32

Анонимен

преди 13 години

Трябва да си изключително ***, ограничен и ***, за да си мислиш, че ГЕРБ са толкова ***, за да взривят редакцията днес...

31

Dan

преди 13 години

А утре е петък пак парламентарен контрол ще има, сценаристите на Слави пак ще се събират на голяма маса да ни разясняват колко е зле ,че не остана Станишев на власт!Да не говориме, и че някакви от европа ще идват на визита..... Абе изобщо такава "щастлива случайност", за "загрижената за народа опозиция от БСП ДПС и РЗС"....очаквам пак да запеят "Боят настанааа тупкат сърца ни..." като едно време в мазето на парламента!

30

Донита

преди 13 години

Изтъркахте се нещо!!! Все комунистите са ви виновни, ами да ги разстреляме... да ама после кой ще е виновен??? Знаете ли какво е това Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ), та до това води вашата зависимост... не знам на кой колко му плащат, но ако нямате какво градивно да кажете - по - добре замълчете... апропо не съм зависима към никоя партия (за разлика от останалите писали преди мен) ама ми идвате в повече

29

Анонимен

преди 13 години

много ясно, че сами сложили взрива! уличените в компроматите никога не биха направили подобно нещо, защото поредно престъпление е удар с/у самите тях! трактора иска с един куршум да цели два заека - първо неговите платени *** да бъдат представени като жертви и второ да задълбае в темата с овладяването на престъпността и с това да удари ЦЦ! нагласена работа - грешката е, че са пратили платени "протестиращи", скоро това ще се обърне с/у тях!

28

Анонимен

преди 13 години

много се активиаираха цветистите писачи,дали не са вдигнали хонорарите?

27

Чукундур

преди 13 години

Интересно ми е, живата верига спонтанно ли се е сформирала и кой е платил автобусите, с които са дошли от Перник и Благоевград!

26

jasemi

преди 13 години

Сега Патрашкова да се самозапали и да каже,че Бойко и подпалили фитила!Лъжла!

25

алиса

преди 13 години

Циркаджии!!Каквито са ни политиците,такива са ни и журналистите!!!За нас обикновените хора остава да си съберем парцалките и да се махаме от тази пародия на страна!!!

24

Колев

преди 13 години

По колко плащат на калпак от живата верига, мога и аз да се включа ако е добра тарифата.

23

Анонимен

преди 13 години

Ами ако...АКО ,АКО , АКОТО МИРИШЕ,МАХНЕТЕ МУТРИТЕ ,БСП-ДПС И НЯМА ДА МЕРИШЕ.

22

до ВОТ

преди 13 години

Ами тичай бе, сега е момента да покажеш че имаш мнение а не си форумен ***!Айде да те видим, после ще разправяш как е било с перничаните.Само се пази от винкелу бате....

21

mind twist

преди 13 години

"Демонстрантите искат оставката на вътрешния министър Цветан Цветанов" - вече знаем чии наемници са. *** толкова прозрачно, *** толкйова плитка е цялата тая простотия "галерия".

20

Анонимен

преди 13 години

Номерата на мутрите-милиционери край нямат.

19

Анонимен

преди 13 години

ТАЯ И *** НЕМА ДА Я ПОГЛЕДНАТ,..ОТВРАТ Е..

18

Анонимен

преди 13 години

Всеки петък, Яне представя нов филм.А днес е четвъртък....много странно.Или няма търпение да чака до утре.

17

ВОТ

преди 13 години

Пред редакцията на вестник "Галерия" в столицата вече се събират граждани. Целта на протестиращите е да направят жив щит около офиса на медията. Демонстрантите искат оставката на вътрешния министър Цветан Цветанов.БРАВО НА ХОРИЦАТА ТЕ СА ПО СМЕЛИ ОТ МЕН.

16

wiktor

преди 13 години

Пореден автогол за БСП. Много са глупави тия хора...

15

Dan

преди 13 години

Кога гръмна? Кога се разбра? Кога се организираха от Перник и Благоевград, да дойдат в София и да организират жива верига? Те на бакшишите ,че са с радиостанции и коли им е необходимо повече време да го направят! Не бе РЗС нямат ниииищо общо да не си помисли някой :):):)! Много прозрачно!

14

888

преди 13 години

Ха, ха, ха - сега чакаме да се надупят пред Бойко със свалени ***, да не би да боцне демокрацията!

13

Blake

преди 13 години

А може и професор Вучков да е сърдит нещо? :)