41

Предложения

преди 13 години

Предложение 1. Нека се създаде Полицейска каса по подобие на здравната. Всеки които иска да се откаже от услугите на полиция и пожарна, да не плаща, но и да го декларира пред обществото ( списъци в медиъте например).Предложение 2. Нека се приватизира МВР така че частния сектор да има право да закупува дялове от него. После може да прави какво ти си иска с тях според мнението и плащането на абонантите си.

40

Анонимен

преди 13 години

Ченге и престъпник са синоними в България.Всяка една групировка - ***,СИК,ВИС,Монтерей,Олимп и т.н. е регистрирана от бивши или настоящи ченгета.

39

555

преди 13 години

до 39Не сравнявай полицая с пожарникаря.Защо като сте сравни заплати полицая не може да върши работата но пожарникаря а пожарникаря може да върши работата на полицая?Разликата е космическа приликата е че сте в едно министерство.Ако трябва да се плаща по доблест и свършена работа то пожарникарите трябва да взимат и вашите заплати

38

Тиквата

преди 13 години

Една жена се е развикала.помощ помощ.отива един полицаи и казва:какво има госпожа какво става?жената:бият се *** срещу ***!полицая:от нашите има ли жертви?

37

Анонимен

преди 13 години

ако полицията си вършеше съвестно работата нямаше да има толкова висока престъпност в държавата не съм много съгласен от моите данъци да се финансира нищоправене ако бачкат както трябва и 5000 лв да им дадат -претенции нямам

36

.........

преди 13 години

От гледна точка на полицаъте те се осъгуряват точно колкото нас. Начисляват им се заплати и от тях се правят удръжки. Просто техния слуаъ се представя по-пикантно пред обществото вероятно с цел печелене на поддръжници. Истината е че те деиствително не взимат коъ знае какви пари. Не им е разрешено и да работят някъде другаде. Показателен е факта че се търсена работна ръка в сверата на сигурността. Всеки напуснал или пенсиониран полицай е желан в охранителтения частен бизнес повече от останалите.

35

Българска работа

преди 13 години

Ей, много проЗти хора има в този форум. Вместо всеки да се бори в областта, в която работи да се подобрят заплащането и условията на работа, щом някой се опита да го прави - всички скачат срещу него. Искайте всички, пък работа на правителството е да намира пари. Като са некадърни, да си ходят. Така никога няма да имаме европейски заплати. Много е вярна приказката, че в Ада само на българския казан няма пазач.

34

Анонимен

преди 13 години

Като няма пари и т.н.,защо не се даде възможност хората да имат право и поне една кофа с вар да носят и да вземат някой лев за хляба на семействата им ?А не,да се чувстват като престъпници,някой ако е решил да вземе някой лев с труд ? Няма нищо престъпно в това.

33

човек от народа

преди 13 години

Искайте но първо спрете да карате колите си като бесни с стикери,спазвайте законите на България,бъдете за пример а не за подигравка.Ако трябва нека плащат на чужди полицаи да ви обучат как се работи естествено докато сте на обучение половин заплата за вас.Станете грамотни че като гледам какви грешки правите на дете от3 клас ще му пишат 2.

32

Анонимен

преди 13 години

по-голяма *** от ченгетата няма!цялата престъпност се контролира от там!всеки се отчита на ченге в тая държава,няма как иначе да получиш протекция от закона

31

ЕДИН 2

преди 13 години

Много пръдливи *** , всеки който драска в сайта е стъпил някаде нещо на криво,санкциониран е от полицията и сега като Пепелянка плюе отрова.Засрамете се ве ей...

30

Анонимен

преди 13 години

Единствената промяна, която се обсъжда, е свързана с евентуалното увеличаване на осигурителния стаж на служителите, като това е предложение в контекста на цялостната пенсионна реформа и не е предмет на регулиране от закона за МВР, посочва Цветанов.Алоооо, алаанкооолу! Те не се осигуряват! Увеличете го два пъти! Два пъти по нула години осигурителен стаж пак е нула! Деева ваш`та крива *** милиционерска нива!

29

Анонимен

преди 13 години

Полицията и пожарната ни са признати по цял сват. Като и разбира се много други свери. Въпроса е че Българската полиция върши прекалено много работа, за порите които и се плащат. Румънските полицаи почват работа с 700 евро заплата. Разбира се темата е удобна за печелена га гласове. Истината е че през всичките години на преходана българката полиция се представа само краъната сметка за палащане.

28

Анонимен

преди 13 години

Живеем в полицейска държава ФАКТ! Само в България е възможно един *** в униформа, който даже не знае и да чете да взима два пъти повече от един учител с Висше образование!

27

555

преди 13 години

А замислили сте се с какво заслужихте тези превилегии?С какво вашият труд др.милиционер е по-стресиран от този на лекаря,учителя,строителя,охранителите които вършат половината ваша работа по концерти,мачове,мероприятия.Замисляли сте се защо фирмите организиращи тези мероприятия предпочитат частни охранители?-нямат ви доверие.Имайте срам и престанете да ревете а излезте на улицата и покажети че може да се вярва на полицая.Върнете доверието и тогава искайте още и още

26

Анонимен

преди 13 години

"ръководството на МВР няма намерение да отстъпва от нивата на социалната защита за служителите, постигнати през последните години

25

вътрешен

преди 13 години

цуцо, не лъжи ушаците, че са прости и се връзват, братле...

24

Х. Лектър

преди 13 години

Веселин Маринов дали е една от социалните придобивки?

23

нервна

преди 13 години

Аааа,на тези от снимката само пиенето и рушветчето им липсва.

22

FBA

преди 13 години

Аз пък казвам да им увеличаваме заплатите колкото те си поискат,да им даваме всичко каквото те си поискат,но да кажем - увеличаваме ви заплатите на 5000 на месец, но за сметка на това учителите ще вземат двойно по-малко, пенсионерите ще вземат двойно по-малко;много ми е интерсно кога ще спре наглостта на тези същества(трудно ми е да ги нарека хора).*** съществуват когато могат да вземат от гостоприемника, но толкова да го оставят жив.Наистина, съветвам младите хора да си вземат куфарчетата и да заминават за чужбина - да учат и работят там.Нека да останат тъпите фуражки, бандитите и ***.