44

Анонимен

преди 13 години

Дали скоро в училище вместо бай *** и образа на бай *** няма да се учи бат Боко и образа на бат Боко в българската литература?

43

До 50

преди 13 години

Е ако е вярно 1 тогава какво правиме ? Айде стига с тия въпросчета.Явно ти е гот да ти е гадно и да караш по дупките.Хората не са толкова прости.Не забравяй, че строят фирми които не са от вчера в този бранш а и освен това има контрол от ЕС.

42

Анонимен

преди 13 години

България - страна на Милионери и Милиционери. А пък Премиерът й е Милиционер-Милионер.

41

Сион

преди 13 години

И каква стана сега тя..Парите за пенсии и заплати да ги търсим по магистралите , а те се оказаха менте.Гарантирано от ГЕРБ!

40

анонимен

преди 13 години

от агенция пътна инфраструктура отговарят-материала е качествен .гербери прости ще повярваме ли на шефката на агенцията която е в далавера баща и дъщеря.та нали баща и строи пътища в този район.оставка гербери некадърни

39

Анонимен

преди 13 години

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАК ЕДИН МИЛИЦИОНЕР ЕДИН ДЕН СЪБУЖДА СЕ МИЛИОНЕР?

38

Анонимен

преди 13 години

не мога да допусна, че нещо, построено от ГЕРБ е некачествено. Никак не мога.Плевнелиев е толкова симпатичен, така умело улавя хумора в изказванията навожда. като софиянски е, напълно.

37

Анонимен

преди 13 години

Кое е по-важно, да се строи евтино макар и не толкова качествено или вобще да не се строи?

36

Анонимен

преди 13 години

54 - Искаш да кажеш, че сега много повече се шуми и всяка 50 метрова отсечка се открива по два пъти в присъствието на целия ТВ слугинаж.Това е едно некадърно, кухо, медейно правителство. Реалността е доста по-различна.

35

Анонимен

преди 13 години

Ех, ако Болен бе малко по-читав в главата!

34

Цуци Бойков

преди 13 години

az, ти пък кой си че ми даваш гаранция?

33

Хампарцумян

преди 13 години

МАГИСТРАЛА - ЕВТИНДЖОС

32

123

преди 13 години

Тури му пепел..

31

Джони

преди 13 години

Кое е по важно - Да се строи качествен път или да се бърза на принципа -след мен и потоп ?

30

Borko

преди 13 години

Чш ей... Да не кажете лоша дума за бб че шв ви дойдем с бухалките, аз и картофа.

29

Чукундур

преди 13 години

Калпава работа - ТУРСКА! А БСП (БКП) какво реват? Да не би аз да съм им възлагал поръчката за строеж на "Мапа Чингиз"?

28

Анонимен

преди 13 години

призовавам бойкогъзоблизците да кажат ясновариант 1. станишев лъже, и не се използва пепел за основа на магистралата.вариант 2. станишев казва истината, и бойко слага пепел в магистралата вместо чакълпростичко е - вместо да измисляте невъзможни пропагандистки глупости кажете - кое от двете е вярно, според вас?и ако се окаже, че е вярно 2 какво правим?

27

Анонимен

преди 13 години

Na drugarite ot BSP ne im ostana drugo osven da subotirat pravitelstvoto s vsichki sili,a te tova nai go umeiat.Jalki mijiturki.

26

Анонимен

преди 13 години

Валентин Златев върти 16 млрд., а според някои и държавата! Той е добър приятел с Бойко Борисов, а Цветелина Бориславова зае мястото му в СИБанк. Точно на 20-годишнината на българската демокрация, на символичната дата 10 ноември Лондонската фондова борса съобщи за една интересна сделка. Инвестиционната група "Екуест" продава за 9.175 млн. евро хотел Сердика и едноименното кино в центъра на София на кипърската офшорна фирма Агриуей холдингс. Въпросната офшорка е юридическият собственик на целия бизнес на особено нашумялата напоследък у нас фамилия Златеви... Агриуей притежава 99,98% от българската фирма Агрохолд, чийто шеф и собственик на останалите 0,02% е Васил Златев Петков баща на шефа на ЛУКойл Валентин Златев. Фирмите на Агрохолд са Тера тур сервиз ЕООД, ОС Агробилд АД, Агроинженеринг 90 ЕООД, Университетски недвижими имоти Правец АД (в управата е Румен Гунински, чийто син бе отвлечен), СБР Св. Влас Слънчев бряг АД, Агрокар ЕООД, Хорнит ООД, Езтур АД (и тук управител е бил Гунински) все компании, за които се смята, че де факто принадлежат на Валентин Златев. Фондовете на Икуест, както отдавна е известно, са позакъсали и са продали "Сердика" с 27% по-евтино от цената, на която я придобиха. Бизнесът на Валентин Златев обаче явно цъфти, защото той е сред малцината инвеститори в страната, които продължават да развиват нови проекти дори и при кризата. "Тера тур сервиз" в момента строи голф игрище, ваканционно селище и хотел в Правец. (Заради скандал около този проект от Нова телевизия бе уволнен Георги Коритаров.) В началото на септември пък се понесоха слухове, че Златев е купил курорта Слънчев ден от червения олигарх Георги Гергов за 30 милиона евро плюс 10 милиона поемане на дългове. Сделката би го направила и акционер в Международен панаир Пловдив. (Слънчев ден е собственик там чрез 2 фирми.) Златев има богато портфолио от туристически обекти из страната. Първият четиризвезден хотел на Агрохолд е Хелиос бийч Обзор, а вторият - Хелиос палас в Слънчев бряг. В двата общо има 1124 легла. В Обзор фирмата построи и хотел Хелиос бей, в който през август т.г. две вечери преспа новоизбраният премиер Бойко Борисов. Този факт стана повод недоброжелатели на министър-председателя да твърдят, че е ходил там на инструктаж. Според тях Валентин Златев години наред е фактическият управник на държавата от времето на Жан Виденов до наши дни. Някои медии дори писаха, че на власт е дошъл кръгът Хелиос по името на хотелската верига на Златеви.

25

Знаещ

преди 13 години

Всички кариери се държат от батко и Гошо фандромата (батчеда). имаше и статия по въпроса