиар навярно бая се е нашмъркал, за да му пише подобни простотии. хора, пийте си хапчетата, че не се издържа. някой интересува ли го залата? да не я е платил с пари от джоба си? организирал строежа и какво? земята от това да не вземе да се върти на обратно?