74

Анонимен

преди 13 години

Гуце цял левент, ама Зурние я нема да се изкипри до тоз левент левитан ххаха

73

Спонги

преди 13 години

Писна ми от ченгета. Гоце -доносник, ЦЦ-милиционер, ББ-милиционер,БД-доносник, АП-ченге, в АТАКА-пълно с ченгета и доносдници, в БСП пълно с доносници, в РЗС пълно с доносници. Докато народът е такъв мазохист та гласува за такива ще страда.Когато атовете се ритат, магаретат ги боли.ПП. Другарят мили;ионер, който редовно краде чужди никове е много противен.

72

Анонимен

преди 13 години

Много точни въпроси! Обхващат целия спектър:)Ами сега!Давайте л..нометите ГЕРБ:))Казвайте сега колко лош е Първанов,защото ако трябва да отговорите на въпросите много лошо!Всички знаем отговорите:)

71

Гошо Тъпото

преди 13 години

Гоце,гуци,гуци,гуци...гуци;всички...прасета,на...мезета.

70

човек

преди 13 години

Агент Трипер изпълзя, задава въпроси, ама избирателно !не пита защо съда оправда Доганне казва нищо за спонсора му Люси Стойков, който точи ДДС не е взел отношение, че досега от 150 поръчкови убийства няма едно разкритоа в това време главния прокурор е негов човек.не взима отношение за уволнението на Иво Инджев от бтв.и още и още....ГОЦКА, БЪРЗО В ДУПКАТА НА ТОПЛО, ЧЕ МИ СЕ ГАДИ ОТ ТЕБЕ !!!!!!!!!

69

G

преди 13 години

Докато Първанов чака въпросите, Цветанов може да отговори на зададените към него......Леле чак ги съжалявам ГЪРБавите те само във бъдещето гледат, точно като техния духовен учител който мисля, че беше забранил да се говори във бъдеще време.

68

Анонимен

преди 13 години

Малее , малееКомунистите съвсем се омазаха

67

Eddie

преди 13 години

А нямало култура в БГ?!Погледнете само - каква уникална сатира НИ разиграват управляващите...докато затварят театрите!

66

Анонимен

преди 13 години

Ами хубаво е да се отговори на тези въпроси.Не може да си дружка с някой,да въртиш бизнес с него и в един момент когато нещо не можете да поделите/иначе защо да се карате/,да го подгониш а да изкараш друг виновен.

65

Анонимен

преди 13 години

И на децата стана ясно вече че атаките са организирани. То Гоце се изака, после Трактор му пригласи, па Янка се разпеняви, отнякъде СерГей го доглави, Кутев, Путев....Имам чувството, че в България българите са най-малко...

64

norm

преди 13 години

Гоце,ако беше само Цветанов,да приемем тезата ти,но и твой съпартийци отдавна изнесоха факти за миналото ти,за връзките ти с трактора,а и с други лица от ъндърграонда,но няма журналист в България,който да ти зададе точните въпроси.Но почакай,след година и това ще стане,няма да можеш да се скриеш зад "гражданската" партия.

63

Анонимен

преди 13 години

гоце още малко ти остана

62

СОФИ

преди 13 години

Докога ще го търпим този Цецо . крадецо, че за нищо не става се вижда още от началото освен да се изтъква , защо не виде какво става по селата , по границите, ама той много работи бе, по 48 часа в денонощие ! Освен врели некипели друго не ръси в последно времеВсе едни и същи фрази хайде де! Сега плюе и по Президента - къдее главния прокурор трябва да се въдвори в някоя психиятрия защото изкрези --- Хахаха

61

обективен

преди 13 години

Да припомня и в тая тема, ако някой е позабравил... Малко факти за "социалният" президент на всички българи ( най-вече тези от ромски произход )1. Първоначалното му отрицание на НАТО и последвалата му смяна на мнението му...2. Покрепа за изборите и помилването на осъдения първо във Великобритания, после в България *** лидер - Цветелин Кънчев - ЕВРОРОМА3. Назначаването на Н. Филчев за посланик в Казахстан в момент в който му са отправени обвинения в убийство и по този начин му дава имунитет4. Подкрепата за Румен Петков дни след като писателят и бивш мафиот Стоев дава интервю в бТВ в което обвинява Петков за връзки с мафията5. Сътрудник на Държавна сигурност - първоначално отрича факта, след отварянето на досието където пише, че сам е изявил желание да стане такъв - си признава6. Петрол срещу храни - по данни на комисията към съвета на ООН - БСП под управлението на Първанов е внасяла петрол по време на режима на Саддам Хюсеин - прокурора Б.Велчев отказва да назначи разследване поискано от ДСБ7. Скандалът около журналиста Иво Инджев - по повод прословутите апартаменти на Първанов - впоследствие изгонен от бТВ след натиск от Президента8. Ловът по време на траура - няколко дена след изгорелите хора във влака София-Кардам9. Отстрелването на животно от Червената книга в резерват по време на престоя му в Узбекистан10. Орден "Стара планина" - най-високото отличие на републиката за *** като Доган и Батков11. Скандалът със Симеон Дянков - подслушан, записан и след това изнесен в медиите12. Катастрофата с ескорта на НСО по време на предизборната обиколка на Първанов в Севлиево13. Убийството на Кюлев - бивш съветник на президента14. Разстрела на Манол Велев - съпруг на протежираната от Президента - Весела Лечева - също съветник на Първанов15. Гравитиращите мафиоти около президента - ползващи се с чадър дори след разкритията от ОЛАФ 16. Псевдо благотворителната и цинична инициатива - Българската Коледа - за която стана ясно, че БСП прибира в бюджета неизразходваните и събрани по нея средства 17. Привърженик на задължителното изучаване на религия в училищата18. Незачитането на съда в Страсбург и решенията му по повод скандала с БПЦ19. Неустановеният и необяснен произход на средствата за пушката му от 50 000лв и неговите и на синовете му имоти придобити по време на мандатата му като президент20. Избирането му за втори мандат по порочната схема използвана от ДПС - автобуси с гастролиращи избиратели от съседна Турция. Това далеч не са всички прегрешния на Георги Седефчов Първанов, но аз лично се надявам да останат последни !!!

60

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Доказателствата за продажния съдия от В.Търново се оказаха негодни - освен да бележи парите, Цецо е трябвало да ги намаже и с лепило "Локтайм"...

59

Анонимен

преди 13 години

bravo na cvetan nastapi parvanov po mazola

58

Таласъмчо

преди 13 години

Стана мазало. Стана грозно. Губещ ще е целият български народ, а Гоце и Цуцик все ще се оправят някак.

57

Цецо Апартаменото

преди 13 години

Първанов да спре войната, защото във противен случай ще го целя със апартаменти и имоти от тук до морето и обратно.

56

анонимен

преди 13 години

циркът набира сила всеки момент ще излязат главните деистващи лица

55

българин

преди 13 години

45 години комунистическите престъпници БКП ограбваха, унищожаваха и разсипаваха България и избиваха и малтретираха българския народ. 20 години след това ни управляваха комунисти и *** на Държавна сигурност - БКП-БСП, СДС-ДСБ, ДПС, НДСВ, БЗНС - които продъжиха разграбването и краденето на България и геноцида над българите. Всичките тия, които крадоха и разсипваха Родината ни са за затвора до живот! И конфискация на всичко заграбено!