98

Дени

преди 13 години

И вчера някъде тук писах ,че докато не си изберем хора с нужното образование ще продължаваме да се лутаме и да се ядосваме на простотиите ,които се вършат в държавата .Всеки да си знае мястото ,кой в салона ,кой с маркуча ,кой в Египет и т.н. Не може да искаме и да чакаме ред и добър стандарт от некомпетентни хора !

97

Безработен Висшист

преди 13 години

Тези гейбери мнооооооооооооооооооооооого ама страааашно многоооо ПЛЯМПАХА и ПЛЮХА и се ПЕНЯВЕХАи лиги им текоха и се ТЪРКАЛЯХА!!!!! Ама накрая си постигнаха целта! СТАНАХА МИЛИОНЕРИ! НИЕ ДА МУ МИСЛИМ!!

96

глупостите на премие

преди 13 години

Цветанов: Недопустимо е глупостите на премиера да ги слушаме в интернет!

95

i tn i tn mili deca

преди 13 години

na snimkata -4uvekot s vratofryska na kalinkina slikata tatkoto na Tumor4o, oktopod4eto na Kalinka malinka s falshivata diplomka no s raboteshta slivnica. Ta Cecereto kati zalaga sesere w pi4angata zeme da izpustil malko myjki metastazi i se poiavilo dete za 4udo i prikaz, Tumor4o. Ditencito na gerbalisti4ekata rufoliucia, za4enato ot poliucia v zemeneldkiat institut po osemeniavane.. i tn i tn mili deca , 4i4koto e pedofil-razuznava4 I klas

94

Гуньо

преди 13 години

Тоз като му гледам инфантилната мутра и се отчайвам... и Станишев беше аналогично противен и нагъл... както и всички други преди това. От омраза към Доган и Станишев, сложихме Боко и Цоко... и те ни доведоха до пълен крах... сега от ненавист към тях ще изберем някой друг... и чак се плаша какъв *** ще сложим тоя път!!!

93

тъп и прост

преди 13 години

Цецко, ами елементарно е бре Уотсън - ДА СЕ СПРЕ ИНТЕРНЕТА В БЪЛГАРИЯ - и хоп - готово ....

92

НА ИЗБОРИТЕ

преди 13 години

народа ще си каже тежката дума ДА МАХНЕМ НАЙ-ПРОСТОТО И КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАПОЧВАМЕ С ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ,ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВСЕКИ ,НО НЕ И ЗА ГЕРБ ,АТАКА И АЛЕКСЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!

91

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

93С какво се занимава ДКЕВР?С вдигане на цени и с обслужване на монополистите! Какво прави Лукойл? Вдига цените на горивата! Какво става с хляба и олиото? Цените им скачат до небето! Какво прави ББ по въпроса? Опрощава заемите на арабски държави към нас!

90

избирател/шефат ви/

преди 13 години

''Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност.''Цецкооо,Цецкооо..............та нали точно с обещанието ,че ще се справиш с тая ми ти организирана престъпност стана тва чудо от ФИСКУЛТУРНИК,МИНИСТЪР НА МВР_туСя не мранкай де,ами се опраявяй!!!Е аз те направих министър/с гласа си/,кво искаш още? И с престъпноста ли аз да се оправя бре?!Ти нали каза,че можеш?!Май пак излага а?!МНОГО МРЪНКАТЕ БЕЕЕЕЕЕ,ама много.ВЗЕМЕТЕ ПОНЕ ЕДНА СВЪРШЕТЕ КАТО ХОРАТА БРЕ!

89

Анонимен

преди 13 години

"Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера,"- НЕДУПОСТИМО , АМА КАТО СИ ГО ЗАПИСАЛ !

88

ангел

преди 13 години

ами вкарайте ни в затвора, ***! намерете ни по АйПи, съдете ни, затворете ни! то е недопустимо и див селянин като Бойко да е премиер, недопустимо е и ти да си още министър, ама на - факт е!

87

Анонимен

преди 13 години

76И от всичкото това дето го казваш да не би да има държавно регулирани цени? Почети малко икономика, излагаш се! Добре, правиме и пенсията 500 лв. Тва значи че мойта вноска за пенсия трябва да се вдигне двойно! Съгласен ли си?

