175

Анонимен

преди 13 години

Така е в Русия.

174

Бай Чеп

преди 13 години

Нечистивецо пършив,няма и да видиш и знаеш ли защо?Ако имаш мозък в тъпата кратуна ще осъзнаеш,че полицаите както и всички други държавни служители са от същият този народ от който и ти произхождаш!Няма как да са нещо повече от това което сме ние?!Разбираш ли?И един съвет,научи се да си търсиш правата а не да бълваш псувни във форума!Трябва съзнание а не псувни и опити да хвърляш вина на турци и ***!На калпавия х.й космите му пречат са казали старите хора,че и нашата такава!Ние не ставаме,ние

173

Анонимен

преди 13 години

На мен ми прави вчепетление, че Странджата все по-малко се показва. Явно е надушил, че Боко скоро ще падне и се услушва към кого да се преориентира.

172

Анонимен

преди 13 години

Ние не ревем пред парламента като просяци - 'моля, увеличете ни заплатите'. Ние бачкаме, мълчим и се справяме! Ние ревем, огато нагли уродливи садистични *** като вас ни изнудват! Още малко ни трябва и ще вземем закона във свои ръце!

171

Стоянов

преди 13 години

Това им е работата ! Да предположим че ти си магазинерка и това ти е работа и чакаш заплата от там, ти що за човек си тогава да вземаш парите на бедния Българин? , давай им всичко без пари !

170

TOTENKOPF

преди 13 години

Ушевисти както явно се вижда тук колкото и да се гърчите като червей съчуствие няма и не заслужавате да получите затова бегаите на улицата да скубете и биете гражданитекоито ви плащат заплатите,и когато започнете протеста бегайте през границата И ДАНО НИКОГА НЕ СЕ ВЪРНЕТЕ...Ще ни отървете от голяма част от данъци..A.C.A.B.

169

Анонимен

преди 13 години

Ами после е лесно, назначават се нови хора с по-високи заплати, но ... и преминали тест за интелигентност, тест на детектора на лъжата и т.н.И не 60 000, а и 30 000 са достатъчни за 5 милионна България. Схвана ли тъпата ти кратуна.

168

анти-ушев

преди 13 години

Цял живот с фуражка да ходиш ... да те сочат навсякъде с пръст ... Гаден Ушев да те наричат ... да си правят с тебе ***!

167

Нина

преди 13 години

Куха, куха ама хората ме подкрепят като ми слагат плюсчета. Признай си каква е основната задача на полицията? Не ли е да пази политиците, прилагайки репресии, а борбата с престъпността е просто един страничен ефект, който се налблюдава, но не и основен. Основното е пазенето на политиците. Защо полиция в нито една държава не е направила преврат, а винаги е защитаввала политиците, превратите винаги ги прави армията.

166

Анонимен

преди 13 години

Сигурно Бойко ще е пръцнал.

165

кой плаща?

преди 13 години

sharpshooter, или по-точно dumbloser, към работодателя трябва да се обръщаш с уважение, разбираш ли? Или това го е нямало в теста за набиране на полицаи? На този, който ти дава заплатата, ще говориш с уважение! Палячовци ще наричаш хората, когато си направиш частна полиция и си изкарваш заплатата на пазарен принцип, а не от данъците на "палячовците".

164

Анонимен

преди 13 години

Куки, и като шлайфове да виете - народа ви мрази, това е положението!Дали е справедливо - на кой му пука?

163

до 154

преди 13 години

Във Варна за 5-10 секунди много леко разлюля. И си помислих отначало че съм доста пиян,но гледам листата на цветята и те се полюшваха.Много готино усещане беше.Леко залюляване,като си стъпил на здрава почва.Дано всички земетресения в България и занапред бъдат толкова леки и приятни.

162

Ники

преди 13 години

Не да ги махнем , да останат само най-мотивирани, най-отоговрните, най-вестните, на кратко казано да ги съкратят на поливина , но да има ефект от работата им, а тогава заплатата нека е двойна... или тройна, но да има ефект от това !

161

Стоян Паскалев

преди 13 години

Всъщност някой разбра ли защо ще протестират или...просто ей така и те да са ... " барабар Петко с мъжете"...а и наче заплатите им заплати криза няма за тях ама не дай да протестирамме и ние ... Я балтията и вън и без това и половината от тях не стават за нииииииииииииииииииииищо!!!!!

160

Атака

преди 13 години

Да съгласен съм с теб. Наистина полицията винаги е била инструмент на всластта, нещо за което хората имат пълното право да не ги харесват!

159

Анонимен

преди 13 години

Явно си ченге ! 80% от българите не са на държавна работа и не стачкуват. Аре ... ченгетата да не прекаляват, може ли ?

158

Стоянов

преди 13 години

Навсякъде имаше !!!

157

да да

преди 13 години

Защо си мисля, че тези коментари вече сме ги чели!? Само адресантите са други!Да, "уважаема" будна съвест! Само чакате някое съсловие да надигне глава, за да го оплюете, поругаете и омърсите! Така се изказвахте за учителите, лекарите, пенсионерите и сега за полицаите!(а между другото вие малко господ ли работите!?) Е затова сме на тоя хал!!!!!! Навсякъде по света хората стават като един , а само у нас се дърпаме към дъното на казана!!!!!!А дано утре се събудим по-добри!

156

anonimka

преди 13 години

Във Варна имаше земетресение в 22.53 мин. !!!