87

Бръм-бръм

преди 13 години

Най-сетне свободни! Да празнуваме до зори,за да се пукнат от яд пазарджишките сатрапи! У-ху-ху-у-у-у!!!!

86

Петър

преди 13 години

Гална ви и майките, дето са ви раждали и мъките им! Народ който въдворява собственното си унищожение, няма начин да просперира! да са ви честити гейовете! Ако бяхте свестен народ, досега щяхте такива да пратите да побачкат някъде за да си избият тия глупости от главите! Срам и позор, за пропиленият живот на всеки, който е страдал заради общото ни добро, но вие го обезсмисляте! Повече няма да бъда комунист и социалист (все тая) никога! И няма да ми пука!

85

страстен гей

преди 13 години

"демонстрациите на сексуална ориентация публично"Ооо, това звучи ужасно (сериозно) - нека го забранят.Обаче тревожното е, че някои се опитват да забранят хората просто да се целуват по улиците. Срещу такъв екстеремизъм и примитивизъм трябва да бдим!

84

опа

преди 13 години

Толкова много пeдaли,а толкова малко патрони.Ето това е проблема!!!

83

Мариян

преди 13 години

И аз нямам против, но писна да ми навират секс. ориентация в очите. Това е нещо лично и няма нужда да се показва с паради. Много е удобно да заемаш позицията на вечната жертва - все те били дикреминирани. Освен това с гей парадовете хомосексуалистие дразнят повече обществото т е това се връща като бумеранг върху тях, но нали сме овче общество .Що не вземат да допитат пазарджиклии, дали им се нравят тези парадове. нали в демокрацията мнозинството управлява?

82

Kris

преди 13 години

Тези на снимката са много секси!!! Само завиждате *** хомофоби,жалки смешки :D :D :D

81

Аз

преди 13 години

Да ти се роди син и да ти доведе зет

80

Петър

преди 13 години

Знаеш ли и на мен им писна? Да съм ***. Защото такива като теб, раждат деца, после с толерантността си към тия гадости ги подстрекават, после това се разраства, други невинни страдаме. И имаш да наглостта да съветваш другите да не плюят това срамно явление? Да! Ще се откажа от всеки, като теб и няма да ми пука повече за вас! Защото тоя народ е сбирщина и от прекрасин хора и от мекотели като теб, дето са съгласни на злото, а опсел когато се разрастне, те хукват да винят другите за това? Жалко

79

Анонимен

преди 13 години

Ех бай Адолфе бай Адолфе.....

78

Анонимен

преди 13 години

Гейовете са продукт на хетеросексуален секс. Така че ще продължите да си произвеждате хомосексуални "продукти". Не искам да ви плаша, ама си е така...

77

Аз

преди 13 години

ЧОВЕК ДА ГО Е СТРАХ ДА МИНЕ ПРЕЗ ПАЗАРДЖИК ВЕЧЕ

76

Петър

преди 13 години

Да, пещерняк съм, но въпреки това съм повече мъж, от тия г*****е, от депутатите дето ги подкрепят, от омбудсманна. Аз бранех българите, моя народ, винаги съм бил съпричастен към нещастието ни, чувствувам се българин, преглъщал съм много обиди от такива като теб. А мацките си гледате кефа, но не ви пука за много неща. И резултата е - г****е. Но като ме плюеш правилното, ти убиваш желанието да съм съпричастен към тия неща и с това ме правиш част от армията на равнодушните към тия гадости? Ами да?

75

Анонимен

преди 13 години

Пич, дали е възможно това "научно доказано" нещо за п************* да е платено от богати п************** за да им е по лесно да си правят парадите?

74

Анонимен

преди 13 години

Ееее ае стига с тези снимки на *** по сайта бе, има хора които вечерят....

73

Хетеросексуален

преди 13 години

Вижте, по принцип нямам проблем с гейовете (особено с лесбийките ), освен ако не ми навират сексуалната си ориентация в лицето. Имам предвид розови коси, лакове, маниери не-дай-си-боже да ми се свалят нещо....убивам. НО научно доказано е че проблема със сексуалноста е генетичен, т.е. те самите не са виновни че са такива и психиатър или поп няма да помогнат. От което следва че няма причина да ги дискриминираме защото и те са хора като всички други (освен *** - те са от друга планета).

72

Анонимен

преди 13 години

sponga-GIRL

71

Надежда

преди 13 години

До ПетърЕдва ли, ако имаш на предвид селски силиконови пачаври. Съвременните български жени искат стабилен мъж който да има стабилна психика. Те се отвращават от мъжлета с пещернияшки манталитет като тебе. Да се криеш зад компютъра и да пишеш глупости никога няма да ти донесе екстра точки.

70

София

преди 13 години

Е като е 21в да ви ръкопляскаме ли?Да ви се радваме как си държите на парадчетата и да ви гледаме по улиците колко сте готини и разкрепостени!!!Абе,направо си го търсите!

69

Геронтофил

преди 13 години

Запитване:Алооо Пазарджик , разрешавате ли нещо по така свободно, разкрепостено да идвам да ви подгонвам бабичките..?

68

.

преди 13 години

ти си някой гей ЛеФскар,влез в темата или бегай при мъжо си