86

Тъпунгер

преди 13 години

Ами като е недопустимо, ти що го допусна ... Да, точно ти ... Аз не съм министър на вътрешните работи, а - ти. Плюс това, недопустимо, недопустимо, колко да е недопустимо?! А допустимо ли е да си подслушваш шефа, а?! А допустимо ли е той да върши глупост след глупост, понякой път не трябват СРС - та, за да го видим - той публично си разказва и се показва. Допустимо ли е въобще да са те допуснали до, което и да е висше училище макар и спортно, ама ... Днеска още един път блесни в медиите, че ...

85

Анонимен

преди 13 години

до 70: Как я виждаш тая работа правителството да падне до една-две седмици - с истерията, която се раздухва за записите или изказвания на Сергейко и Петков?

84

de e Balkanturist be

преди 13 години

abe pi4ove kolko stryva samoleten bilet za egiptianin s kamila, magare i toiag?da zberem po nekoi lef ili efro i da pokani 3-4 samoleta afrikanski refoliucioneri da im pokazjat na Gerberite koi zadnik smardi nai mnogo. tea aiduci pyrvo ebyt posle mirishat i rejat kratuni tikvi i piopni naredm bez red i navred

83

ВДВЕЯДЕД

преди 13 години

Поредния виц за деня от кадър на герб.

82

Бай Колю

преди 13 години

Колко ли трябва да си ***, за да кажеш, че било "недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера", след като тези същите записи лично ти си ги произвел, в министерството, на което си шеф! После от същото това - ТВОЕТО министерство, тези същите - ТВОИТЕ записи са изтекли, изнесени от ТВОИ служители и са стигнали до нета! И в крайна сметка, нета бил виновен! А бе аланкоолу, като се пениш, че било недопустимо, защо допусна въобще да бъде записван премиера, и защо допусна *** и пульо да си изнасят каквото си искат и да го раздават на когото си искат?! Нета ли ти е крив или твоето некадърно управление?! Ами то... ако нямаше нет, по радиото щяха да ги пуснат сигурно... Съвсем другаде е въпросът, и всички нормални хора вече го осъзнават!!! Така че, цвъцко да вземе да си спести елементарните милиционерски опити за оправдания и за натопяване на нета, на престъпността, на марсианците или на международното положение! Тяхната тотална гербава некадърност и отчайваща некомпетентност е основния промлем в момента! И в сересегейта, пък и навсякъде другаде!!!

81

Пълна трагедия

преди 13 години

Състоянието на държавата и народа е вече плачевно.За доброто на България правителството на ГЕРБ трябва незабавно да подаде оставка и да се сформира коалиционен временен кабинет за спасението на родината ни.Не е война, но нещата са зле като по време на война.Вижте магазините - безлюдни !Вижте улиците на по-малките градове и села - пусти !Влакове и автобуси пътуват полупразни ...Част от университетите са затворили врати и чакат зимните студове да отминат.Погледнете народа - оголял и обосял.

80

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Според него правителството се бори с тежката организирана престъпност и борбата с корупцията и това дава резултати......................................Другари , някои се опитват да псуват нашите приятели - потомствени червени кланове - правешки , *** , андрей ивановци - фуражки милионери , областни - БЕЗ образование , ...Не може така - това са 'незаменимите " кадри на ГЕРБ !!!!Все пак имаме поне по 6 апартамента...:)) Да не говорим за по- изявените, като Цветето или...знаете ги :))))

79

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

# 60И на фона на тази бедна, гладна, възрастна, отрудена и плачеща жена стърчи ония *** горе на снимката с 6-те си имота, неговият приятел Андрей Иванов с 60-те си имота, IPad-овете на останалите министри и подаръците които герберите дават на *** (виж вчерашните новини). Тия ГЕРБ са крадци, лицемери, *** и тепигьози! Не вярвах, че България може да изпадне в по-голяма дупка от тая в която я бяха вкарали тройните крадци, но като гледам - явно може!