7

News

преди 13 години

Да се чете `в ход е правителствената политика за потушаване на милиционерското недоволство`. Дава възможност , ушевите торби да си заработват по около 500 лева на смяна. Гнусна държава !

6

Хмм да

преди 13 години

Просто се чудим,по какъв начин и по каква причина да глобяваме бедния народец!Дами и господа,дето сме ви пратили за угояване,ужким в"Народното събрание",първо оправете благосъстоянието на този беден народец а после глобявайте-некадърници.

5

мравка

преди 13 години

Целта на "акцичта" е да ни крадът и малкото пари които имаме.Ако искаха да намалят катастрофите щяха да направят хубави пътища.

4

Кога ???

преди 13 години

Кога ще видя акт или фиш написан НА полицай за шофиране на личното МПС без препасан колан, без винетка или гражданска ??? КОГА ???Докога тази арогантна и нагла катаджийска сбирщина няма да си върши работата ???

3

SSS

преди 13 години

Това с колана е едно от най-безмислените задължения за което са направени глоби за милионим! Нашето смешно правителство, първо да помисли за асфалта по пътищата и после да ми прави глоби за по 50 лв. Истината е проста ... в България плащаме прекалено много за лошия живот който водим , евопейски пари - български заплати, европейски мечти - българска реалност !

2

Анонимен

преди 13 години

Не се нахраниха тия прасета в управлението на държавата!!!

1

Андрей

преди 13 години

Това трябваше да се случи още преди години. Много животи щяха да бъдат спасени.