25

topor

преди 13 години

Е "Нема такава държава"!

24

Анонимен

преди 13 години

Браво Борисов много ме кефиш само така

23

Анонимен

преди 13 години

До 11"ДПС ще гласува с ГЕРБ................", това е изказване на Камен Костадинов от ДПС, така че Доган вече е избран от Бойко за подкрепа, защото знае че без него няма да има президент, защо тогава ревахте като тибетски якове против него, то не го съдиха, не му бутаха барбекюто. Хора разберете, сделката с Доган е сключена още преди изборите, нима смятате че изказването на Доган за раздавенот на благата е било случайно, правете си добре сметките......

22

Симо

преди 13 години

анкетата е манипулиранавсичките ми приятели и колеги подкрепят ГЕРБ, според мен подкрепата е към 70%

21

Анонимен

преди 13 години

Приятно ми е да се запознаем, Янке :)

20

Анонимен

преди 13 години

Аз съм за Миглена Кунева

19

Пенсионер

преди 13 години

Беттовен е бил само глух ,а не като теб глух ,сляп и много глупав

18

Омир

преди 13 години

По повод изказването на Бойко Борисов, че Цветан Цветанов би бил най-добрият кандидат за президент, вътрешният министър заяви:БОЙКО АЗ НЕ ИСКАМ ПРЕЗИДЕНТ,ИСКАМ НОВ АПАРТАМЕНТ.....КАЖИ ДРУГИ ПРЕЗИДЕНТИ,С ТОЛКОВА АПАРТАМЕНТИ

17

Анонимен

преди 13 години

Батка, ако не ти харесва - *** се обеси. Ти не си 55 %, ние сме :) Тва, че ти не харесваш Бойко не значи нищо, ако мнозинството го харесва ;)

16

Гинка Билобова

преди 13 години

ми нормално е :))един *** може да избере само *** :))и накрая простолюдието страда ...

15

до 9

преди 13 години

Е много ме е яд, когато пълни невежи държат да си пишат тъпите коментари. Един вицепремиер има несравнимо повече власт от президента, а в конкретния случай като президент въобще не би имал никакво отношение към подслушването. Аман от ***, които държат обаче да им чуем некомпетентното мнение. Теб специално биха те подслушвали само за да ти се смеят на глупостите...

14

Бат` Бойко

преди 13 години

Аз ще стана президент!

13

ало

преди 13 години

Борисов, Георгиева, Цветанов харесвани за президентНЦИОМ: Кабинетът губи, премиерът Борисов неАлоооуу НЦИОМ за коя държава става въпрос , вие в България ли живеете.Тия вече пеят лебедова песен , такава случайност при избори надали ще има друг път.Срамота е да се говори за управление и управляваща партия - такъв упадък не е имало в българската история, дори и под османско иго.Тия и за метачи никой няма да ги избере - вие за президент.

12

Анонимен

преди 13 години

Какъв Президент?! Ако направиме цветанов Президент, ще стане Главнокомандващ Българската Армия. Знаете ли какво ни чака тогава?! Сегашната Полицейщина ще ни се види песен направо...

11

Анонимен

преди 13 години

Като нехаресвате ГЕРБ изберетеси ДОГАН за президент този пост дасе заема само от агенти на ДС

10

Българин

преди 13 години

Самият факт, че престъпникът цветанов има 55% одобрение (ако резултатите не са манипулирани), при положение, че в страната има огромна битова престъпност и на практика безнаказан и масов *** терор, показва какво овче и тъпо племе сме !!!Какъв президент бе - и тоя и господаря му - ако бяхме нормална държава, за тях щеше да има само едън път - към Централният софийски пандиз !!!

9

Анонимен

преди 13 години

Ако Цветанов стане президент, нещата много отиват на тоталитарна държава. След като сега, като вице-премиер има толкова власт, подслушва цялата държава и прави скрити и явни полицейски акции, представяте ли си какво ще стане, когато заеме президентския пост?Тежко ни, ако този стане президент!

8

тъп и прост

преди 13 години

Одобрението за правителството си пролича и на концерта на ФСБ в София...

7

Професора

преди 13 години

Не губи кабинетът,а българският народ.Не знам ще доидат и на власт изобщо хора,които няма да крадът и в същото време да са компетентни и да тласнат държавата напред.

6

Бетовен

преди 13 години

Г-н Президент Цветанов! Поздравяваме ви с новия пост, който ще заемете! Надяваме се като Президент да работите така, както сега работите за МВР.